Подршка ЕУ буџету Србије

Ne viddim da je neko spomenuo i korist od 100 miliona evra.
Dakle.... ništa socijalni programi, trudnice, mladi, zapošljavanje, podrška privredi, školstvo, zdravstvo...... da mi ipak odbijemo to, a?:mrgreen:

a na osnovu cega da se veruje ???? kad je vlast poslednji put dala javno zavrsni racun budzeta ???? kad je javno obelodanjeno za koje namene su potrosene 30-tak milijardi evra ??? spucano toliko para plus privatizacione pare ne zna se u sta,i sad treba da likujemo za sicu...koja se ne zna gde ce zavrsiti....verovatno u istorisku obilaznicu oko beograda...koja je vecita rupa bez dna....koliko nas kosta --napravili bi zaobilaznicu oko londona....pa do bubanj potoka..

Ne moraju.Samo će da daju kredite Miškoviću,Drakuliću,Beku,Vlahoviću,Koletu,Peconiju...auuu koliko ih ima.Malo je 100 miliona.:dash:

Ako se dobro sećam onda kad su vladali sloba, mira i šešelj.

I koliko će da im daju, kad si već upućen:lol:

Dellboy,ako je neko ovde večeras neozbiljan,to si ti. Vlada nikome ne polaže račune o tokovima novca kojima barata a ja od 2000.te do danas nisam ni od jedne vlade dobio ni kinte,svaka me samo krade i izrabljuje.

Dellboy,ako je neko ovde večeras neozbiljan,to si ti. Vlada nikome ne polaže račune o tokovima novca kojima barata a ja od 2000.te do danas nisam ni od jedne vlade dobio ni kinte,svaka me samo krade i izrabljuje.

Ja nisam neozbiljan, samo pokušavam da utvrdim kakva će nas to šteta i muka zadesiti ako nam neko DAJE 100 miliona evra:D
A vidim da je šteta nevidjena, u najavi:lol:

Vidim i da je neki presek na 2000. godini. Jesi pre toga dobijao od vlade i nisu te pljačkali i izrabljivali? Daj to mi malo pojasni:mrgreen:

Ja nisam neozbiljan, samo pokušavam da utvrdim kakva će nas to šteta i muka zadesiti ako nam neko DAJE 100 miliona evra:D
A vidim da je šteta nevidjena, u najavi:lol:

Vidim i da je neki presek na 2000. godini. Jesi pre toga dobijao od vlade i nisu te pljačkali i izrabljivali? Daj to mi malo pojasni:mrgreen:
Kredit će za obične ljude biti samo šteta,pare će podeliti oni koje sam pomenuo u postu iznad i njihovi partneri iz Vlade.Što se tiče pljačkanja imao sam negde uporedne preglede kućnih troškova i raznih cena 2000.te i 2007.Razlika je drastična.Nemcima su od 2000.te do danas cene realno otišle 15-20% i to mahom zbog konverzije valuta,a mi smo pokradeni zato što više nemamo svoju industriju nego nam lopovi uvoze sve i prodaju mnogo skuplje nego što košta na zapadu.

samo pokušavam da utvrdim kakva će nas to šteta i muka zadesiti ako nam neko DAJE 100 miliona evra:D
A vidim da je šteta nevidjena, u najavi:lol::

s čim ti to pokušavaš aj sreće ti reci,da se ne mučiš koliko evo dodaj ovu siću na sledeći citat
Ukupan spoljni dug Srbije, poslednjeg dana januara 2009 iznosio je 21 milijardu 460 miliona evra.

jel možeš izračunati štetu....i dodaj onih tri milijarde od mmf od ove godine,ruse i kineze ne računaj da se ne zbuniš,samo prijatelje računaj....

Kredit će za obične ljude biti samo šteta,pare će podeliti oni koje sam pomenuo u postu iznad i njihovi partneri iz Vlade.Što se tiče pljačkanja imao sam negde uporedne preglede kućnih troškova i raznih cena 2000.te i 2007.Razlika je drastična.Nemcima su od 2000.te do danas cene realno otišle 15-20% i to mahom zbog konverzije valuta,a mi smo pokradeni zato što više nemamo svoju industriju nego nam lopovi uvoze sve i prodaju mnogo skuplje nego što košta na zapadu.

Ne vredi, onda da menjamo.
Koga predlažeš?

samo da ne bude nesporazuma.............te tri milijarde od MMFa nisu povucene , nego stoje kao zalog stabilnosti kursa i deviznih rezervi, i za ne daj boze......neku hitnu intervenciju u monetarnom sistemu..........nisu za dopunjavanje rupa u budzetu........niti se za to mogu podici.............

rusi i kinezi su toliko jadno donirali srbiju , da to nije vredno pomena.............

vlast krade na sve moguce nacine........lopovi su to, nista bolji od onih pre , i onih sto ce doci posle njih............

ali to sa ovom pricom nema veze........evropska unija hoce da pomogne.......to je stotinu puta dokazala, a sto su srbi bolidi........to nije njihov problem:think:

Европска унија одобрила 100 милиона евра за подршку буџету Србије како би помогла стабилизацији земље и ублажила економске и социјалне последице кризе.

Помоћ буџету Србије, која се издваја из средстава програма предприступне помоћи (ИПА), биће исплаћена у две рате по 50 милиона евра, на јесен 2009. године и у првој половини 2010. године.
За исплату помоћи неопходно је да се Србија у потпуности придржава програма Међународног монетарног фонда и да испуни услове, које су Европска комисија и Влада Србије утврдили, а односе се на краткорочну реформу система

www.rts.rs Pa hvala:D
Hvala! Evropa nema alternativu! Ili ima, rusku dupelizačku govnjivu guberniju.....

Back