zadrta
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
A na kraju krajeva, zbog koga bi trebale ichi pod nozz...osetichemo i sa 50 ako se ima shta osetiti...
ovo je najbolji odgovor do sada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na kraju krajeva, zbog koga bi trebale ichi pod nozz...osetichemo i sa 50 ako se ima shta osetiti...

Nisam...Drage moje djevojke i zene,
sigurno je da ste nekada bile nesigurne zbog izgleda vase ribice, zbog neprijatnosti tokom seksa, nosenja neke odjece ili izvodjenja vjezbi..... logicno i zbog nekih drugih, vise medicinskih, razloga. Zato pistoji i podmladjivanje iste.
Podmladjivanje vagine se bi se sastojalo od prilike u sljedecem: ucvrscivanje vaginalnih zidova, smanjivanje vaginalnih usana, popravljanje perinuma.... oblikovanje novog himena...
Pitanje:
Da li bi ste ikada uradile podmladjivanje vagine radi estetike a ujedno i radi poboljsanja seksualnog odnosa?

ovaj cizmica me iznova odusevi sa IZBOROM vecernje price![]()
Spreman sam iz ovih stopa preci sa rijeci na djela !ovaj cizmica me iznova odusevi sa IZBOROM vecernje price![]()
malokalibarski muškarci nas uvek iznenade ali neprijatno...deluju poput start pištolja,glasni i bez efekta..zato se likovi poput ovog i zale na vagine..te im je preširoka,te im je klizava..a oni malecni,samo čuče i jedva se prstima mogu napipati

Malokalibarski ili Magnum - sasvim svejedno.malokalibarski muškarci nas uvek iznenade ali neprijatno...deluju poput start pištolja,glasni i bez efekta..zato se likovi poput ovog i zale na vagine..te im je preširoka,te im je klizava..a oni malecni,samo čuče i jedva se prstima mogu napipati

Joj, Pipi, ipak dodje do opustanja vaginalnih misica.
Jeste Nina Hagen je bila dobra riba tamo nedje 1977 godine. Dobra riba je i Debby Hary, ali njihove vagine su toliko omlohavile da su sasvim sigurno napravile generalku !
Onda ga drzzi kao kap vode na dlanu....mislim zbog istih dimenzija...(KIKIKIKI)

Drage moje djevojke i zene,
sigurno je da ste nekada bile nesigurne zbog izgleda vase ribice, zbog neprijatnosti tokom seksa, nosenja neke odjece ili izvodjenja vjezbi..... logicno i zbog nekih drugih, vise medicinskih, razloga. Zato pistoji i podmladjivanje iste.
Podmladjivanje vagine se bi se sastojalo od prilike u sljedecem: ucvrscivanje vaginalnih zidova, smanjivanje vaginalnih usana, popravljanje perinuma.... oblikovanje novog himena...
Pitanje:
Da li bi ste ikada uradile podmladjivanje vagine radi estetike a ujedno i radi poboljsanja seksualnog odnosa?
ohrabri ga još malo...
Sa ovakvom temom ces samo izazvati da te pljuju i vredjaju, sta drugo mozes da ocekujes.![]()
Nego sta te briga kakve su im ribice, ti ebes i ako ti se svidja ebes jos ako ti se ne svidja batalis je i ides na drugu. Njihove ribice njihov problem.![]()

ma ovaj čizmac ima teme kao da je neki makro, Tita mi....

Zato vi dolazite ovamo da bi videle MUSKE kitema kakav makro, nije taj vaginu ni video![]()
![]()

Zato vi dolazite ovamo da bi videle MUSKE kite![]()

Drage moje djevojke i zene,
Pitanje:
jeste, i zahvalne smo vam na tome![]()

Ja kod tebe videla ZZENSKU kitu!

Molim dokaze ! :nono: