nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Каква увредааааааааааааааа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има потенцијала .... Веруј ми ... Сећаш се да је овде качио као аватар неке боксере силне, па тако претио другима ... ма иди ...
Монитор мафијаје његов ганг, ниси знао?
Jesi li ti *****? Što bre imaš toliku potrebu da mi se penješ na ku*ac?
Jesi li ti *****? Što bre imaš toliku potrebu da mi se penješ na ku*ac? Više nema potrebe da mi se nabacuješ, pederu, otišao si na ignore sa ovim ustašama u paketu.
Dobro brate stvarno nisam znao da ces toliko da se uvredis sto sam konstatovao da si ruzan,da sam znao stvarno ne bih te bo tamo gde te boli..........stvarno
Eto nisi toliko ruzan,lep si.
Хахахааххааха, па сад га лажеш. То није фер.
A jel mozete onda bar da ukapirate sta glumi ova vlast,ciji je zadatak da tuzi Canka,a to ne radi?Mi jesmo, ali ne mozemo da ukapiramo sta glumi ova grupica idijota koja se predstavlja kao neka vlada u nekom egzilu?!
Da su imali malo mozga i nisu slusali sta im govori crveno-crna koalicija, imali bi pravu drzavu i bili bi u svome, kako vole da kazu, zavicaju, a nebi ovde glumili budale i bili u otetim prostorijama i zgradi Gradjana Zemuna, i jos vrhunac kod onih u stranci sto su plan Z4, zvali plan tri-cetiri...
Mislim, idijoti....![]()
Mi jesmo, ali ne mozemo da ukapiramo sta glumi ova grupica idijota koja se predstavlja kao neka vlada u nekom egzilu?!
Da su imali malo mozga i nisu slusali sta im govori crveno-crna koalicija, imali bi pravu drzavu i bili bi u svome, kako vole da kazu, zavicaju, a nebi ovde glumili budale i bili u otetim prostorijama i zgradi Gradjana Zemuna, i jos vrhunac kod onih u stranci sto su plan Z4, zvali plan tri-cetiri...
Mislim, idijoti....![]()
Ti se ne javljaj,ne znas dve proste da sastavis![]()
jojjjjjjjj AINMARE i OLIMPIJAKOSE i.....zar ne umete neshto malo umnije da smislite
ovo VAM je bash *prazno
Kakav te ainmar spopao![]()
Citat: Pogledaj poruku
'ocu, trazicu ako mi kazesh pod kojim si sve nadimcima pisao!
zaboravio si?olympiakos i aimar.