_Krang_
Domaćin
- Poruka
- 3.752
ко, Тетра? па он је чистокрвни православац и кроз његове постове види се да брани православље.
ето опет нама наших душебрижника, обожаваоц египатских митолошких богова се забринуо за стање у СПЦ е алах му вера![]()
Sunce postoji, plodna zemlja postoji, reka Nil postoji, pustinja postoji, nebo, mlecni put, planete, sazvezdja...ne vidim cemu izraz "mitoloski".
Vidi... da se nisam zabrinuo(ne za SPC vec za vernike ), verovatno bih drugacije konstruisao temu, kroz napade i pljuvanje po SPC.
Mene licno ne brine, kao sto sam vec i naveo, medjutim imam prijatelje(Hriscane, SPC) koji se jednostavno ne bave stvarima unutar SPC ali ne mogu da ne primete sta se desava.
Samo zelim da cujem misljenja, moguce je da ovde postoje diskutanti koji su bliski SPC i trenutnim desavanjima u toj organizaciji.
Za svoje prijatelje brinem, ako je to tebi nesto nepoznato, to je tvoje. Covek koji ne pokazuje empatiju prema zivotinjama, slicno se ponasa i prema ljudima.
Ti si drugi "Hriscanin" koji odgovara ovakvim tonom, koji nije u duhu Hriscanstva ali uopste ne smatram da je to vasa krivica, jer kada vas predvode ovakvi ljudi, to nije nista cudno.