Podneta tužba protiv Čanka

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Има потенцијала .... Веруј ми ... Сећаш се да је овде качио као аватар неке боксере силне, па тако претио другима ... ма иди ... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Монитор мафија :) је његов ганг, ниси знао?

Drhtale mi ruke kada sam ga citirao,sve dok nije skinuo onog opasnog zgoljavka sa avatara............sada mnogo lakse disem :mrgreen:

Jesi li ti *****? Što bre imaš toliku potrebu da mi se penješ na ku*ac? Više nema potrebe da mi se nabacuješ, pederu, otišao si na ignore sa ovim ustašama u paketu.

Dobro brate stvarno nisam znao da ces toliko da se uvredis sto sam konstatovao da si ruzan,da sam znao stvarno ne bih te bo tamo gde te boli :sad2:..........stvarno :mrgreen:

Eto nisi toliko ruzan,lep si.

Mi jesmo, ali ne mozemo da ukapiramo sta glumi ova grupica idijota koja se predstavlja kao neka vlada u nekom egzilu?! :dash::dash::dash:
Da su imali malo mozga i nisu slusali sta im govori crveno-crna koalicija, imali bi pravu drzavu i bili bi u svome, kako vole da kazu, zavicaju, a nebi ovde glumili budale i bili u otetim prostorijama i zgradi Gradjana Zemuna, i jos vrhunac kod onih u stranci sto su plan Z4, zvali plan tri-cetiri... :hahaha::hahaha::hahaha:
Mislim, idijoti.... :dash::dash::dash::dash:
A jel mozete onda bar da ukapirate sta glumi ova vlast,ciji je zadatak da tuzi Canka,a to ne radi?

Mi jesmo, ali ne mozemo da ukapiramo sta glumi ova grupica idijota koja se predstavlja kao neka vlada u nekom egzilu?! :dash::dash::dash:
Da su imali malo mozga i nisu slusali sta im govori crveno-crna koalicija, imali bi pravu drzavu i bili bi u svome, kako vole da kazu, zavicaju, a nebi ovde glumili budale i bili u otetim prostorijama i zgradi Gradjana Zemuna, i jos vrhunac kod onih u stranci sto su plan Z4, zvali plan tri-cetiri... :hahaha::hahaha::hahaha:
Mislim, idijoti.... :dash::dash::dash::dash:

E nasmeja me do suza!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Pa ne mogu vjerovati da tako nešto postoji! :rotf::rotf::rotf::rotf:

Preozbiljno je pitanje o radu secionista u Vojvodini. Oni su i medju Srbima. I starosedeocima i onima čije su porodice došle posle Drugog svetskog rata u Vojvodinu. Zato je Vlada stavila pod naslov - "Srpsko samosatiranje". Užasna je to pojava. Zamislite da se u Madjarskoj pojavi pokret Madjara koji bi tražio mađarsku autonomiju u Madjarskoj, ili otcepljenje madjarske autonomne jedinice iz Madjarske? ZAŠTO SE TAKVA NELOGIČNOST JAVLJA SAMO KOD SRBA?

Čudo je da medju Srbima ima onih koji traže srpsku autonomiju u srpskoj državi. Zamislite da Madjari traže mađarsku autonomiju u Madjarskoj? Dalje, najsiromasniji kraj Srbije je Vojvodina, pa čemu joj treba, onda, bilokakav vid samostalnosti? Ona ima naftu - 1/7 potreba Srbije, a nema zlato, bakar, gvožđe, ugalj, druge rude... Voća ima po glavi stanovnika sto puta manje nego Šumadija. Sočni fond joj je, po glavi stanovnika, manji... Nema drvo... Oranica je u Šumadiji, po glavi stanovnika, više nego u Vojvodini. Zemlja se obrađuje i na visini preko 1.000 metara, a brdovito i planinsko zemljište ima veću površinu od ravnice, itd.

Čudo je da medju Srbima ima onih koji traže srpsku autonomiju u srpskoj državi. Zamislite da Madjari traže mađarsku autonomiju u Madjarskoj? Dalje, najsiromasniji kraj Srbije je Vojvodina, pa čemu joj treba, onda, bilokakav vid samostalnosti? Ona ima naftu - 1/7 potreba Srbije, a nema zlato, bakar, gvožđe, ugalj, druge rude... Voća ima po glavi stanovnika sto puta manje nego Šumadija. Stočni fond joj je, po glavi stanovnika, manji... Nema drvo... Oranica je u Šumadiji, po glavi stanovnika, više nego u Vojvodini. Zemlja se obrađuje i na visini preko 1.000 metara, a brdovito i planinsko zemljište ima veću površinu od ravnice, itd.

Back