Podele u SPC

ко, Тетра? па он је чистокрвни православац и кроз његове постове види се да брани православље.

ето опет нама наших душебрижника, обожаваоц египатских митолошких богова се забринуо за стање у СПЦ е алах му вера:D

Sunce postoji, plodna zemlja postoji, reka Nil postoji, pustinja postoji, nebo, mlecni put, planete, sazvezdja...ne vidim cemu izraz "mitoloski".

Vidi... da se nisam zabrinuo(ne za SPC vec za vernike ), verovatno bih drugacije konstruisao temu, kroz napade i pljuvanje po SPC.

Mene licno ne brine, kao sto sam vec i naveo, medjutim imam prijatelje(Hriscane, SPC) koji se jednostavno ne bave stvarima unutar SPC ali ne mogu da ne primete sta se desava.
Samo zelim da cujem misljenja, moguce je da ovde postoje diskutanti koji su bliski SPC i trenutnim desavanjima u toj organizaciji.
Za svoje prijatelje brinem, ako je to tebi nesto nepoznato, to je tvoje. Covek koji ne pokazuje empatiju prema zivotinjama, slicno se ponasa i prema ljudima.

Ti si drugi "Hriscanin" koji odgovara ovakvim tonom, koji nije u duhu Hriscanstva ali uopste ne smatram da je to vasa krivica, jer kada vas predvode ovakvi ljudi, to nije nista cudno.

Ti si drugi "Hriscanin" koji odgovara ovakvim tonom, koji nije u duhu Hriscanstva ali uopste ne smatram da je to vasa krivica, jer kada vas predvode ovakvi ljudi, to nije nista cudno.

Odakle ti ideja da ti nije odgovorio u duhu hrišćanstva? :dontunderstand:
Ti bar trebalo da znaš bolje.
Imaš stav koji nalikuje naivnom detetu koje misli da ako već Deda Mraz zastupa kompaniju "Coca-Cola", onda i ta kompanija deli besplatne poklone kojima nagrađuje dobra dela.
Jedno je reklama, a prava stvar je nešto sasvim drugo.

P.S. Ako je citirano bio sarkazam, ja se izvinjavam. :rumenko:

Sunce postoji, plodna zemlja postoji, reka Nil postoji, pustinja postoji, nebo, mlecni put, planete, sazvezdja...ne vidim cemu izraz "mitoloski".

Vidi... da se nisam zabrinuo(ne za SPC vec za vernike ), verovatno bih drugacije konstruisao temu, kroz napade i pljuvanje po SPC.

Mene licno ne brine, kao sto sam vec i naveo, medjutim imam prijatelje(Hriscane, SPC) koji se jednostavno ne bave stvarima unutar SPC ali ne mogu da ne primete sta se desava.
Samo zelim da cujem misljenja, moguce je da ovde postoje diskutanti koji su bliski SPC i trenutnim desavanjima u toj organizaciji.
Za svoje prijatelje brinem, ako je to tebi nesto nepoznato, to je tvoje. Covek koji ne pokazuje empatiju prema zivotinjama, slicno se ponasa i prema ljudima.

е убоде га ко прстом у .....
ајд да разумем твоју бригу за браћу православце, али овде одговор нећеш наћи имаш званични сајт http://www.spc.rs/ имаш тлф. па распитај се и добијеш званичну информацију а не рекла казала.

шта сам то лоше причао о животињама сем што волим да једем прасетину и пилетину.
е стварно сам некрст:mrgreen:

Odakle ti ideja da ti nije odgovorio u duhu hrišćanstva? :dontunderstand:
Ti bar trebalo da znaš bolje.
Imaš stav koji nalikuje naivnom detetu koje misli da ako već Deda Mraz zastupa kompaniju "Coca-Cola", onda i ta kompanija deli besplatne poklone kojima nagrađuje dobra dela.
Jedno je reklama, a prava stvar je nešto sasvim drugo.

P.S. Ako je citirano bio sarkazam, ja se izvinjavam. :rumenko:

Pokusavam da zadrzim stav da su "hriscanski odgovori" odgovori normalnih i umerenih pravoslavaca.
Zbog toga mi i smetaju licni stavovi pojedinih nerasta koji svoje licne stavove prezentuju kao zvanicne stavove SPC. Takvih ima i ovde na forumu i samoj SPC.

Samo zelim da upozorim da je to strasno los primer, i da se okretanjem glave na drugu stranu nista ne postize.

е убоде га ко прстом у .....
ајд да разумем твоју бригу за браћу православце, али овде одговор нећеш наћи имаш званични сајт http://www.spc.rs/ имаш тлф. па распитај се и добијеш званичну информацију а не рекла казала.

шта сам то лоше причао о животињама сем што волим да једем прасетину и пилетину.
е стварно сам некрст:mrgreen:

Isto kao sto na zvanicnom sajtu LDP-a (recimo) saznas sve informacije o njihovom delovanju.
Pa ti sajtovi sluze za sopstvenu promociju.

Sto se tice zivotinja, podrzavao si stav da je ljudima od Boga dato da ubijaju zivotinje.
Samim tim sto ih prozdires, prakticno dokazujes ovu tvrdnju.

Poslednja izmena:
Isto kao sto na zvanicnom sajtu LDP-a (recimo) saznas sve informacije o njihovom delovanju.
Pa ti sajtovi sluze za sopstvenu promociju.

Sto se tice zivotinja, podrzavao si stav da je ljudima od Boga dato da ubijaju zivotinje.
Samim tim sto ih prozdires, prakticno dokazujes ovu tvrdnju.

па све што је на званичном сајту је званично, и замисли има присталица лдп-а.

а ти ми реци

ти си вегетеријанац?

па све што је на званичном сајту је званично, и замисли има присталица лдп-а.

а ти ми реци

ти си вегетеријанац?

Izvini, mnogi danas svoje licno misljenje prezentuju kao zvanicni stav SPC.
Zbog takvih stvari je Amfilohije napadnut.
E sada, ako sajt SPC uredjuju Amfilohijevi(na primer) sticenici, ja ne mogu cuti drugu stranu.

Da, ja sam vegeterijanac.

Izvini, mnogi danas svoje licno misljenje prezentuju kao zvanicni stav SPC.
Zbog takvih stvari je Amfilohije napadnut.
E sada, ako sajt SPC uredjuju Amfilohijevi(na primer) sticenici, ja ne mogu cuti drugu stranu.

Da, ja sam vegeterijanac.
који ти став конкретно боде очи?

ако те доктор посаветује да једеш мало црвеног меса зарад крвне слике, ти ћеш га оптужити да је прождирач који му је тако Бог заповедио:D

који ти став конкретно боде очи?

ако те доктор посаветује да једеш мало црвеног меса зарад крвне слике, ти ћеш га оптужити да је прождирач који му је тако Бог заповедио:D

Vec sam napisao sta mi smeta.
Sto se ti ce doktora, ne bih ga optuzio, vec bih mu rekao da ne jedem meso i pitao bih ga da mi da neki drugi savet.
On ce mi onda verovatno preporuciti cveklu, persun, kakao, sargarepu, soju, spanac, suvo grozdje....

Vec sam napisao sta mi smeta.
Sto se ti ce doktora, ne bih ga optuzio, vec bih mu rekao da ne jedem meso i pitao bih ga da mi da neki drugi savet.
On ce mi onda verovatno preporuciti cveklu, persun, kakao, sargarepu, soju, spanac, suvo grozdje....

јасно да би ти то рекао, него какав је то доктор који се усуди да тако нешто предложи:mrgreen:

нисам пратио почетак, па ме подсети шта ти то смета?

ако хоћеш

јасно да би ти то рекао, него какав је то доктор који се усуди да тако нешто предложи:mrgreen:

нисам пратио почетак, па ме подсети шта ти то смета?

ако хоћеш

Vrati se koji post nazad, upravo smo ja i ti pricali o tome.

Kako to mislis "da se usudi" ?
Doktor mahom radi sa mesozderima pa je logicno da najpre preporuci meso.

Vrati se koji post nazad, upravo smo ja i ti pricali o tome.

Kako to mislis "da se usudi" ?
Doktor mahom radi sa mesozderima pa je logicno da najpre preporuci meso.

па управо сам ти и дао релавантан одговор, не видим даље шта желиш?

па јел ок да доктор препоручи месо за здраву исхрану?

Back