Подршка ЕУ буџету Србије

Ne viddim da je neko spomenuo i korist od 100 miliona evra.
Dakle.... ništa socijalni programi, trudnice, mladi, zapošljavanje, podrška privredi, školstvo, zdravstvo...... da mi ipak odbijemo to, a?:mrgreen:

Pa ne trebamo da odbijemo. Sad kad smo prosjaci sad moramo daj sta dasx...
sam0 ti nisi basx pri swesti ak0 mislisx da tje 100 mili0na eura da naprawi razliku u socijalnim programima l0l...
Pa pogledaj koji je dug samo, i kakwe su kamate... to ti je swe u MILIJARDAMA, i samo raste...

Ne viddim da je neko spomenuo i korist od 100 miliona evra.
Dakle.... ništa socijalni programi, trudnice, mladi, zapošljavanje, podrška privredi, školstvo, zdravstvo...... da mi ipak odbijemo to, a?:mrgreen:
A ti veruješ u to što pričaš?:think:...do današnjih dana se nisi uverio da tvoji i ostali partijski drugovi troše lovu koju su nam ukrali po zakonu samo na sebe.:roll:

A ti veruješ u to što pričaš?:think:...do današnjih dana se nisi uverio da tvoji i ostali partijski drugovi troše lovu koju su nam ukrali po zakonu samo na sebe.:roll:

Malo je neozbiljno da na ovakav način diskutujemo:D
Ja nemam partijske drugove, ali imam prijatelje koji su članovi raznih stranaka. Tačnije skoro svih parlamentarnih.

A ti veruješ da će svih 100 miliona evra ili bar većinu drugari da pokradu? Tek je to neozbiljno;)

Ja nemam partijske drugove, ali imam prijatelje koji su članovi raznih stranaka. Tačnije skoro svih parlamentarnih.

A ti veruješ da će svih 100 miliona evra ili bar većinu drugari da pokradu? Tek je to neozbiljno;)

da pokradu, bace u bunar, potrose na glupost, pa jedno od tog mora.

ovaj, pratis li ti situaciju od 5-og oktobra pa do danas?
srbiji je sve gore i gore, primecujes li?

Европска унија одобрила 100 милиона евра за подршку буџету Србије како би помогла стабилизацији земље и ублажила економске и социјалне последице кризе.

Помоћ буџету Србије, која се издваја из средстава програма предприступне помоћи (ИПА), биће исплаћена у две рате по 50 милиона евра, на јесен 2009. године и у првој половини 2010. године.
За исплату помоћи неопходно је да се Србија у потпуности придржава програма Међународног монетарног фонда и да испуни услове, које су Европска комисија и Влада Србије утврдили, а односе се на краткорочну реформу система

www.rts.rs

Pa hvala:D

Auuu ala će sad demokrate da kopaju ko besne po Beogradu i da preoravaju ulice, krpare infrastrukturu, presvlače tankim asvaltom, menjaju poklopce šahtova, bandere i sijalice, kače saksije aiiiii ludnica
Sve sa milionskim ciframa :super:
Ala će da se pere lova samo tako :D

a na osnovu cega da se veruje ???? kad je vlast poslednji put dala javno zavrsni racun budzeta ???? kad je javno obelodanjeno za koje namene su potrosene 30-tak milijardi evra ??? spucano toliko para plus privatizacione pare ne zna se u sta,i sad treba da likujemo za sicu...koja se ne zna gde ce zavrsiti....verovatno u istorisku obilaznicu oko beograda...koja je vecita rupa bez dna....koliko nas kosta --napravili bi zaobilaznicu oko londona....pa do bubanj potoka..

Европска унија одобрила 100 милиона евра за подршку буџету Србије како би помогла стабилизацији земље и ублажила економске и социјалне последице кризе.

Помоћ буџету Србије, која се издваја из средстава програма предприступне помоћи (ИПА), биће исплаћена у две рате по 50 милиона евра, на јесен 2009. године и у првој половини 2010. године.
За исплату помоћи неопходно је да се Србија у потпуности придржава програма Међународног монетарног фонда и да испуни услове, које су Европска комисија и Влада Србије утврдили, а односе се на краткорочну реформу система

www.rts.rs

Pa hvala:D

samo se ti zahvaljuj što nas dosovska vlast dovodi u dužničko ropstvo,šta misliš ko će najebati kad dodje vreme za plaćanje računa prva ili druga Srbija

Ne moraju.Samo će da daju kredite Miškoviću,Drakuliću,Beku,Vlahoviću,Koletu,Peconiju...auuu koliko ih ima.Malo je 100 miliona.:dash:

Kažeš da je pre toga bilo bolje?:mrgreen::lol:

kazes da si ti zadovoljan "ucinkom" DOS-a posle toliko godina?

i pored svega sloba je imao za 20% vecu industrijsku proizvodnju da te podsetim.
nekako mi se cini da bi cak i on umeo bolje da se snadje posle sankcija od ovih, al to je vise nagadjanje.
niti je dos vladao pod sankcijama niti je sloba vodio mirnodopsku ekonomiju.

mrsavo u oba slucaja, ostaje samo da se pitamo, kako i pored ovolike pomoci, posle toliko godina ljudi u srbiji zaradjuju 200-300 evra mesecno sa kojim mogu da kupe manje nego sto su mogli sa 100 za vreme slobe.

Back