Ovo nije kredit, prvo pročitaj o čemu se radi, a onda pevuši napamet naučenu pesmicu![]()
svak normalan za razliku od tebe zna da nema dzaba ručka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije kredit, prvo pročitaj o čemu se radi, a onda pevuši napamet naučenu pesmicu![]()
Ne viddim da je neko spomenuo i korist od 100 miliona evra.
Dakle.... ništa socijalni programi, trudnice, mladi, zapošljavanje, podrška privredi, školstvo, zdravstvo...... da mi ipak odbijemo to, a?![]()
a na osnovu cega da se veruje ???? kad je vlast poslednji put dala javno zavrsni racun budzeta ???? kad je javno obelodanjeno za koje namene su potrosene 30-tak milijardi evra ??? spucano toliko para plus privatizacione pare ne zna se u sta,i sad treba da likujemo za sicu...koja se ne zna gde ce zavrsiti....verovatno u istorisku obilaznicu oko beograda...koja je vecita rupa bez dna....koliko nas kosta --napravili bi zaobilaznicu oko londona....pa do bubanj potoka..
Ne moraju.Samo će da daju kredite Miškoviću,Drakuliću,Beku,Vlahoviću,Koletu,Peconiju...auuu koliko ih ima.Malo je 100 miliona.![]()
Ako se dobro sećam onda kad su vladali sloba, mira i šešelj.
I koliko će da im daju, kad si već upućen![]()
ali sloba ne može da se vrati![]()
Dellboy,ako je neko ovde večeras neozbiljan,to si ti. Vlada nikome ne polaže račune o tokovima novca kojima barata a ja od 2000.te do danas nisam ni od jedne vlade dobio ni kinte,svaka me samo krade i izrabljuje.
kažu rusi da je umronaravno, ubili coveka.
Ako se dobro sećam onda kad su vladali sloba, mira i šešelj.
a zar je kasnije bilo zabranjeno ??? ili protivzakonito podneti racune narodu na uvid ???
Ma sta njega briga....on zna da ce kao clan DS-a dobiti svoj deo![]()
Kredit će za obične ljude biti samo šteta,pare će podeliti oni koje sam pomenuo u postu iznad i njihovi partneri iz Vlade.Što se tiče pljačkanja imao sam negde uporedne preglede kućnih troškova i raznih cena 2000.te i 2007.Razlika je drastična.Nemcima su od 2000.te do danas cene realno otišle 15-20% i to mahom zbog konverzije valuta,a mi smo pokradeni zato što više nemamo svoju industriju nego nam lopovi uvoze sve i prodaju mnogo skuplje nego što košta na zapadu.Ja nisam neozbiljan, samo pokušavam da utvrdim kakva će nas to šteta i muka zadesiti ako nam neko DAJE 100 miliona evra
A vidim da je šteta nevidjena, u najavi
Vidim i da je neki presek na 2000. godini. Jesi pre toga dobijao od vlade i nisu te pljačkali i izrabljivali? Daj to mi malo pojasni![]()
samo pokušavam da utvrdim kakva će nas to šteta i muka zadesiti ako nam neko DAJE 100 miliona evra
A vidim da je šteta nevidjena, u najavi:
ma treba to narod da kazni na izborima..... jednog dana.
a šalio sam se za slobu, miru i šešelja, tek oni nikom nisu podnosili račune![]()
...i dodaj onih tri milijarde od mmf od ove godine,....
Kredit će za obične ljude biti samo šteta,pare će podeliti oni koje sam pomenuo u postu iznad i njihovi partneri iz Vlade.Što se tiče pljačkanja imao sam negde uporedne preglede kućnih troškova i raznih cena 2000.te i 2007.Razlika je drastična.Nemcima su od 2000.te do danas cene realno otišle 15-20% i to mahom zbog konverzije valuta,a mi smo pokradeni zato što više nemamo svoju industriju nego nam lopovi uvoze sve i prodaju mnogo skuplje nego što košta na zapadu.
Ma kakvi izbori. Na izborima se ne kaznjava vec na ulici.
smanji malo, ne preteruj, neko će da pomisli da je stvarno![]()
Nemam pojma.Bavio sam se malo politikom,svaki partijski sistem biranja izbacuje šljam u prvi plan.Lopovi uvek biraju jedni druge i biraju se između sebe na funkcije.Ne vredi, onda da menjamo.
Koga predlažeš?
aj se sad pokloni i zahvali mmf-u
nisu te ucili kada si bio mali, da kada ti neko nesto pomogne, ucini ili da.......da kazes , hvala???.........kod shabana je "hvala", nepoznata sa tri???![]()
Hvala! Evropa nema alternativu! Ili ima, rusku dupelizačku govnjivu guberniju.....Европска унија одобрила 100 милиона евра за подршку буџету Србије како би помогла стабилизацији земље и ублажила економске и социјалне последице кризе.
Помоћ буџету Србије, која се издваја из средстава програма предприступне помоћи (ИПА), биће исплаћена у две рате по 50 милиона евра, на јесен 2009. године и у првој половини 2010. године.
За исплату помоћи неопходно је да се Србија у потпуности придржава програма Међународног монетарног фонда и да испуни услове, које су Европска комисија и Влада Србије утврдили, а односе се на краткорочну реформу система
www.rts.rs Pa hvala![]()
]Hvala! Evropa nema alternativu![/B] Ili ima, rusku dupelizačku govnjivu guberniju.....
Hvala! Evropa nema alternativu! Ili ima, rusku dupelizačku govnjivu guberniju.....