down to the bone
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
to maćora lepo zboriš u tom sam fazonu![]()
naravno, kad nijedan metiljavi krilni centar neće kontemplirati o negativnoj dijalektici ugradnih klima uređaja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to maćora lepo zboriš u tom sam fazonu![]()
Jel' to ona triperka s Youtube-a?
brate kad bismo izbacili sve što nije naše...![]()
Jeste. Annoying little bitch.
i na one koji ebu boxxy
Pa to su oni koji bi poebali boxxy, jer je ne bi ebali ako to ne zele... cista logika
i šta ste rekli zatvaramo temu a![]()
ti si u onoj grupi gde su svi oni zaebani koji ne pripadaju grupama, tih je kao najviše tako da opušteno nema frke i ta priča![]()
- intelektualci.. e to je najbolja grupica.. oni su i zanimljivi i pametni i slusaju kul muziku, umetnicke duse... <3 sta recija sam ta
![]()
Kod nas u Valjevu je sledeca podela:
- metalci, rokeri i svi ostali sto nose duge kose i karirano.. oni idu na svirke, ili sede u parku i piju pivo, reklamiraju bendove, sviraju i sl..
- reperi.. ofucana druzina koja bleji svud po gradu, vozi se na nekim tockovima, snima pesme i sl. i kao konta se sa ovim metalcima..
- fenseri.. e to su vam one tigrice sto polome kukove na neki grand beat.. furaju one ogromne naocare i sve gledaju ispod oka..
- seljaci.. ogromna vecina koju cine ljudi sa strane na skolovanju u valjevu.. karakterise ih brdjanski naglasak i hod karakteristican za premeravanje neke daljine.. znaci metarski korak![]()
- debili.. oni sa kojima se niko ne druzi, sto smaraju ili su jednostavno cudni
- obicni.. oblace se na buvljaku, izgledaju obicno, neupadljivo, slusaju sveee i najvise vole Toseta, Jelenu Tomasevic i slicno.. druzeljubivi su ali opet smaraju..
- intelektualci.. e to je najbolja grupica.. oni su i zanimljivi i pametni i slusaju kul muziku, umetnicke duse... <3 sta recija sam ta
![]()