NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ne znam z avas al ja sam resila d apodmladi moju vaginicu, srce moje zlatno:rolleyes: i to cu koliko posle posla, ima da se odusevi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako radi prava supruga i zena.ne znam z avas al ja sam resila d apodmladi moju vaginicu, srce moje zlatno:rolleyes: i to cu koliko posle posla, ima da se odusevi![]()
Tako radi prava supruga i zena.
Iznenadices svog voljenog koji ce jos vise da te voli !![]()
ne, ybt mozda ce je vishe voleti ako stavi penis ..
ma bre ugradicu i penis ako treba. ma sta vam je, ovo je 21. vek, vek nadogradnje u ugradnje i cega ocete. penis mejkeri i sisodrzaci. nema freke, SVE MOZE BRE!!!![]()
Nemoj slucajno da ugradjujes muski penis. Vas, zenski penis je sasvim dovoljan. Decka, muza, ljubavnika, komsiju... mozesh povrijediti muskim penisom.ma bre ugradicu i penis ako treba. ma sta vam je, ovo je 21. vek, vek nadogradnje u ugradnje i cega ocete. penis mejkeri i sisodrzaci. nema freke, SVE MOZE BRE!!!![]()
Nemoj slucajno da ugradjujes muski penis. Vas, zenski penis je sasvim dovoljan. Decka, muza, ljubavnika, komsiju... mozesh povrijediti muskim penisom.
eh, zaboravila si da dodas... napravili su ovih dana i "grudnjak" za goozu. Fino utegnes guzu i ona stoji kako treba a ne onako otromboljena ko sise bez grudnjaka.[/QUOTE]
eee, moja goooza stoji ko da ima grudnjak
ovo postaje stvarno patetično..ccc
Nemoj slucajno da ugradjujes muski penis. Vas, zenski penis je sasvim dovoljan. Decka, muza, ljubavnika, komsiju... mozesh povrijediti muskim penisom.
eh, zaboravila si da dodas... napravili su ovih dana i "grudnjak" za goozu. Fino utegnes guzu i ona stoji kako treba a ne onako otromboljena ko sise bez grudnjaka.[/QUOTE]
eee, moja goooza stoji ko da ima grudnjak
e..ajd mi daj da je malko pipkam
paz` da necu![]()
pazicu cu je i mazicu je redovito i ljubiti i milovati
Kaj si rekel Gosn' Pizdek?zasto..pa on i laminat su dva topla brata rodjena sa izrazenom mrznjom prema zenama
Kaj si rekel Gosn' Pizdek?![]()
Ne, ne bum imal mali pimpek, za kaj pitas? Bus ti probal crnacki pimpek.da imas mali pimpek,sto se i na ranijim postovima dalo utvrditi,ne
Ivana, inace ne sumnjam u ljepotu tvoje Milice. Tako divna zenska osoba mora imati i kvalitetnu Milicu
Ivana, inace ne sumnjam u ljepotu tvoje Milice. Tako divna zenska osoba mora imati i kvalitetnu Milicu
Mozda, mozda za jedno 20 godina malo da je remontujes ali ni tada neci trebati nesto previse![]()
![]()
Ah, da mozda sam pogrijesio u imenu, ali sigurno me jos oci dobro sluze da vidim vrlo lijepe fotke u tvom profiluAuh, ne....ne...gresis.
Nije to Milica.
Ne zove se tako.
![]()
Ne, ne bum imal mali pimpek, za kaj pitas? Bus ti probal crnacki pimpek.