Podele medj' tinejdzerima

Zove se Luka,pohadjao je muzicku,91 je godiste i zivi u Bg-u i imao je dugu kosu. Toliko se secam.

Baš čudno, poznajem jednog takvog. :)

Kako divno, jos jedan intelektualac na forumu...postajem veoma ljubomoran...

E al pazi foru.
U svom izvornom značenju pojam intelektualac označava osobu čije je osnovno obeležje sumnja.

A sebe svrstati u najbolji soj kolubarskog okruga baš i ne ide tome u prilog. Pre bi se reklo da je tipična valjevska podvala.

Uostalom, intelektualac najčešće nije drugo do posrednik između autentičnih ideja i šireg auditorijuma. Ukratko - prežvakač.

Još jedan vek intelektualaca i sam duh će se usmrdeti.
eh, a vse taki zhal.

u posljednje vrijeme susrecem previse intelektualaca. dojadili su mi ti sjajni umovi koji moraju reci nesto pametno svaki put kad otvore usta. ...truc truc... ima i drugih stvari osim pameti: to su insekti i palme, i bibernice, i uzet cu bibernicu u svoju jazbinu, a ti se smij koliko hoces.

:lol:

Khm... Kod nas u Cacku... Obicno je 'vaka podela...
Dakle, u gimnaziji su... Streberi, sportisti, ili jednostavno receno, "savrseni".
Ekonomisti nisu daleko od gimnazijalaca.
Prehrambena ( ugostiteljska skola ) je puna tih.. Kako bi se moglo napisati? Recimo da su tu sve nafurane mawe, koje xotjeju neshto.... :s
Tehnicka... Pa skola kao skola. Cula sam da je valjda tu bio zatvor. ( :s )
Masinska - skola u koju idem... Umetnici su tako... Extra ( moje misljenje ), dok drugi ih smatraju otpadnicima propale maste. I tu su ostali, koji su iole normalni.
I medicinska... Nisam nikada isla niti necu... Poznati fikseri ( iako se ne fiksaju xD ), odnosno skola puna devojcica...
A ja... Ja nisam ni ovde ni tamo... :S Zaljudjenica za pc-em, nema pametnija posla, nego sto radi na sajtu i pise na Krsti. :D

Kod nas u Valjevu je sledeca podela:
- metalci, rokeri i svi ostali sto nose duge kose i karirano.. oni idu na svirke, ili sede u parku i piju pivo, reklamiraju bendove, sviraju i sl..
- reperi.. ofucana druzina koja bleji svud po gradu, vozi se na nekim tockovima, snima pesme i sl. i kao konta se sa ovim metalcima..
- fenseri.. e to su vam one tigrice sto polome kukove na neki grand beat.. furaju one ogromne naocare i sve gledaju ispod oka..
- seljaci.. ogromna vecina koju cine ljudi sa strane na skolovanju u valjevu.. karakterise ih brdjanski naglasak i hod karakteristican za premeravanje neke daljine.. znaci metarski korak :D
- debili.. oni sa kojima se niko ne druzi, sto smaraju ili su jednostavno cudni
- obicni.. oblace se na buvljaku, izgledaju obicno, neupadljivo, slusaju sveee i najvise vole Toseta, Jelenu Tomasevic i slicno.. druzeljubivi su ali opet smaraju..
- intelektualci.. e to je najbolja grupica.. oni su i zanimljivi i pametni i slusaju kul muziku, umetnicke duse... <3 sta reci :D ja sam ta :D

Sta sam ja onda koj ***** ? Metalac nisam,slusam tu i tamo metal,reper ne,slusam tu i tamo rep, itd... Ova tvoja podela je retardacija,mislim obicni koji slusaju Toseta i Jelenu Tomasevic,to je najdebilnija podela...

Ja mogu da budem geek bez problema recimo. :D
A druzim se sa nerdom, fuksom, seljacinom i hejterom, i sve ih volem do neba.

I naravno ne smatram da su bilo sta od navedenih stvari, al recimo da bi drugi mogli (da smatraju). :)
I hejtera? :o Licno upoznah debila... Koji je toliko u oblacima, sve mu smeta.. :D Ali zato, emosi, metalci, rokeri, pankeri, ateisti itd... :D Nema sta nisam upoznala... :D Tako da volim skoro sve... :D

I hejtera? :o Licno upoznah debila... Koji je toliko u oblacima, sve mu smeta.. :D Ali zato, emosi, metalci, rokeri, pankeri, ateisti itd... :D Nema sta nisam upoznala... :D Tako da volim skoro sve... :D
Hejter mi je jedna od omiljenih osoba na svetu. :lol:

Kazem, to su te etikete koje zivciraju. Ljudi nikad nece oklevati da osude nekog, bez obzira na to koliko pojma nemaju.
Ako je neko malo i nadrndan, valjda ima razlog da bude nadrndan.

Hejter mi je jedna od omiljenih osoba na svetu. :lol:

Kazem, to su te etikete koje zivciraju. Ljudi nikad nece oklevati da osude nekog, bez obzira na to koliko pojma nemaju.
Ako je neko malo i nadrndan, valjda ima razlog da bude nadrndan.
Pa dobro.. :D Mozda si ti upoznala nekog finog... Ali ja sam bas seljacinu... :s Utripovan, ne vidi svoje noge, od svakoga bezi, pa jos, popuje drugima... I na kraju, gubi opkladu ( misleci da je pametniji ). :D

E da... :D Evo neka cudna podela... :D
Dakle, teen grupe se dele na:
1. Oni/ne koje su na Krstarici
2. Oni/ne koje nisu na Krstarici... :D

Poslednja izmena:

Back