hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.267
e kad smo kod krompira mislim da je tesla cenio jako krompir
ponoviću ovu zanimljivost još nekad možda
ponoviću ovu zanimljivost još nekad možda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navikao u partizanima na ladne konzerve.Видим на форуму (пдф Жене) да неки једу мусаку од кромпира и други дан.
Шок.
Како бре??? Кромпир се не подгрева!
Nijedno jelo ne valja podgrevati sutradan,sem kuvanog kiselog kupusa.Krompir pogotovo,sm sto je stetan,em sto nema nikakav ukus.
pa i pasulj-sočivo su dobri kad se podgreju
joj ala vi pazite
ali neka neću da me ovo prati
Pa postoje i recepti za jela od ostataka pire krompira, ono kad se recimo prave slane palačinke dodavanjem pireu brašna, začina i daljim prženjem te smese, eto i tako se "podgreva".
pa i pasulj-sočivo su dobri kad se podgreju
joj ala vi pazite
ali neka neću da me ovo prati
Pasulj mora da se odvadi koliko treba,ako se ne pojede sve,pokvari se,a kupus i treci dan podgrejati bez problema.Volim i pasulj i kupus.a kupus pogotovo sa projom i ljutom paprikom.
Ako je u supi ili nekoj corbici malo krompira ... moram da podgrejem, bljak mi da jedem hladnu.
Ali ovako samo krompir u 95% slucajeva ne.
Одржаваш га топлим на шпорету и послужиш кад треба, као што раде у ресторанима. Свакако му ништа неће бити за 4 сата. Проблем би био да га оставиш 24 сата или више на собној температури.Ја баш зато избегавам да правим таква комбинована јела са кромпиром. Шта урадити са кромпир паприкашем ако га скуваш у подне а укућани долазе тек око четири.
Видим на форуму (пдф Жене) да неки једу мусаку од кромпира и други дан.
Шок.
Како бре??? Кромпир се не подгрева!
Ја баш зато избегавам да правим таква комбинована јела са кромпиром. Шта урадити са кромпир паприкашем ако га скуваш у подне а укућани долазе тек око четири.
Занимљива је прича за спанаћ - идеја да је он нарочито здрав и да има много гвожђа последица је једне штампарске грешке, због које је настао и лик Попаја. Грешка је исправљена 1937-ме, али било је касно, мит је опстао.Ni spanatj....mada je popeye ili popeče jeo iz konzerve....
Ја баш зато избегавам да правим таква комбинована јела са кромпиром. Шта урадити са кромпир паприкашем ако га скуваш у подне а укућани долазе тек око четири.

Mogla bih podgrejati krompir, ali ne radim to. Corbasta jela koja se spreme za dan-2-3 volim da jedem i hladne. Ono sto NE VOLIM je otapanje/podgrevanje ZAMRZNUTIH jela. Taj smek friza je kazna.
Obozavam sve vrste krompir paprikasa, od pileceg do obicnog belog s belim lukom.![]()