Pod hitno treba zabraniti javne skupove, okupljanja i mitinge koji nisu prijavljeni u skladu sa Zakonom o javnim okupljanjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska tema.

Svedoci smo "poplave" javnih skupova, okupljanja i mitinga ovih dana koji nisu uredno prijavljeni u policiji u skladu sa Zakonom o javnim okupljanjima i za koje organizatori nisu dobili odobrenje za održavanje.

S druge strane ti skupovi su prepuni poruka mržnje, te bi i zbog toga trebalo da budu zabranjeni.

U vezi s tim državna vlast treba da reaguje, na način da takav način okupljanja zabrani, da organizatore sankcioniše u skladu sa Zakonom o prekršajima i krivičnim zakonom zbog govora mržnje i dr.

Pa, dobro, malo se dohvatili, kasnije je sopstveni sako iscepao a ne znam odakle je pustio krv... Ne želim da uopšte komentarišem stvari ali sam na temi pa je onda sasvim OK da kažem šta mislim:
Verujem da niko Marjana Rističevića nije povredio, malo su se tamo pogurali što je za svaku osudu, definitivno, i zato se nadam da BO može da obustavi proteste jer će se oni uvek okrenuti protiv njega.
Ne verujem da je iko prokrvario, sako je neko cepao po potrebi, i sad od toga treba da se napravi hajka, užas, vandalizam i fašizam.
BO, ostavite to dok je vreme, zbližite se sa narodom, nemojte više da zvuždućete i udarate u šerpe.
Udari na kancer koji te izjeda, zezni ga, seci to go*no i idi dalje, bavi se onim što može da te uzdigne a ne pokopa!
Ako je BO bio kolovođa krvoprolića ispred skupštine, strašno, užasno, ružno, neopropstivo... ali mu se pakuje više od onoga što je uradio... pa, njegovom krivicom!

Pa, dobro, malo se dohvatili, kasnije je sopstveni sako iscepao a ne znam odakle je pustio krv... Ne želim da uopšte komentarišem stvari ali sam na temi pa je onda sasvim OK da kažem šta mislim:
Verujem da niko Marjana Rističevića nije povredio, malo su se tamo pogurali što je za svaku osudu, definitivno, i zato se nadam da BO može da obustavi proteste jer će se oni uvek okrenuti protiv njega.
Ne verujem da je iko prokrvario, sako je neko cepao po potrebi, i sad od toga treba da se napravi hajka, užas, vandalizam i fašizam.
BO, ostavite to dok je vreme, zbližite se sa narodom, nemojte više da zvuždućete i udarate u šerpe.
Udari na kancer koji te izjeda, zezni ga, seci to go*no i idi dalje, bavi se onim što može da te uzdigne a ne pokopa!
Ako je BO bio kolovođa krvoprolića ispred skupštine, strašno, užasno, ružno, neopropstivo... ali mu se pakuje više od onoga što je uradio... pa, njegovom krivicom!
Pogresna tema,lol....🙃😄

Cvetje?Za mene..:rumenko::lol: Ma nema veze,zapravo - mea kulpa.:) Replicirala si na video, ja to i ne videh, pa pomislih da si slucajno otisla na ovu temu. Nego, ispada komican efekat, ma koliko da je ozbiljan post, kad slucajno zavrsi na pogresnoj temi...Retko kad se ovde da spontano nasmejati, ja pozurio brze-bolje.;)

Cvetje?Za mene..:rumenko::lol:
Da, za tebe! :cvet: Meni nije cilj da se posvađam, cveće svakom ko čita i ko se ne slaže, hvala svakom ko je mene pokušao da razuveri, a cveće je kao znak da postoji još mesta gde ćemo se dogovarati i složiti, možda.
Ovde niko ne razgovara sa samim sobom, za dijalog je potrebno bar dvoje, i tu smo!
Ne želim da mi se oči zatvaraju po potrebi, ne želim da razmišljam kao većina jer je to sigurno...
Od mene ćete videti da lajem na zvezde, ali i da kopam po brlogu da nađem nove zvezde... prosto jer mi je ovako dosadno! :zaljubljena:

Autorska tema.

Svedoci smo "poplave" javnih skupova, okupljanja i mitinga ovih dana koji nisu uredno prijavljeni u policiji u skladu sa Zakonom o javnim okupljanjima i za koje organizatori nisu dobili odobrenje za održavanje.

S druge strane ti skupovi su prepuni poruka mržnje, te bi i zbog toga trebalo da budu zabranjeni.

U vezi s tim državna vlast treba da reaguje, na način da takav način okupljanja zabrani, da organizatore sankcioniše u skladu sa Zakonom o prekršajima i krivičnim zakonom zbog govora mržnje i dr.

Pod hitno zabraniti SNS sendvicare botove da truju narod.

Autorska tema.

Ne banana drzava ima da se skupovima i neredima dovede jednom u red

па да држава ради свој посао (тј да држи народ) онда до овога не би долазило.
ја, на пример, сам написао тону писама министарствима разним о пропустима које праве - нико се није ни удостојио да одговори... дакле, не знам ко протестује и зашто али само напред!!!

шта народ треба да купи пиштоље да вија нарко дилере?? не контам који ку... служи милиција???

Autorska tema.

Da,
Treba hitno uhapsiti onog seljaka iz SNS sto je izvadio noz na stepenicama Parlamenta

Da,
Treba hitno uhapsiti onog seljaka iz SNS sto je izvadio noz na stepenicama Parlamenta

Treba se pomiriti da je vecina stanovnika u Srbiji glupa. Da nije, ne bi placala poslanike tipa Risticevic.

A i takav narod ne bi imao prosek plate 500e u 2020.

Treba se pomiriti da je vecina stanovnika u Srbiji glupa. Da nije, ne bi placala poslanike tipa Risticevic.

A i takav narod ne bi imao prosek plate 500e u 2020.
Pa da
Zato deca odlaze iz Srbije. Roditelji ih vrlo rano savetuju da odu

Bilo bi interesantno da se vidi koliko pristalica rezima ima decu preko grane

I koliko njih bi iskreno savetovalo deci da se vrate u Srbiju, ikada, ne u vreme ili posle Vucica, nego ikada

A taj savet roditelja deci, da odu
To ti je jasan pokazatelj da se ne mire sa time

Ti imas vec neke gotove tekstove, mrzi te i da pogledas o cemu i kome je tema?:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back