Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
BiH postaje jedina država u Evropi i svetu gde su ukinuti izbori. Od sad kompjuter određuje pobednika Šmitovim zakonom VIDEO ANKETA
Što širiš dezinformacije ?
Nijedna država u svetu i nijedna država u Evropi ne koristi kompjuter u brojanju glasova na izborima, svugde se glasovi broje ručno, i broje se ručno listići i glasačka kutija se otvara
Što širiš dezinformacije ?
Nijedna država u svetu i nijedna država u Evropi ne koristi kompjuter u brojanju glasova na izborima, svugde se glasovi broje ručno, i broje se ručno listići i glasačka kutija se otvara
Mi imamo daleko najveci problem sa kradjom glasova u Evropi ine mozemo to da rijesimo, zasto bi bio protiv kompjutera osim ako si clan neke vladajuce stranke.
Mi imamo daleko najveci problem sa kradjom glasova u Evropi ine mozemo to da rijesimo, zasto bi bio protiv kompjutera osim ako si clan neke vladajuce stranke.
Ja sam za KAMERE na glasačkim mestima !
A to znači da ceo dan KAMERA snima glasanje i providnu glasačku kutiju, ispred KAMERE se otvara kutija i broje listići tj. glasovi i ispred kamere se potpisuje Zapisnik, i snimak sa KAMERE celog glasačkog dana se postavlja na internet i dostupan je narednih 6 meseci poosle izbora.
Od kada su KAMERE uvedene u Bugarskoj nema više krađe izbora.
A VIRTUELNI ZAPISNIK, a to je da se slika Zapisnika istog sekunda posle potpisivanja kači na internet ima u svakoj državi sem u Srbiji gde Vučić krade izbore