Pod kojim uslovima ulazite u vezu?

A sta mislis zasto i oni nas mrze?:)

Kad se meni ne svidja neciji stav, obicno mi se i on ne svidja...da ti se ja svidjam ne bi uopste ni citirala onaj post. Dakle, ne svidjam ti se, samo glumis dobrotu.:)

A, pa da, bitno je samo da je neko pametan...to vise ne moramo ni stavljati kao uslov, to se podrazumeva... Na ostalo nemam razloga da odg...

Ne svidja mi se tvoj stav u vezi djevojaka. Tj nije mi se svidjao, ali da, sad vec mozemo da koristimo mnozinu jer mi se pored sad navedenog ne svidja to sto ti koji pises o tome kako tebe neko osudjuje, zapravo ti to radis.
I ako se ne sjecas, zbog nekih stavova sam ti davala reputacije.
Ne glumim dobrotu, dobra sam prema onima koji to zasluzuju.
I da, meni je bitno da je pametan, a ti to ne mozes da razumiojes jer se tu nasi stavovi razlikuju. Ja ne mogu da provodim vrijeme sa osobama koje smatram glupim, jer me nerviraju i iscrpljuju.

Ne svidja mi se tvoj stav u vezi djevojaka. Tj nije mi se svidjao, ali da, sad vec mozemo da koristimo mnozinu jer mi se pored sad navedenog ne svidja to sto ti koji pises o tome kako tebe neko osudjuje, zapravo ti to radis.
I ako se ne sjecas, zbog nekih stavova sam ti davala reputacije.
Ne glumim dobrotu, dobra sam prema onima koji to zasluzuju.
I da, meni je bitno da je pametan, a ti to ne mozes da razumiojes jer se tu nasi stavovi razlikuju. Ja ne mogu da provodim vrijeme sa osobama koje smatram glupim, jer me nerviraju i iscrpljuju.

Ja ne osudjujem sam sebe, otkud ti to?:lol:
Ne secam se, prosvetli me...
Dobro, lepo, i nastavi tako...

A sta mislis o tome da ti nekim "glupim" osobama pomognes da postanu pametni? Npr. ja sam zbog neke devojcice stalno radio vezbe iz nekih razloga...siguran sam da bi i taj decko pod tvojim utiskom poceo da cita, da se obrazuje... Mada dobro, ne mora da bude tako. Samo sam napomenuo.
A meni su bas drage osobe koje nisu nesto bog zna kako pametne, poseno oni koji ako ne znaju nesto, cute...stalno su veseli i spremni pomoci, a pametni obicno samo pametuju.:)

Eh, ispade da sam najgora. :(
Nesam takva.
Ja sam stidljiva.;)

Kad sam rekla ono nesto, nisam mislila na vas cenjeni polni organ.
Kako god.

Ma bre, hteo sam reci da si suprotno od tvrdoglavosti!

Nisam ni spomenuo polni organ...:lol::lol:

Ja tek sad video da sam napisao " ...devojka slicna magic flower, da zna da popusi i da stane kad treba...":rotf: Izostavio sam slovo T...:hahaha:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boli me stomak!!!!
KUMEEE:rotf: Sta to uradi:hahaha::hahaha:
Dajem ti sad 60 reputacija

Ja tek sad video da sam napisao " ...devojka slicna magic flower, da zna da popusi i da stane kad treba...":rotf: Izostavio sam slovo T...:hahaha:

Ah, pa gde nadje da izostavis slovo T, ja odmah pomislih na vas polni organ. Cenjeni polni organ, naravno.

Znamo da nisi ti to mislila... nego ja sve izvrcem. Nista novo ;)

Ah, nesporazum otklonjen.
Funny izostavio slovo T.
:D

Ako ima neki smajli koji propada u zemlju do Kine, stavi ga, molim te.

Trazim, trazim.:lol::lol:

I nisam ga nasao...ali ovaj ce uskoro da propadne kroz zemlju.
kbqd5y.gif
:mrgreen::mrgreen:

Ne, ne kazem to. Ako nekad kazem da deluje tako, onda znaj da ne mislim na svaku lepu zenu. To sam rekao tek onako, a i pretpostavljao sam da ce neko reci ovako nesto, vec mi se desavalo isto...

Jednostavno, ovde na forumu se obicno pametne zene gledaju kao ruzne, a lepe kao pametne... ako neko isprica vic o glupoj plavusi, jer to stvarno mora da znaci da su sve plavuse glupe? Ne...

Naravno da ti se dešavalo kad ti to kažeš.

Mi ne znamo šta ti MISLIŠ, ali znamo šta kažeš, i ako to nije u skladu jedno s drugim, nemoj onda da se čudiš što te ljudi ne razumeju onako kao bi ti želeo da te razumeju.

Back