Zaista nemas ppojma sta pises/pricas. GSM arena i XDA Developers su dva najmerodavnija sajta za mobilne telefone.
Ко је поменуо XDA developers ? Ja нисам.
Ако погледаш пажљиво коментаре на GSM aрени, може било ко да напише да је купио мобилни да мобилни не ваља.
То се не може десити на Амазону, јер корисници пишу искуства.
I opet lupas gluposti-Mario je platio telefon 60 evra ne 280!!
. Коментаришем оно што си ти рекао да је Редми нижа класа, а коментари су за телефон од 280 евра на Амазону.
I u koju klasu to onda spada...? I ne, ne mozes TI da odredjujes sta je koja klasa-vec PROIZVODJAC!
Једна класа је у Индији са индијским платама, а друга у Америци, а трећа у Србији.
Класу одређују платежне могућности људи.
To sto smo mi bedni pa nam sve skupo-to je nesto drugo.
Па управо ти то и причам. Класу не одређује произвођач, већ платежна могућност људи.
Нисмо ми бедни, већ имамо такве плате, неки уређаји се праве за Индијско тржиште, па и људи са малим примањима могу себи да приуште нешто лепо. Не видим ту ништа лоше, и за таква тржишта има телефона.
Уосталом и на западу неко купује мобилне од 100 евра, и они би људи да уштеде, не купујемо само то ми и индијци.
ALi ti opet kazem-ne, ustvari ne kazem ti vise nista. Misli sta hoces ali...Gresis. Jako gresis. Bdw taj Redmi Note 11 Pro je teeeek pocetak srednje klase.
Како за кога, за Американце је то нижа класа, тј. за њихове платежне могућности али небитно. Поента приче је да није све црно бело. Не видим зашто те толико лично погађа када неко напише нешто што му се не допада везано за Шаоми.
Да ли сви треба само да хвалимо Шаоми ? Да ли је то решење ?
Sad predjite na Vivo i Realme. Šta ste se uhvatili za Xiaomi. Gde se nalazi sad Huawei? I on je jedno vreme bio best buy za male pare do pre 2, 3 godine koliko se sećam.
Све док му нису укинули Гугл сервисе. И остало је историја.