Podmladjivanje vagine

Da li bi ste uradile podmladjivanje vagine

• Da - uradila bi

• Ne - ne bih uradila

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Drage moje djevojke i zene,
sigurno je da ste nekada bile nesigurne zbog izgleda vase ribice, zbog neprijatnosti tokom seksa, nosenja neke odjece ili izvodjenja vjezbi..... logicno i zbog nekih drugih, vise medicinskih, razloga. Zato pistoji i podmladjivanje iste.
Podmladjivanje vagine se bi se sastojalo od prilike u sljedecem: ucvrscivanje vaginalnih zidova, smanjivanje vaginalnih usana, popravljanje perinuma.... oblikovanje novog himena...

Pitanje:

Da li bi ste ikada uradile podmladjivanje vagine radi estetike a ujedno i radi poboljsanja seksualnog odnosa?
Nisam...

Ne treba njoj operacija da se podmladi, nego nesto drugo...:mrgreen:

malokalibarski muškarci nas uvek iznenade ali neprijatno...deluju poput start pištolja,glasni i bez efekta..zato se likovi poput ovog i zale na vagine..te im je preširoka,te im je klizava..a oni malecni,samo čuče i jedva se prstima mogu napipati
Malokalibarski ili Magnum - sasvim svejedno.
Kod nase kaze:

"Boj ne bije svijetlo oruzxje vec boj bije srce u junaka"

Uvijek sam bio za to da je bolje macana istresti desankom nego ga u svaku jamu uvaljivati :lol:

sigurno je da ste nekada bile nesigurne zbog izgleda vase ribice, zbog neprijatnosti tokom seksa, nosenja neke odjece ili izvodjenja vjezbi..... logicno i zbog nekih drugih, vise medicinskih, razloga. Zato pistoji i podmladjivanje iste.
Podmladjivanje vagine se bi se sastojalo od prilike u sljedecem: ucvrscivanje vaginalnih zidova, smanjivanje vaginalnih usana, popravljanje perinuma.... oblikovanje novog himena...

Pitanje:

Da li bi ste ikada uradile podmladjivanje vagine radi estetike a ujedno i radi poboljsanja seksualnog odnosa?

Sa ovakvom temom ces samo izazvati da te pljuju i vredjaju, sta drugo mozes da ocekujes. :)
Nego sta te briga kakve su im ribice, ti ebes i ako ti se svidja ebes jos ako ti se ne svidja batalis je i ides na drugu. Njihove ribice njihov problem. ;)

Pitanje:

Nikad.

Back