- Poruka
- 2.145
Dakle ako slušaš metal nisi intelektualac? Preuveličavaš sebe, curoHeej, mi smo ovde dole.
Da se ne zoves mozda Dimitrije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle ako slušaš metal nisi intelektualac? Preuveličavaš sebe, curoHeej, mi smo ovde dole.
Zove se Luka,pohadjao je muzicku,91 je godiste i zivi u Bg-u i imao je dugu kosu. Toliko se secam.
ako izvališ fazon zatvaram temu keve mi![]()
Zove se Luka,pohadjao je muzicku,91 je godiste i zivi u Bg-u i imao je dugu kosu. Toliko se secam.
Kako divno, jos jedan intelektualac na forumu...postajem veoma ljubomoran...
ja sam dosla samo da kazem da je juzer nefrendli najgluplji i najsmorniji forumas nolajfer koji je ikada krocio virtuelnim stopalom na ovaj forum
ja sam dosla samo da kazem da je juzer nefrendli najgluplji i najsmorniji forumas nolajfer koji je ikada krocio virtuelnim stopalom na ovaj forum
Kod nas u Valjevu je sledeca podela:
- metalci, rokeri i svi ostali sto nose duge kose i karirano.. oni idu na svirke, ili sede u parku i piju pivo, reklamiraju bendove, sviraju i sl..
- reperi.. ofucana druzina koja bleji svud po gradu, vozi se na nekim tockovima, snima pesme i sl. i kao konta se sa ovim metalcima..
- fenseri.. e to su vam one tigrice sto polome kukove na neki grand beat.. furaju one ogromne naocare i sve gledaju ispod oka..
- seljaci.. ogromna vecina koju cine ljudi sa strane na skolovanju u valjevu.. karakterise ih brdjanski naglasak i hod karakteristican za premeravanje neke daljine.. znaci metarski korak![]()
- debili.. oni sa kojima se niko ne druzi, sto smaraju ili su jednostavno cudni
- obicni.. oblace se na buvljaku, izgledaju obicno, neupadljivo, slusaju sveee i najvise vole Toseta, Jelenu Tomasevic i slicno.. druzeljubivi su ali opet smaraju..
- intelektualci.. e to je najbolja grupica.. oni su i zanimljivi i pametni i slusaju kul muziku, umetnicke duse... <3 sta recija sam ta
![]()
I hejtera?Ja mogu da budem geek bez problema recimo.
A druzim se sa nerdom, fuksom, seljacinom i hejterom, i sve ih volem do neba.
I naravno ne smatram da su bilo sta od navedenih stvari, al recimo da bi drugi mogli (da smatraju).![]()
Hejter mi je jedna od omiljenih osoba na svetu.I hejtera?Licno upoznah debila... Koji je toliko u oblacima, sve mu smeta..
Ali zato, emosi, metalci, rokeri, pankeri, ateisti itd...
Nema sta nisam upoznala...
Tako da volim skoro sve...
![]()
Pa dobro..Hejter mi je jedna od omiljenih osoba na svetu.
Kazem, to su te etikete koje zivciraju. Ljudi nikad nece oklevati da osude nekog, bez obzira na to koliko pojma nemaju.
Ako je neko malo i nadrndan, valjda ima razlog da bude nadrndan.