Podele medj' tinejdzerima

Znam pa su ziveli u buretu i jeli sa kerovima,bili u ludnici itd. :lol: Nego elem opet ti kazem da to individualizam,grupisanja i to je cisto proseravanje. Svi smo mi individualne licnosti,samo imamo slicna interesovanja sa drugima. Ako kazemo da ovo nije istina onda sigurno ima na svetu neko ko je isti kao mi ili je nekada ziveo. U oba slucaja nisi u pravu. :cool:

Ma filozofiraj ti koliko hoćeš, samo skloni tu Boxxy s avatara, živ ti dete. :lol:

ne diraj mi ljubav :)

Znam pa su ziveli u buretu i jeli sa kerovima,bili u ludnici itd. :lol: Nego elem opet ti kazem da to individualizam,grupisanja i to je cisto proseravanje. Svi smo mi individualne licnosti,samo imamo slicna interesovanja sa drugima. Ako kazemo da ovo nije istina onda sigurno ima na svetu neko ko je isti kao mi ili je nekada ziveo. U oba slucaja nisi u pravu. :cool:

ma nisi ti to dobro pročito, aj ponovo dok ne vidiš šta sam napisao kako treba :)

e znači upravo, to jest u centar prizme, gde prolazi flojdovska duga :)
Stalno se na ovom pdfu, kao nekakva dijalektika obrće taj momenat otvaranja teme o podelama između tinejdžera (i ne samo te teme), kao da je to neka topla voda, al možda i jeste nekom jer generacije se menjaju, a valjda kad su klinci u pitanju grupisanja ima dosta manje pa nekima to kasnije kad dođe zgranu se i kontemplatiraju o tome dok ga ne prihvate kao normalno :)
Sta znaci koji **** rec kontemplatiraju?
Fakat je da ne samo među teenovima, nego i među odraslim ljudima ima grupa i veštački napravljenih, ali i nekako prirodnih u smislu da se slično sličnom raduje, i to nije ništa čudno, a ljude uvek možeš da grupišeš, to jest faktorišeš, nema individualizma, neki hipsteri me mrze danas jer imam takav stav, al je fakat da svako svoju fijoku ima i tu priča ende braćala žao mi je i taj stil :)
[/QUOTE]
do boldovanog si jasan,posle toga si konfuzan totalno.

@krepto (ili se kaze kreptA? Ja bih rekla krepta, al sve nesto ne smem. :mrgreen:)
Ja ne znam sta znaci bracala, a fakat naslucujem i to samo zato sto ga puno koriste u lepoj nasoj. :mrgreen:

A sto tice tvog posta, malo je konfuzan, ne mogu da resim je l pricas o fizickim grupama, ili (a cini mi se da je otvarac pre na to mislio) grupama u smislu tipa.
A osim toga, ono "nema individualizma" je previse grubo receno. Ima, samo se ne vidi na prvi pogled.

A kao odgovor na temu, ja moram da kazem da se osecam odeljeno od lepih ljudi. :( Idem ja juce na faks, i ide ispred mene neka gospodjica, ono, helanke, hulahopke, sta li su vec, neka haljinica preko, ispeglana kosa, sminka uredno na mestu, jbs slabo se razumem, inace bih mogla bolje da opisem verovatno, i idem ja iza nje. -.- Onaj fazon, 2 broja vece farmerke, neka jakna ofucana po prilici, kosa u fazonu simsira ili tako vec nekakvog zbunja, al onako nepodsisanog, kad sve strci na sve strane, naravno kasnim i ne stignem da stavim ni korektor najobicniji, boze sacuvaj maskaru ili tako nesto, i jos duvam nos u letecem o-moj-boze-nece-me-pustiti-da-udjem-na-predavanje hodu, a sve mislim "fala nebesima sto nema ljudi okolo, i ti Saska sebe zoves zenskim bicem". Daklem, il smo lepi il smo ruzni, sve ostalo dolazi nekako sa tim. :/

qq lele :D

http://hr.wiktionary.org/wiki/kontemplacija :)

do boldovanog si jasan,posle toga si konfuzan totalno.

to je ono, moj stav da ljude možeš grupisati to jest faktorisati po određenim osobinama to jest da ih staviš u fijoke u smislu da niko nije poseban već da može biti strpan na gomilu kad oš, vidim da ti taj moj avangardni stil ne odgovara to jest hoću reći ne razumeš ga savršeno dobro, al znaš, lopta je okrugla a danas svi igraju fudbal a i nisi imao sreće i ta priča :)

@krepto (ili se kaze kreptA? Ja bih rekla krepta, al sve nesto ne smem. )

možeš me zvati i pr0 ako hoćeš, nećeš pogrešiti :)

Ja ne znam sta znaci bracala, a fakat naslucujem i to samo zato sto ga puno koriste u lepoj nasoj.

a ja nisam znao da si iz kroacije, to je nešto novo za mene :D a braćala je fazon braćo fazon tebrex fazon tebra brate i ta priča :D

A sto tice tvog posta, malo je konfuzan, ne mogu da resim je l pricas o fizickim grupama, ili (a cini mi se da je otvarac pre na to mislio) grupama u smislu tipa.

grupama tipa vrste ili fizičkog faktorisanja ili karakternog to missiš a

pa u smislu svega ono ima to svuda :)

možeš me zvati i pr0 ako hoćeš, nećeš pogrešiti :)
Naaah, to ti je opet ono sa lepom nasom. Svi su ga zvali Braco, samo sam ga ja zvala Braca, al resila se stvar kad smo svi poceli da ga zovemo Cobra. :/

a ja nisam znao da si iz kroacije, to je nešto novo za mene :D a braćala je fazon braćo fazon tebrex fazon tebra brate i ta priča :D
...To je zvucalo malo nacionalisticki. :lol: E tugo moja, na sta je to nalik. :lol:

grupama tipa vrste ili fizičkog faktorisanja ili karakternog to missiš a

pa u smislu svega ono ima to svuda :)
Opet ne kapiram sta oces da kazes u donjoj recenici, ali ako si hteo da kazes da tipovi i bukvalne grupe imaju uticaj medjusobno i da zavise jedni od drugih, slazem se. xD

ne matori, ta reč postoji da ne bi svaki put morao da ispisuješ celu definiciju :lol: al svidža mi se što misliš da sam šatro bistar, baš mi imponuje :)

Umesto "kontemplatiraju" si mogao napisati jednostavno "razmisljaju"... :)

Mada je kul i tako kad napises, saznamo nove reci (koje uzgred nikad necemo iskoristiti, ali lepo je znati to). :D

@SleepyC

U sve se mesas... xD

Ko, ja? To nije istina. -.-
Ja samo ne volim situacije koje ne razumem, i s tim u vezi, htedoh da pitam sta mu dodje ovo C na kraju mog nika, al onda sam se setila da to verovatno nije najpametnija stvar koju mogu da napravim. Al onda opet, ja i nisam najsvetlija sijalica u kutiji. :lol:

Naaah, to ti je opet ono sa lepom nasom. Svi su ga zvali Braco, samo sam ga ja zvala Braca, al resila se stvar kad smo svi poceli da ga zovemo Cobra. :/

ne znam ti ja ko ti je taj :)
...To je zvucalo malo nacionalisticki. :lol: E tugo moja, na sta je to nalik. :lol:

hoću reći pišeš čist srpski pa nisam provalijo :)

Opet ne kapiram sta oces da kazes u donjoj recenici, ali ako si hteo da kazes da tipovi i bukvalne grupe imaju uticaj medjusobno i da zavise jedni od drugih, slazem se. xD

e nebitno ionako cela priča nema veze sa životom :D

Umesto "kontemplatiraju" si mogao napisati jednostavno "razmisljaju"... :)

Mada je kul i tako kad napises, saznamo nove reci (koje uzgred nikad necemo iskoristiti, ali lepo je znati to). :D

Sve za tebe funny :rumenko:

eh. nema daždevnjaka koji ne želi biti mravojed besmrća i kenguru večnosti.

to maćora lepo zboriš u tom sam fazonu :)

Back