BiH postaje jedina država u Evropi i svetu gde su ukinuti izbori. Od sad kompjuter određuje pobednika Šmitovim zakonom VIDEO ANKETA

U BiH jedini u Svetu ukidaju ručno brojanje listića, od sada KOMPJUTER određuje pobednika izbora

• To Republika Srpska mora da odbije, Šmit je svakako nelegalan ovo je kršenje Dejtona

glasova: 7 53,8%
  • Cilj ovoga je ukidanje RS-a, jer će Kompjuter da izbaci pobednika izbora nekog koji će da ukine RS

glasova: 2 15,4%
  • Ovo nigde u Evropi i Svetu nema, rado bi i Vučić uveo KOMPJUTER da mu broji izbore, jer je gotov

glasova: 1 7,7%
  • Ovo RS ne sme da dozvoli po cenu nuklearnog rata, odnosno da zove Rusiju u zaštitu izbora i Dejtona

glasova: 3 23,1%
  • Nešto što nigde u Svetu i Evropi nema, ne može ni ovde TAČKA (kompjuter da broji glasove? Užas)

glasova: 0 0,0%
  • Na prošlim BiH izborima je glasalo više Srba nego Bošnjaka cilj Šmitov da kompjuterom to preokrene

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    13
Побратими, као у епским пјесмама.
1000003488.jpg

Sve je kompjuterizirano samo vi pametujete nešto. Što se tiče duga Švabo je našao dobro rješenje. Tako će biti i sa svim drugim presudama.
Što širiš dezinformacije ? 😡 😡
Nijedna država u svetu i nijedna država u Evropi ne koristi kompjuter u brojanju glasova na izborima, svugde se glasovi broje ručno, i broje se ručno listići i glasačka kutija se otvara

Što širiš dezinformacije ? 😡 😡
Nijedna država u svetu i nijedna država u Evropi ne koristi kompjuter u brojanju glasova na izborima, svugde se glasovi broje ručno, i broje se ručno listići i glasačka kutija se otvara
Mi imamo daleko najveci problem sa kradjom glasova u Evropi ine mozemo to da rijesimo, zasto bi bio protiv kompjutera osim ako si clan neke vladajuce stranke.

Mi imamo daleko najveci problem sa kradjom glasova u Evropi ine mozemo to da rijesimo, zasto bi bio protiv kompjutera osim ako si clan neke vladajuce stranke.
Ja sam za KAMERE na glasačkim mestima !
A to znači da ceo dan KAMERA snima glasanje i providnu glasačku kutiju, ispred KAMERE se otvara kutija i broje listići tj. glasovi i ispred kamere se potpisuje Zapisnik, i snimak sa KAMERE celog glasačkog dana se postavlja na internet i dostupan je narednih 6 meseci poosle izbora.
Od kada su KAMERE uvedene u Bugarskoj nema više krađe izbora.

A VIRTUELNI ZAPISNIK, a to je da se slika Zapisnika istog sekunda posle potpisivanja kači na internet ima u svakoj državi sem u Srbiji gde Vučić krade izbore

Back