poco x3 pro

На основу онога што сам читао на форумима у Србији.
Не видим разлог да се осетиш увређено, кажем ти да се сада људи, барем у Србији не ослањају на Шаоми као раније.
Нико није ништа рекао против руског тржишта, говорим само моје мишљење што може а и не мора да буде тачно.
Биће даме ниси схватио. Ја говорим да тржиште које је 20 пута веће, читај више продатих телефона, нема таквих коментара као што су Мариови а проценат телефона са грешкама су мали.
Ако ти доносиш суд на малом, занемарљивом, узорку, за компанију која је у самом светском врху, шта рећи?

Ако ти доносиш суд на малом, занемарљивом, узорку, за компанију која је у самом светском врху, шта рећи?
Да видимо шта корисници Амазона мисле о фирми Шаоми, тачније о њиховим телефонима.
https://www.amazon.com/product-revi...r&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar
When compared to a Pixel 4xl, the service is inconsistent and more often than not, the person on the other end of the phone call cannot hear me. Fixed with a restart. UI glitches are extremely common and require at least one daily restart to fix. Audio through Bluetooth and headphone jack has a lot of noise unless the volume is over 50%.
he constant unstable UI and phone calls ruin the rest of an otherwise okay experience.
Phone has extremely annoying OS. Scrolling is very bad and apps aren't very useful at times. Camera is just okay and it doesn't work like a 108 megapixel camera. What is meant by note first of all? It doesn't work a note and doesn't meet any note's qualification to the satisfaction
Even the photos looked better on my old Mi 9 Lite.

Да видимо шта корисници Амазона мисле о фирми Шаоми, тачније о њиховим телефонима.
https://www.amazon.com/product-revi...r&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar
To su besmislice. Pogledaj ako vec trazis reper- GSM arenu. I pogledaj koji su brendovi u vrhu po interesovanju/popularnosti a i po prodaji:
1> Apple(koji ima svoje specificno trziste i korisnike koji znaju sta zele i spremni su da plate svesno malo vecu cenu)
2,3.- Konstatna borba izmedju Xiaomija i Samsunga-s tim da je Xiaomi do pre godinu dve iskljucivo imao sansu na srednjem segmentu trzista- "consumer"segmentu-a od Mi 11 Ultra su stali rame uz rame sa Samsungom u FLAGSHIP klasi. TOP TIER TELEFONA!
A taj Nesrecni Redmi 9 je looow class. Po svemu. I jos ga je Mario platio ispod cene-izgleda i s razlogom.
https://www.gsmarena.com

Ne bih da potpaljujem vatru, ali evo, imam upravo sada na stolu mi 9T pro (k20pro) - Zasluzeno prozvan kao "Flagship killer" i mi 11i (K40 Pro +) Nebo i zemlja u korist ovog prvog.

Prvi sam platio dvostruko / skoro trostruko (ne bih da preterujem ali znam da su bile smesne pare) manje nego sto je realno trebala da mu bude cena i dobio fantaziju, dok je drugi placen recimo tu negde u rangu nekog high end "bredndiranog" proizvodjaca njegovog ranga i dobio sam prosek za taj novac. Ako izuzmemo neke portove, procesor i kameru sto je prirodno, k20 u pola noci.

Takodje devojka koja radi u prodavnici i ujedno servisu mobilnih telefona mi je rekla slicnu stvar da se ljudi u poslednje vreme previse zale. Ali OK to je vec rekla-kazala ...

U sustini licno smatram da se Xiaomi mnogo profolirao i poceo da pumpa cene a da je kvalitet ako ne losiji onda bar isti nego sto je to bilo pre samo 2-3 godine, sto je generalno steta.

Ne kazem da je Xiaomi brend los, daleko od toga ali jeste definitivno losiji u odnosu na njegove nekadasnje modele.

To su besmislice. Pogledaj ako vec trazis reper- GSM arenu. I pogledaj koji su brendovi u vrhu po interesovanju/popularnosti a i po prodaji:
1> Apple(koji ima svoje specificno trziste i korisnike koji znaju sta zele i spremni su da plate svesno malo vecu cenu)
2,3.- Konstatna borba izmedju Xiaomija i Samsunga-s tim da je Xiaomi do pre godinu dve iskljucivo imao sansu na srednjem segmentu trzista- "consumer"segmentu-a od Mi 11 Ultra su stali rame uz rame sa Samsungom u FLAGSHIP klasi. TOP TIER TELEFONA!
A taj Nesrecni Redmi 9 je looow class. Po svemu. I jos ga je Mario platio ispod cene-izgleda i s razlogom.
https://www.gsmarena.com
Drrugo i to sto pise na AMazonu-ima ocenu4,4 stars? Pa sta bi vise?!? Drugo telefon o kome se tu pise je Redmi serija-niza Xiaomi klasa. Trece-kod SVAKOG telefona je za kameru najbitniji-PROCESOR! A u nizu/srednju klasu se retko stavljaju extra procesori...

Ne bih da potpaljujem vatru, ali evo, imam upravo sada na stolu mi 9T pro (k20pro) - Zasluzeno prozvan kao "Flagship killer" i mi 11i (K40 Pro +) Nebo i zemlja u korist ovog prvog.

Prvi sam platio dvostruko / skoro trostruko (ne bih da preterujem ali znam da su bile smesne pare) manje nego sto je realno trebala da mu bude cena i dobio fantaziju, dok je drugi placen recimo tu negde u rangu nekog high end "bredndiranog" proizvodjaca njegovog ranga i dobio sam prosek za taj novac. Ako izuzmemo neke portove, procesor i kameru sto je prirodno, k20 u pola noci.

Takodje devojka koja radi u prodavnici i ujedno servisu mobilnih telefona mi je rekla slicnu stvar da se ljudi u poslednje vreme previse zale. Ali OK to je vec rekla-kazala ...

U sustini licno smatram da se Xiaomi mnogo profolirao i poceo da pumpa cene a da je kvalitet ako ne losiji onda bar isti nego sto je to bilo pre samo 2-3 godine, sto je generalno steta.

Ne kazem da je Xiaomi brend los, daleko od toga ali jeste definitivno losiji u odnosu na njegove nekadasnje modele.
Izmice mi poenta sta zelis da kazes> Mi 9T PRO jeste bio malo vislji segment od proseka - i jako se tesko nalazio da se kupi vec posle godinu dve. Mana mu je baterija. A Mi 11 i je skoro pa flagship klasa-ide Mi 11 Ultra, pa Mi 11, pa Mi 11i(malo srezan Mi 11 punokrvni)

To su besmislice. Pogledaj ako vec trazis reper- GSM arenu.
Управо обрнуто.
На GSM арени могу да пишу људи који су видели мобилни о коме говоре само на слици. Тамо постоји брдо коментара пре него мобилни уопште почне да се производи типа - да ли је овај модел бољи од оног и слично.
На Амазону утиске пишу људи који су купили мобилни телефон.
Није мала разлика.
То да ли је неко заиста купио телефон па пише на GSM areni или неко пише да мобилни не ваља јер му се не допадају спецификације, тешко можемо да разликујемо то двоје.
Drrugo i to sto pise na AMazonu-ima ocenu4,4 stars? Pa sta bi vise?!? Drugo telefon o kome se tu pise je Redmi serija-niza Xiaomi klasa. Trece-kod SVAKOG telefona je za kameru najbitniji-PROCESOR! A u nizu/srednju klasu se retko stavljaju extra procesori...
280 долара за Американце је нижа класа, за Србију баш и није.
Шаоми прави мобилне од 100 евра па на даље, тако да су свакако већа очекивања од

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G​

него од неког јефтинијег.

Poslednja izmena:
Управо обрнуто.
На GSM арени могу да пишу људи који су видели мобилни о коме говоре само на слици. Тамо постоји брдо коментара пре него мобилни уопште почне да се производи типа - да ли је овај модел бољи од оног и слично.
На Амазону утиске пишу људи који су купили мобилни телефон.
Није мала разлика.
То да ли је неко заиста купио телефон па пише на GSM areni или неко пише да мобилни не ваља јер му се не допадају спецификације, тешко можемо да разликујемо то двоје.

280 долара за Американце је нижа класа, за Србију баш и није.
Шаоми прави мобилне од 100 евра па на даље, тако да су свакако већа очекивања од

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G​

него од неког јефтинијег.
Zaista nemas ppojma sta pises/pricas. GSM arena i XDA Developers su dva najmerodavnija sajta za mobilne telefone. I opet lupas gluposti-Mario je platio telefon 60 evra ne 280!! I u koju klasu to onda spada...? I ne, ne mozes TI da odredjujes sta je koja klasa-vec PROIZVODJAC! To sto smo mi bedni pa nam sve skupo-to je nesto drugo. ALi ti opet kazem-ne, ustvari ne kazem ti vise nista. Misli sta hoces ali...Gresis. Jako gresis. Bdw taj Redmi Note 11 Pro je teeeek pocetak srednje klase. Znaci ono nista specijalno telefon...I veruj mi kad uzmes u ruke tel;efon to se i vidi...

Izmice mi poenta sta zelis da kazes> Mi 9T PRO jeste bio malo vislji segment od proseka - i jako se tesko nalazio da se kupi vec posle godinu dve. Mana mu je baterija. A Mi 11 i je skoro pa flagship klasa-ide Mi 11 Ultra, pa Mi 11, pa Mi 11i(malo srezan Mi 11 punokrvni)
Moze i tako:

Mi 9t (K20) > mi 9t pro (K20pro) > MI9
POCO F3(K40) > mi 11x (K40 Pro )> Mi 11i (k40 pro plus) > mi11 > mi11 ultra

Mogu i da ga uporedim i sa mi 9t posto imam i njega doduse izlomljenog i iskrivljenog ali radi bez problema .

Mi 9t ultrasonicni citac otisaka - mi11i kapacitivni citac
mi 9t normalna upotreba baterije dan i po do dva dana - mi 11i 8h do 12h max (zbog neizbalansiranog 888 cipa)
mi9t - celicni frejm - mi 11i plastika (oblozen gorila staklom sa obe strane ali uzasno ostavlja otiske prstiju, niko ga ziv ne koristi bez maske )
m9t - 403 ppi - mi 11i 395 ppi (u realnosti mi9t ima dosta svetliji ekran i zivlje boje)
mi9t - Dual LED Flash mi 11i Single Flash

Mi9T placen oko 40 - 45.000 dinara - 2-3 meseca nakon lansiranja MI11i placen oko 75-80.000 dinara (2-3 meseca nakon lansiranja)

Ono sto zelim ovim da dokazem jeste koliko je truda i kvalitetnih komponenti ubaceno u mi9t i pro modele za razliku od novije generacije koji je jos i skoro duplo skuplji. Znaci ne bi bilo problema da je i cena redukovana.

Ovo je tek pola price, jer nisam krenuo da ih mazem za softverske i senzor gliceve, ali zaustavicu se ovde

Poslednja izmena:
На основу чега тврдиш то што си написао?
Русија је тржиште више него 20 пута веће од тржишта Србије а ксјаоми је број 1.
Руски форуми су изузетно јаки и тамо такве оцене тешко је видети. Марија би давно бановали за глупости које качи.
Lupaš gluposti do pre dve tri godine kršomi nije imao nikakvu garanciju u srbiji a tek kod nekih preprodavaca si doplaćivao za 6 meseci ili godinu dana. I to na jedvite jade. Kako je u ostalim zemljama pa razmisli kako se kod nas godinama prodavala poljska nutela a tek od skoro nemačka koja je duplo ukusnija zbog više kakaa i lešnika a manje palminog ulja. Isto i sa telefonima.

Vrv bi i ja bio zadovoljan da tel nije pravljen za majmunsko tržište sa lažnom memorijomi ko zna čime sve spam da i ne pominjem.

Moze i tako:

Mi 9t (K20) > mi 9t pro (K20pro) > MI9
POCO F3(K40) > mi 11x (K40 Pro )> Mi 11i (k40 pro plus) > mi11 > mi11 ultra

Mogu i da ga uporedim i sa mi 9t posto imam i njega doduse izlomljenog i iskrivljenog ali radi bez problema .

Mi 9t ultrasonicni citac otisaka - mi11i kapacitivni citac
mi 9t normalna upotreba baterije dan i po do dva dana - mi 11i 8h do 12h max (zbog neizbalansiranog 888 cipa)
mi9t - celicni frejm - mi 11i plastika (oblozen gorila staklom sa obe strane ali uzasno ostavlja otiske prstiju, niko ga ziv ne koristi bez maske )
m9t - 403 ppi - mi 11i 395 ppi (u realnosti mi9t ima dosta svetliji ekran i zivlje boje)
mi9t - Dual LED Flash mi 11i Single Flash

Mi9T placen oko 40 - 45.000 dinara - 2-3 meseca nakon lansiranja MI11i placen oko 75-80.000 dinara (2-3 meseca nakon lansiranja)

Ono sto zelim ovim da dokazem jeste koliko je truda i kvalitetnih komponenti ubaceno u mi9t i pro modele za razliku od novije generacije koji je jos i skoro duplo skuplji. Znaci ne bi bilo problema da je i cena redukovana.

Ovo je tek pola price, jer nisam krenuo da ih mazem za softverske i senzor gliceve, ali zaustavicu se ovde
1. Da li pricas o Mi 9 T PRO ili bez PRO? Posto to NISU isti telefoni!
2. Niko nije rekao da je to los telefon...Niti da je Mi 11 i bolji(citaj opet- Mi 11 i nije isto sto i Mi 11, Mi 11T, Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra...
3. Pa....ima manji ekran i naravno da bolje raspolaze tom baterijom... U svakom slucaju, pisi, nemam nista protiv ali-ti ovde pricas o visokoj i visoj srednjoj klasi a Mario i ekipa o LOOOW segmentu...Nije bas uporedivo zar ne...?

Zaista nemas ppojma sta pises/pricas. GSM arena i XDA Developers su dva najmerodavnija sajta za mobilne telefone. I opet lupas gluposti-Mario je platio telefon 60 evra ne 280!! I u koju klasu to onda spada...? I ne, ne mozes TI da odredjujes sta je koja klasa-vec PROIZVODJAC! To sto smo mi bedni pa nam sve skupo-to je nesto drugo. ALi ti opet kazem-ne, ustvari ne kazem ti vise nista. Misli sta hoces ali...Gresis. Jako gresis. Bdw taj Redmi Note 11 Pro je teeeek pocetak srednje klase. Znaci ono nista specijalno telefon...I veruj mi kad uzmes u ruke tel;efon to se i vidi...
Mene je telefon koštao 60 evra kroz posao, prodavao se na kp po 150 evra a u vipu je bio daleko skuplji. Dakle to što ti navodiš 60 evra je insinuacija i maliciozno rahmišljanje. Mogao je i potpuno besplatan da bude za 1 dinar na ugovor i šta bionda rekao? Šta oćeš kupio si telefon za dinar? Debilana.

1. Da li pricas o Mi 9 T PRO ili bez PRO? Posto to NISU isti telefoni!
2. Niko nije rekao da je to los telefon...Niti da je Mi 11 i bolji(citaj opet- Mi 11 i nije isto sto i Mi 11, Mi 11T, Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra...
3. Pa....ima manji ekran i naravno da bolje raspolaze tom baterijom... U svakom slucaju, pisi, nemam nista protiv ali-ti ovde pricas o visokoj i visoj srednjoj klasi a Mario i ekipa o LOOOW segmentu...Nije bas uporedivo zar ne...?
Rekoh imam oba doduse pro sam kupio dosta kasnije.
Uporedjujem ih sa klasom, uporedio sam ga gore sa mi9t koliko da bude fer plej iako bi realno mi9t naslednik trebao da bude POCO F3 (K20 vs K40)

Uporedjujem samu izradu telefona i cenu iz ta 2 doba telefona iz iste klase i njihovu cenu. Nervira me sto su im telefoni bezobrazno poskupeli a da nisu uveli nikakvo znacajno poboljsanje na polju samog kvaliteta i komponenti koje guraju u njih.

Ima tu i inflacije i koronavirusa ali su im opet cene nerealno vece.

Best baj a bez garancije. Ja to nebi u životu kupio. Ajde sada rekoh (pre 2 godine) daje vip garanciju 2 godine ima 3/32gb plus mem kartica radiće to valjda... Ali kurrrac možda je sastavio nekoliko meseci i onda je počeo da zeza razvaljuje. Onda ukapiraš da je i memorija lažna (nema je jbg) to mi je otkriće veka. Na šta su sve spremni kinezi ukrali bi cipele od mrtvaka de neće gb memorije. I još sada nude da dokupiš 1gb memorije nemam reči. Meni ukrali i drugome prodaju. Moju memoriju!

Mislim da sam kroz ove dve godine prošao kroz sve projektovane light i hard kvarove ovog telefona počev od restartovanja, loopa, žmirkanja, spamovanja, pucanja aplikacija, nestajanja wifi, nestajanja mreže na kartici, brzog pražnjenja baterije u roku od sat vremena itd. Nema šta nisam proživeo zamislite da sam ga nosio svaki put na servis? Morao bi da kupim još jedan telefon za svaki slučaj.

Evo baš pre neki dan konačno prestao da gubi mrežu na sim2 sam od sebe. Kako je počeo tako je i prestao. Ali novitet pre neki dan ga ugasim i on počne da vibrira bez prestanka non stop dok ga opet nisam upalio. Može li ovaj telefon uopšte da se ugasi?!?? Ili stalno radi vibracija? Nečuveno.

Zaista nemas ppojma sta pises/pricas. GSM arena i XDA Developers su dva najmerodavnija sajta za mobilne telefone.
Ко је поменуо XDA developers ? Ja нисам.
Ако погледаш пажљиво коментаре на GSM aрени, може било ко да напише да је купио мобилни да мобилни не ваља.
То се не може десити на Амазону, јер корисници пишу искуства.
I opet lupas gluposti-Mario je platio telefon 60 evra ne 280!!
. Коментаришем оно што си ти рекао да је Редми нижа класа, а коментари су за телефон од 280 евра на Амазону.
I u koju klasu to onda spada...? I ne, ne mozes TI da odredjujes sta je koja klasa-vec PROIZVODJAC!
Једна класа је у Индији са индијским платама, а друга у Америци, а трећа у Србији.
Класу одређују платежне могућности људи.
To sto smo mi bedni pa nam sve skupo-to je nesto drugo.
Па управо ти то и причам. Класу не одређује произвођач, већ платежна могућност људи.
Нисмо ми бедни, већ имамо такве плате, неки уређаји се праве за Индијско тржиште, па и људи са малим примањима могу себи да приуште нешто лепо. Не видим ту ништа лоше, и за таква тржишта има телефона.
Уосталом и на западу неко купује мобилне од 100 евра, и они би људи да уштеде, не купујемо само то ми и индијци.
ALi ti opet kazem-ne, ustvari ne kazem ti vise nista. Misli sta hoces ali...Gresis. Jako gresis. Bdw taj Redmi Note 11 Pro je teeeek pocetak srednje klase.
Како за кога, за Американце је то нижа класа, тј. за њихове платежне могућности али небитно. Поента приче је да није све црно бело. Не видим зашто те толико лично погађа када неко напише нешто што му се не допада везано за Шаоми.
Да ли сви треба само да хвалимо Шаоми ? Да ли је то решење ?
Sad predjite na Vivo i Realme. Šta ste se uhvatili za Xiaomi. Gde se nalazi sad Huawei? I on je jedno vreme bio best buy za male pare do pre 2, 3 godine koliko se sećam.
Све док му нису укинули Гугл сервисе. И остало је историја.

Poslednja izmena:
Komentari za gorepomenuti telefon na takodje gorepomenutom Amazonu, samo malo drugacije poslagani:
https://www.amazon.com/product-revi...e=all_reviews&pageNumber=1#reviews-filter-bar

xiaomi.jpg

70% sa 5 zvezdica, 17% sa 4 zvezdice, a ukupna ocena je 4.4.
Daleko je to od loseg.

Uporedbe radi nista bolje nije ocenjen recimo Iphone 11

Iphone-11.jpg

Da napomenem, nemam i nikad nisam imao Xiaomi telefon, nemam razloga za pristrasnost.

Mene je telefon koštao 60 evra kroz posao, prodavao se na kp po 150 evra a u vipu je bio daleko skuplji. Dakle to što ti navodiš 60 evra je insinuacija i maliciozno rahmišljanje. Mogao je i potpuno besplatan da bude za 1 dinar na ugovor i šta bionda rekao? Šta oćeš kupio si telefon za dinar? Debilana.
Problem nije u evrima, nego u 32GB memorije koje ima tvoj telefon i aplikacijama kojima keš raste sam od sebe.
32GB na Androidu radice kako tako samo ako ne instaliras nista ili gotovo nista, bez obzira kog je brenda telefon i gde je napravljen.
Prilikom kupovanja (nabavke) telefona, kao i kompjutera obraca se paznja na to za sta ce uredjaj biti koriscen, a onaj koji poseduje bolji hardver svakako ce raditi bolje i moci ce se koristiti duze bez da se primecuju znaci zamora izazvani update-ima kako bi te naterali da kupis novi telefon/kompjuter.

Niko ne moze da ti garantuje za aplikacije koje sam instaliras, pogotovo ne za drlog koji skoro svaka aplikacija skuplja u cache.
Po meni 99.99% Android aplikacija je smece neopevano.
Evo gledam upravo:
1. Samsung Internet Browser:
App: 300MB
Data: 422MB - alo Samsung, sta se cuva u 422MB, pa Windows XP je napravljen na toliko "prostora"
Cache: 176MB - cistio sam juce, prekjuce, ko zna koliko bi bilo da se ne cisti
2. Word - ocistio cache juce, danas otvorio 4 dokumenta, svaki sa stranicom ili dve:
App: 96.69MB
Data: 231MB - M$ koji je umeo da spakuje OS u nekoliko stotina MB sada treba ovaj prostor za sta?
Cache: 246kB
3. Speech Service by Google - ne koristim ovo nikad, niti sam ikad pokrenuo aplikaciju
App: 97.66MB
Data: 171MB - data za sta? Nemaju dovoljno o meni na drugim Google aplikacijama?
Cache: 0B
4. Google
App: 499MB
Data: 110MB - data za sta? Nemaju dovoljno o meni na drugim Google aplikacijama?
Cache: 8.82
5. Google Play services
App: 160MB
Data: 269MB - data za sta? Nemaju dovoljno o meni na drugim Google aplikacijama?
Cache: 6.45MB
7. Gallery
App: 5.07MB
Data: 323MB
Cache: 176MB

Bolje da ne gledam dalje.

Komentari za gorepomenuti telefon na takodje gorepomenutom Amazonu, samo malo drugacije poslagani:
https://www.amazon.com/product-revi...e=all_reviews&pageNumber=1#reviews-filter-bar

xiaomi.jpg

70% sa 5 zvezdica, 17% sa 4 zvezdice, a ukupna ocena je 4.4.
Daleko je to od loseg.

Uporedbe radi nista bolje nije ocenjen recimo Iphone 11

Iphone-11.jpg

Da napomenem, nemam i nikad nisam imao Xiaomi telefon, nemam razloga za pristrasnost.
Погледај садржај коментара а не да ли има негативних коментара или нема.
Коментари типа - послали су ми са закашњењем, поштар ми није уручио и слично се не рачунају.

Линк ме упућује на телефон с не телефоне. И за тај телефон, не каче сви купци оцене тако да та оцена не значи пуно, мада 70% тих који су оцењивали дали су 5звездица.
IMG_20221206_014402.jpg

И која је поента твог поста? Теби је веће 6% од 70%?
Ето ти Марија па можете у дуету да наступате.

Problem nije u evrima, nego u 32GB memorije koje ima tvoj telefon i aplikacijama kojima keš raste sam od sebe.
32GB na Androidu radice kako tako samo ako ne instaliras nista ili gotovo nista, bez obzira kog je brenda telefon i gde je napravljen.
Prilikom kupovanja (nabavke) telefona, kao i kompjutera obraca se paznja na to za sta ce uredjaj biti koriscen, a onaj koji poseduje bolji hardver svakako ce raditi bolje i moci ce se koristiti duze bez da se primecuju znaci zamora izazvani update-ima kako bi te naterali da kupis novi telefon/kompjuter.
Не вреди њему објашњавати и тачка.
По питању пуњења кеша и не само кеша, мој случај за телефон 8/256 на коме сам имао попуњеност меморије 86%.
У суботу решио да очистимо и, само апликација телеграм је заузела, нећеш веровати, 110гб?!
Значи, у детаљима о апликацији пише колико је која апликација заузела меморије:
IMG_20221206_020250.jpg

Од суботе, телеграм ми је већ узурпирао 5гб:
Screenshot_2022-12-06-01-59-50-531-edit_com.miui.securitycenter.jpg

Ту треба ићи на чишћење. Ослободио сам око 150гб меморије од података које лепе апликације.
Оно што је интересантно, телеграм нисам отворио од суботе али канали на које сам пријављен само товаре.

Back