Pod kojim uslovima ulazite u vezu?

Sta je to zbog cega zelite da budete u vezi s tom osobom?mislim malo glupo ali zanima me zasto bas ta osoba?da li je to samo fizicki izgled ili ima jos pravila...

:D Pa uvek sam imala svoje kriterijume, cvrstina, stabilnost i uopste jaka unutrasnjost pre svega... Da bude duhovan, posto ne volim materijaliste... Ali ne znam cemu to, na kraju uvek idem za osecanjima... :roll:

Da li prelazite preko svega(mislim na lose osobine decka ili devojke)da bi ipak bili sa njim(njom)zato sto ga (je)volte??!:heart::heart::heart::heart::worth:

Trpim koliko mogu... :roll:

Nema uslova ulazim grlom u jagode.

O isuse...:roll: E nije ti ovo veridas odium partit...:):hahaha:

Bitno je da ima lepe zube,bitno je da se bele i da ima sve zube normalnog oblika i da ima skladno lice...telo i nije toliko bitno ali da nije puno debela a ni tanka i volim kad devojka ima dugu kosu!Totalno mi je odvratno kad vidim devojku sa kratkom kosom! Imao sam iskustvo da me je drug hteo upoznati sa likusom koja ima zube kao jebeni vukodlak i jos zute! Kad nisam umro,evo i sad me hvata jeza od tog dogadjaja! Aaaa ja imam dva zuba koji su malko krivi i to bih mogao i tolerisati suprotnom polu,ali ih zato odrzavam i oni su uvek beli i jake zube imam,oralna higijena je po meni najbitnija!:)

hmmmm..........

1. bitno mi je da je emotivno zreliji od mene, znaci mora biti stariji, ali ne vise od 3-4 god.
2. ne sme da bude nizi od mene
3. ne sme da bude prostak, znaci mora da bude vaspitan i kulturan, i ono na sta najvise padam (a da nije izgled) da bude dzentlmen
4. mora biti spotrista, i mora se brinuti o izgledu, ne sme biti debeo, ali ni jako mrsav
5. ne sme biti feminiziran :thumbdown:
6. mora imati ono nesto, mora me impresionirati
7. treba da mu je stalo do mene :heart:
8. ne sme biti mnogo ljubomoran i paranoican
9. ako ce da pusi nek pusi, ako ce da pije nek pije, ali da ne sme da se drogira
10. ne sme imati neki sugavi naglasak
11. ne sme biti razmazeni mamin sincic
12. ne sme biti stidljiv
13. po mogucnosti da bude duhovit :P
14. ne sme biti stipsa (sto ne znaci da mora biti burzuj)
15. mora biti uporan!!!! :super:
16. mora uvek da zna sta treba da uradi, tj da pogodi trenutak :klap:

ima jos puno, ali ovo je najbitnije....... mada, posto sam i sama svesna da sam PREVISE izbirljiva, i da trazim gospodina savrsenog, cesto progledam kroz prste nekim manama ako decko ispunjava vecinu pravila.....
eto tako, ako ikad u zivotu upoznate nekog takvog javite :lol: :lol:

Unapred se izvinjavam ako tema slicna postoji i ako je glupa,ali eto cisto me zanima!
Pod kojim uslovima stupate sa suprotnim polom(ili ne mora biti)u vezu?

Da li postoje neka pravila kod vas da bi znali da li hocete sa tom osobom da se smuvate ili ne?

Sta je to zbog cega zelite da budete u vezi s tom osobom?mislim malo glupo ali zanima me zasto bas ta osoba?da li je to samo fizicki izgled ili ima jos pravila...

Ту нема услова, ако се двоје воле онда улазе у везу и то је то :heart:, бар према неким мојим схватањима.
Недоумица би можда могла да буде одговор на питање шта тачно представља љубав између две особе (супротног пола)? То вероватно није исто за све људе или боље речено, за све типове људи. Мислим да љубав настаје онда када две особе кроз упознавање и разговор осете неку невидљиву, међусобну сличност њихових личности и осећања што многи називају и "хемија" :D и наравно је потребно после тога и да буду бар мало физички симпатични једно другом (што и није тако тешко ако је први услов испуњен)... после тога више нема услова. :ok:
Мени је само мало чудно то што људи улазе у везе често не из чисте љубави него из неких других побуда али знам да нисам ја крив ни одговоран због таквих њихових одлука - често грешака, шта да радим...
2ekrslg.gif

Koliko puta ste zazali sto ste bili s nekim?
Da li prelazite preko svega(mislim na lose osobine decka ili devojke)da bi ipak bili sa njim(njom)zato sto ga (je)volte??!:heart::heart::heart::heart::worth:
Зависи на које се лоше особине мисли? :)

Poslednja izmena:
Prvo - Devojka treba da bude lepa, možda je preciznije privlačna pošto su ukusi mnooogo različiti. Meni nije privlačna devojka koja ima kilogram šminke na sebi, sređenu kosu i ta sr*nja već da izgleda prirodno.
Drugo - Da joj ne bude glavna okupacija šta će da obuče, kako da se našminka i sl. već da vidi besmislenost u tome i da se ponaša normalno i mari za neke druge stvari.
Treće - Da ima stavove i shvatanja slične mojim.

To je neka idealna devojka.

Back