VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.356
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko da tebe ne zna s indexa?Zato što čovjek trola, čak mislim da znam tko je.
![]()
Jel se javljate iz bratskog Splita?Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Štovani gospon, oporba nam je unatoč svjemu osobito loša.Mislim da kažu "potpora" umesto "podrška".
Ma ima... ja sam zapravo došao jako kasno, npr. nikada nisam upoznao Majora Nožinu.Ima li neko da tebe ne zna s indexa?![]()
Verovaćemo ti da si hrvatski domoljub tek kad naučiš hrvatski jezik.Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Al si zato ovde upozno Majora Toma.Ma ima... ja sam zapravo došao jako kasno, npr. nikada nisam upoznao Majora Nožinu.
![]()
Stvarno? Nikada nisam zapazio da vi umesto "Da li", koristite "Je li"...Domoljube sa Golije… Zanemarimo izostanak zareza ispred riječi „Srbi“, ali je iznimno bitno da rabiš „što“ i „je li“; u protivnom diskreditiraš sve hrvatske domoljube nepoznavanjem hrvatskog pravopisa.
Da smo na istu stranu, on bi se prethodno posavetovao sa mnom, da li da upućuje čestitiku. A ja bih izračunao da je korisno ili nije za slobodu Srbije.Al si zato ovde upozno Majora Toma.
Kako tumačiš da je @aleksije radicevic na istoj strani s otvaračem teme?![]()
Nemoj, molim te. Neki od sns članova će danima pevati o tebi a nemaju pojma, jel da?Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Pretjeruje s hrvatskim.Ja kao građanin Republike Hrvatske kažem isto da li.Stvarno? Nikada nisam zapazio da vi umesto "Da li", koristite "Je li"...![]()
I da li je korisno ili ne?Da smo na istu stranu, on bi se prethodno posavetovao sa mnom, da li da upućuje čestitiku. A ja bih izračunao da je korisno ili nije za slobodu Srbije.
To je moja Lagi.Tko je dežurna administratorica?
Što mi brišete upise?
Želim kao hrvatski domoljub izraziti podršku studentima u Srbiji koji ruše Vučića. Šta vi mislite o tome Srbi? Da li prihvaćate hrvatsku podršku?
Nije!I da li je korisno ili ne?
Legarta?To je moja Lagi.
Pojavi se i za minut obriše pola teme...![]()
Da!Legarta?
Pa kad spamujete bzvv...bavite se identitetom autora umesto temom, aj bre, niste ovde od jučeTo je moja Lagi.
Pojavi se i za minut obriše pola teme...![]()
Pa šta ako je zaista Tihomir, pa oće da studentsku pobunu poveže sa Hrvatima?Pa kad spamujete bzvv...bavite se identitetom autora umesto temom, aj bre, niste ovde od jučea i tema je, kao i autor, aut
![]()
Pa kad spamujete bzvv...bavite se identitetom autora umesto temom, aj bre, niste ovde od jučea i tema je, kao i autor, aut
![]()
Aj će bacimo pasulj da pogađamoPa šta ako je zaista Tihomir, pa oće da studentsku pobunu poveže sa Hrvatima?
Nekad moraš da se baviš i identitetom.
Dobro jutro i tebiА шта је тема?
Ne budite paranoični.Posvuda vam se priviđa Tihomir.Pa šta ako je zaista Tihomir, pa oće da studentsku pobunu poveže sa Hrvatima?
Nekad moraš da se baviš i identitetom.