POdjela DS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

wwwlado

Ističe se
Poruka
2.054
NAstaju dvije struje Demokrati i Stranka , prvi su široga masa birača , dok su drugi ELITA .

Poznati reditelj i politički analitičar Gorčin Stojanović smatra da cepanje partije na demokrate i na stranku ne bi bilo ništa neobično.

- Nisu demokrate izmislile tu podelu. Ona je uobičajena za sve velike stranke koje dožive neki veći neuspeh na političkoj sceni – izjavio je Stojanović i dodao da će veliki problem biti utvrditi da li se demokrate ili stranka mogu voditi kao naslednici politike DS.

http://www.njuz.net/potresi-u-demokratskoj-stranci-moguca-podela-na-demokrate-i-na-stranku/

reagovanje javnosti

Bane kaže:
30. jun 2012. u 14:04

Tačno sam znao, još od kad su se silikonske usne odcepile od Jelene Trivan, samo sam se pitao kad će sve da se razvoji!

Ovako.. Koliko god da sam branio Borisa u zadnjih 8 godina, radio sam to zato što ste ga često napadali za svakakve gluposti i totalno nepravedno...

Inače, ja njega ne volim od početka. Smatram ga odgovornim pre svega za proterivanje iz partije dva najbliža Đinđićeva saradnika, Čedu i Živkovića... Pošto se Žile nije politički angažovao posle toga, postao sam glasač LDP-a...

U DS-u raskol svakako postoji, ali to nije prvi put... DS je stranka sa najvećim potencijalom i iz te partije su proizašle mnoge druge, pa je DS opstao...

Mićun, svojevremeno, pa Koštunica, pa Vuksanović, pa Čeda... Ima toga.... Rodilo..

Ali ne bi ja još uvek otpisivao DS...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back