Podmladjivanje vagine

Da li bi ste uradile podmladjivanje vagine

• Da - uradila bi

• Ne - ne bih uradila

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ma bre ugradicu i penis ako treba. ma sta vam je, ovo je 21. vek, vek nadogradnje u ugradnje i cega ocete. penis mejkeri i sisodrzaci. nema freke, SVE MOZE BRE!!! :rtfm:
Nemoj slucajno da ugradjujes muski penis. Vas, zenski penis je sasvim dovoljan. Decka, muza, ljubavnika, komsiju... mozesh povrijediti muskim penisom.

eh, zaboravila si da dodas... napravili su ovih dana i "grudnjak" za goozu. Fino utegnes guzu i ona stoji kako treba a ne onako otromboljena ko sise bez grudnjaka.

Nemoj slucajno da ugradjujes muski penis. Vas, zenski penis je sasvim dovoljan. Decka, muza, ljubavnika, komsiju... mozesh povrijediti muskim penisom.

eh, zaboravila si da dodas... napravili su ovih dana i "grudnjak" za goozu. Fino utegnes guzu i ona stoji kako treba a ne onako otromboljena ko sise bez grudnjaka.[/QUOTE]

eee, moja goooza stoji ko da ima grudnjak

eh, zaboravila si da dodas... napravili su ovih dana i "grudnjak" za goozu. Fino utegnes guzu i ona stoji kako treba a ne onako otromboljena ko sise bez grudnjaka.[/QUOTE]

eee, moja goooza stoji ko da ima grudnjak

e..ajd mi daj da je malko pipkam

Back