Pod kojim uslovima ulazite u vezu?

Ne bih volio da imam pored sebe morona zenskog, ali isto tako ne mozemo svi biti pametni. Ljudska glupost i nije nesto zbog cega bih izbjegavao takve ljude, jer postoje stvari kao su podmukljost, neiskrenost, zavist itd. Sa takvima vec ne bih mogao da budem.

Pa hvala bogu. Zato ja kad kazem da bih zeleo da se svidja svima, pod tim podrazumevam, da je dobra prema svima i da je niko ne mrzi. A ono za "glupa kao tocak", to sam rekao bas zbog onakvih komentara iznad...ne mogu ljudi a da ne prokomentarisu.:p Glupa kao tocak sam mislio pod tim da ne bude pametnija od mene, stavise voleo bih da sam pametniji od nje....ako je to moguce.:mrgreen:

Mora da ima crnu kosu, zelene oči, da bude visok, zgodan, lep, da bude sportista, da ne puši, ne pije, i ne konzumira nikakve ilegalne supstance, da bude dobar, pametan, obrazovan, da je bio odličan đak u osnovnoj i srednjoj, i da mu je prosek na fakultetu iznad 9.5, da je čistokrvan Srbin-na uvid molim 5 kolena u nazad, da sam sebe izdržava, da mi kupuje cveće i peva pod prozorom, da ostavlja ljubavne poruke posvećene meni na onim kanalima gde puštaju te poruke, da me vodi na ručkove, da ne psuje, da ima finu porodicu, i naravno nikako ne sme da jede luk kad je sa mnom.

Mislim, dajte.
Uslovi i pravila oko stupanja u vezu?
Ako se misli na početak veze, tj "smuvavanje", treba da ima "ono nešto", da me na neki način zainteresuje, da ga poželim. A što se tiče trenutnog dečka i "zašto baš on", koliko god želela ne mogu da nabrojim sve, a ni da objasnim... "Postoje u nama neke stvari neprevodive u reči..."

Nedodirljiva mala:
Koliko puta ste zazali sto ste bili s nekim?
Electra mi zabranila da odgovorim na ovo pitanje :p

Da li prelazite preko svega(mislim na lose osobine decka ili devojke)da bi ipak bili sa njim(njom)zato sto ga (je)volte?
Ja na ovo pitanje stvarno ne umem da odgovorim.

Poslednja izmena:
Ja opet lepo kazem, brinite vi za svoje interese, moj izbor je moj i niciji vise, ako vam se ne svidja...zabole me.;)

Da ne zaboravim ":roll:"...:)

A sto se dodjavola vi mesate u njegov izbor?! Jel si se ti u njega zaljubila pa ti je to problem ili sta?!?:dash: J.bt, meni su donekle glupi i vasi uslovi pa cutim, zar ne??:roll:
Ne bih bash rekla da si bio ravnodushan o moje uslove koji su inache chisto generalizovanje...

Ne mesham se ja u njegov izbor, meni samo smeta shovinizam prema bilo kojoj grupi ljudi...
Jednostavno, ja ne pronalazim argumentovano objasnjenje za to, ako su nam (srbima) po nekoj logici naudili ljudi koji su na vlasti u Albaniji il' Americi ili bilo gde drugde, zar trebamo mrzeti ceo narod, sad tjes videti crnkinju i pomislitjesh: ,,Auu, ova je crnkinja bezhim ja od nje, ona je zato glupa...'' A u chemu bitna razlika izmedju tebe i nje:
-Ona je druge boje kozhe
-Eventulano druge veroispovesti
-Eventualno druge nacionalnosti

Poslednja izmena:
Ne bih bash rekla da si bio ravnodushan o moje uslove koji su inache chisto generalizovanje...

Ne mesham se ja u njegov izbor, meni samo smeta shovinizam prema bilo kojoj grupi ljudi...
Jednostavno, ja ne pronalazim argumentovano objasnjenje za to...

Ja sam tvoje uslove naveo kao primer, nisam ti rekao kako si glupa, idiot i sl, sto nekad devojke i neke "pameti" ovde umeju da kazu...priznajem da se i meni desilo da uradim tako nesto, ali ne bih nista pricao ako vidim da je neko vec rekao sta je imao umesto mene...HIMHIM je ko zna koja po redu sto mi je ono rekla... Sto znaci da se samo pravi pametna...

E pa, j.bg, kao sto neki ljudi ne vole majonez tako on ne voli "obojene" ljude, nema tu sta da se misli... A iskreno, ja bih voleo da nadjem neku zenu sa tamnijim tenom, deluje sexy...:mrgreen:

Izvini, al' po chemu je po tebi, neko ko je drugachije boje kozhe, nacionalsnoti i veroispovesti bolji od tebe? Zar si iole kvalitetniji od nekoga samo zato shto si bele puti, srpske nacionalnosti i pravoslavne veroispovesti?
Evo ti odgovora:
Sovinizam i rasizam na djelu:roll:
Da,rasista sam.Crna rasa je na ovaj svet donela sve najgore:bolest,gangstere,neradnike,apsolutnu nehigijenu...Dobri su jedino za prvobitnu namenu-za crnčenje!
hitler-smiley.thumbnail_small.jpg

Gore dve navedene nacije sam naveo zbog zaista prevelikog iskustva pa samo ne želim da se ponovo z**ebem.Video sam da mi svaka osoba koju sam upoznao a da je rodom iz Hrvatske,Albanije ili sa Kosova želi i iza leđa radi takva nedela na kakva ja nikad nisam ni pomišljao.Kada mi tako rade samozvani"prijatelji",šta li mi tek rade neprijatelji a da ja o tome nemam pojma?:think:

Ukljuci mozak, razmisli malo pa se javi...nemoj da mi razbacujes tu pamet i tako olako da sudis o ljudima! Reci ti tvoj uslov umesto sto samo smaras narod bzw....

Moj mozak je ukljucen za razlliku od tvog. Pokazao si kakav ti mozak imas i kakav trazis od djevojke.
Moji uslovi su da mi se dopada i da nije neki iskompleksiran lik. Toliko. Nikad mi se ne bi dopala glupa osoba, tako da to nije uslov za izlazak, vec za svidjanje.

Evo ti odgovora:

Da,rasista sam.Crna rasa je na ovaj svet donela sve najgore:bolest,gangstere,neradnike,apsolutnu nehigijenu...Dobri su jedino za prvobitnu namenu-za crnčenje!
hitler-smiley.thumbnail_small.jpg

Gore dve navedene nacije sam naveo zbog zaista prevelikog iskustva pa samo ne želim da se ponovo z**ebem.Video sam da mi svaka osoba koju sam upoznao a da je rodom iz Hrvatske,Albanije ili sa Kosova želi i iza leđa radi takva nedela na kakva ja nikad nisam ni pomišljao.Kada mi tako rade samozvani"prijatelji",šta li mi tek rade neprijatelji a da ja o tome nemam pojma?:think:
Ovo sam kasnije dodala:
Jednostavno, ja ne pronalazim argumentovano objasnjenje za to, ako su nam (srbima) po nekoj logici naudili ljudi koji su na vlasti u Albaniji il' Americi ili bilo gde drugde, zar trebamo mrzeti ceo narod, sad tjes videti crnkinju i pomislitjesh: ,,Auu, ova je crnkinja bezhim ja od nje, ona je zato glupa...'' A u chemu je razlika izmedju tebe i nje:
-Ona je druge boje kozhe

Dakle to su jedine razlike...

A na ovo shto si napisao mogu da dam samo jedan odgovor: Ne lupaj i nadam se da cetj da sazrish...

Moj mozak je ukljucen za razlliku od tvog. Pokazao si kakav ti mozak imas i kakav trazis od djevojke.
Moji uslovi su da mi se dopada i da nije neki iskompleksiran lik. Toliko. Nikad mi se ne bi dopala glupa osoba, tako da to nije uslov za izlazak, vec za svidjanje.

O stvarno? Bas ti je neki mozak, osudjujes ljude zbog izbora zene? Zanimljivo... Stvarno si "mozak"...propast ziva.

Wow! Kakvi uslovi!:eek: Pa valjda prvo trebas imati neke minimalne uslove da bi ti se neko svideo. Ne ides valjda po gradu i za prvog na kog naidjes kazes "Ovaj mi se svidja" a tek posle gledas kakav je, a? Stvarno si "mozak", nema sta...
5otflt.gif

Ovo sam kasnije dodala:
Jednostavno, ja ne pronalazim argumentovano objasnjenje za to, ako su nam (srbima) po nekoj logici naudili ljudi koji su na vlasti u Albaniji il' Americi ili bilo gde drugde, zar trebamo mrzeti ceo narod, sad tjes videti crnkinju i pomislitjesh: ,,Auu, ova je crnkinja bezhim ja od nje, ona je zato glupa...'' A u chemu je razlika izmedju tebe i nje:
-Ona je druge boje kozhe

Dakle to su jedine razlike...

A na ovo shto si napisao mogu da dam samo jedan odgovor: Ne lupaj i nadam se da cetj da sazrish...

Ovo je za temu politika, rasizam ili koja vec ima.. Samo da kazem. Mogli su isti ti ljudi da naprave neki strajk na foru "Necemo rat sa srbima" ili tako nesto, ali neee, oni su lepo sedeli za foteljom, cirkali pivce i gledali kako nas unistavaju iz korena...

Moji uslovi su vishe za brak.:mrgreen:

Njeni nisu za nista.

P.S. A da svako vise voli ove pametne, onda bi ove lepe cesce ostajale same, a koliko ja vidim, nije tako.

Hmmm, da li ja to vidim da su lepe obavezno glupe?

Izvini, ali ne slažem se, ljudi sa kojima se ja družim su redom pametni i uglavnom lepi. Možda su mi lepi zato što ih volim, ali ne verujem da je samo subjektivnost u pitanju.

Ajooooo... :lol: :lol: Dugo nisam prochitala temu koja me je ovoliko nasmejala. :lol: :lol:
Uslovi?! Kakvi uslovi?! :lol: :lol:
Uistinu, i zvuči kao da se sklapa ugovor: dvaput nedeljno idemo na kafu. Jednom nedeljno u diskoteku. Dvaput blejimo kod kuće. Jedan film nedeljno obavezan! itd. itd.... :mrgreen:

Jednom.
Ali ne mogu baš da kažem da sam zažalila, jer je i to iskustvo na neki način vredno, uvidela sam koliko mogu da idem protiv sebe... bila sam dugo sa dečkom, govorila sam mu da ga volim mnogo a nisam ga uopšte volela, varala sam ga sa bivšim dečkom kojeg sam volela, išla sam protiv sebe jer sam mislila da mi je to potrebno u tom trenutku, lagala sam ga, pravila mu haos posle raskida, sve u svemu radila sam mnoge nepotrebne stvari...
Hm...
na tvom mestu ne bih ovo pisala :)

Poslednja izmena:
Hmmm, da li ja to vidim da su lepe obavezno glupe?

Izvini, ali ne slažem se, ljudi sa kojima se ja družim su redom pametni i uglavnom lepi. Možda su mi lepi zato što ih volim, ali ne verujem da je samo subjektivnost u pitanju.

Ne, ne kazem to. Ako nekad kazem da deluje tako, onda znaj da ne mislim na svaku lepu zenu. To sam rekao tek onako, a i pretpostavljao sam da ce neko reci ovako nesto, vec mi se desavalo isto...

Jednostavno, ovde na forumu se obicno pametne zene gledaju kao ruzne, a lepe kao pametne... ako neko isprica vic o glupoj plavusi, jer to stvarno mora da znaci da su sve plavuse glupe? Ne...

O stvarno? Bas ti je neki mozak, osudjujes ljude zbog izbora zene? Zanimljivo... Stvarno si "mozak"...propast ziva.

Wow! Kakvi uslovi!:eek: Pa valjda prvo trebas imati neke minimalne uslove da bi ti se neko svideo. Ne ides valjda po gradu i za prvog na kog naidjes kazes "Ovaj mi se svidja" a tek posle gledas kakav je, a? Stvarno si "mozak", nema sta...
5otflt.gif

Uslov da izadjemo je da mi se svidja, a ne moze da mi se svidi osim ako je... sad treba da nabrajam ali to nije tema. Ne osudjujem te zbog iszora zene, ne znam odkud ti to.

A ne moze da ti se svidi ako nema uslove za to. To je tema!

O, osudjujes me zbog izbora. Zbog toga je sve i pocelo.;)

Ja sam napisala da mi se ne dopada tvoj stav, a ne da mi se ti ne dopadas.
Tema je o vezi koliko ja vidim, moze neko i da ti se dopada a da ne izlazis sa njim.
Bitno mi je da je momak pametan, da mogu da razgovaram sa njim, da me posmatra kao misaono bice a ne kao barbiku. I volim kad neko ima svoj stav a ne da ga nko voda kako hoce. Ne znam, ne treba sad da bude crn, visok, ovakav onakav, volim sarmantne osobe, opustene.

Ovo je za temu politika, rasizam ili koja vec ima.. Samo da kazem. Mogli su isti ti ljudi da naprave neki strajk na foru "Necemo rat sa srbima" ili tako nesto, ali neee, oni su lepo sedeli za foteljom, cirkali pivce i gledali kako nas unistavaju iz korena...

Njeni nisu za nista.
Da nashe vlasti napadaju tako nekog, nebitno koga, da l' bismo mi organizovali proteste? NE

Da nashe vlasti napadaju tako nekog, nebitno koga, da l' bismo mi organizovali proteste? NE

A sta mislis zasto i oni nas mrze?:)

Ja sam napisala da mi se ne dopada tvoj stav, a ne da mi se ti ne dopadas.
Tema je o vezi koliko ja vidim, moze neko i da ti se dopada a da ne izlazis sa njim.
Bitno mi je da je momak pametan, da mogu da razgovaram sa njim, da me posmatra kao misaono bice a ne kao barbiku. I volim kad neko ima svoj stav a ne da ga nko voda kako hoce. Ne znam, ne treba sad da bude crn, visok, ovakav onakav, volim sarmantne osobe, opustene.

Kad se meni ne svidja neciji stav, obicno mi se i on ne svidja...da ti se ja svidjam ne bi uopste ni citirala onaj post. Dakle, ne svidjam ti se, samo glumis dobrotu.:)

A, pa da, bitno je samo da je neko pametan...to vise ne moramo ni stavljati kao uslov, to se podrazumeva... Na ostalo nemam razloga da odg...

Back