Podnosenje zalbe za studentski kredit

Pudaaa94

Početnik
Poruka
48
Pozdrav! Imam jedan problem, ovako: podneo sam zahtev za studentski kredit, prva sam godina fakulteta tehnickih nauka u ns, imam skroz odlican uspeh iz srednje skole i prosecna primanja 2000 mesecno, ali zahtev mi je odbijen. Dostavljena je kompletna dokumentacija, to odma mozemo izostaviti iz razmatranja. E sad ovako, citam konkurs ispocetka ne bih li saznao na koji nacin se podnosi zalba. Pise da je neophodno dostaviti DOKUMENTOVAN prigovor, a naravno, nigde ne pise sta se pod tim podrazumeva. Zna li iko sta se pod tim podrazumeva? Na mojoj studentskoj sluzbi su se pravili mutavi i rekli Mi nemamo veze sa tim, zovi Beograd -.- Molim Vas za pomoc sto pre, vremena imam do petka, a ako treba opet dostavljati sve papire, moram krenuti vec sutra da se borim za njih. Hvala unapred!

Prvo, da li ti znas zasto su te odbili? (Da li mozes da pretpostavis) Mozda su svi ispred tebe stavili primanja 0, a mozda neki drugi uslov ne ispunjavas, tipa, vec si nesto studirao.

Ako si 100% siguran da nije to, pa zovi Beograd i pitaj salteruse. Imas sigurno neke brojeve. Ako si kupovao onu knjizicu sa konkursima, valjda je nisi bacio, tamo ima nekih brojeva. Lepo pozoves i pitas sta se podrazumeva pod dokumentovanim prigovorom. Mislim da mozes da trazis na licu mesta da ti kazu sta je problem. Sta je pisalo na onome, zato si odbijen? Nekad na spisku napisu: "ne zadovoljava uslove konkursa", "nepotpuna dokumentacija" i sl. Kada ti kazu sta je problem (ako se uslise) a ti onda spremi papir koji je potreban (u zavisnosti od toga sta traze). Ali prvo iskopaj neki broj i trazi da ti razjasne zta i kako.

Back