Почиње "стриптиз" Томислава Николића!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ау, колико вас бре има ...

А јеси ли ти, мали, ово сам срочио или ти је неко пијан помагао ???
Ма Милунка учланила децу на форум па им диктира шта да пишу.

Ево, ја предлажем неком од модератора, нпр. ЛациБг, да затражи проверу ип адреса корисника:

1 Милунка Савић
2. Истребљивач патриЈота
3. Истребљивач архаизма

'одма шаљем допис моду ! ;)

Ево, ја предлажем неком од модератора, нпр. ЛациБг, да затражи проверу ип адреса корисника:

1 Милунка Савић
2. Истребљивач патриЈота
3. Истребљивач архаизма

Ова два "терминатора" су један ...

Модови му извукли уши, побрисали неколико постова и наредили му да промени ник ...

Ова два "терминатора" су један ...

Модови му извукли уши, побрисали неколико постова и наредили му да промени ник ...
О.к. , ја сам свакако упутила пп модератору да провери стање.
Ако гасе једнима више налога, ред је да гасе и другима.;)

1 Милунка Савић
2. Истребљивач патриЈота
3. Истребљивач архаизма

Imao bih veliko postovanje prema tebi da si bar poput starih heroina Srpkinja narodnih junakinja Milunke Savic, Nadezde Petrovic, Desanke Maksimovic koje su me uvek podsecale na one Indijanke i Vijetnamke koje pokusavaju da zaustave globalizaciju iz cistih ideala. Imao bih utisak da ponovo citam Poslednjeg Mohikanca.

Ali kod tebe se pomesao plemenski duh sa uticajem komunisticke ideologije tokom 50 poslednjih godina pa si se pretvorila u policijsku dousnicu. Tuzno, tuzno, ni moderna, ni arhaicna, stala na pola puta.

Moderator je promenio moj psudonim iz Istrebljivac patrijota u Istrebljivac arhaizma jer me je neko od vasih plemensko-komunistickih dousnika vec tuzakao.

Poslednja izmena:
Imao bih veliko postovanje prema tebi da si bar poput starih heroina Srpkinja narodnih junakinja Milunke Savic, Nadezde Petrovic, Desanke Maksimovic koje su me uvek podsecale na one Indijanke i Vijetnamke koje pokusavaju da zaustave globalizaciju iz cistih ideala.

Ali kod tebe se pomesao plemenski duh sa uticajem komunisticke ideologije tokom 50 poslednjih godina pa si se pretvorila u policijsku dousnicu.

Moderator je promenio moj psudonim iz Istrebljivac patrijota u Istrebljivac arhaizma jer me je neko od vasih plemensko-komunistickih dousnika vec tuzakao.
Еј, ја твоје поштовање не иштем, си разумела.

А ако си исправна, шта те брига што ће модови да те проверавају.
Је л' тако?

Леп поздрав.;)

Imao bih veliko postovanje prema tebi da si bar poput starih heroina Srpkinja narodnih junakinja Milunke Savic, Nadezde Petrovic, Desanke Maksimovic koje su me uvek podsecale na one Indijanke i Vijetnamke koje pokusavaju da zaustave globalizaciju iz cistih ideala. Imao bih utisak da ponovo citam Poslednjeg Mohikanca.

Ali kod tebe se pomesao plemenski duh sa uticajem komunisticke ideologije tokom 50 poslednjih godina pa si se pretvorila u policijsku dousnicu. Tuzno, tuzno, ni moderna, ni arhaicna, stala na pola puta.

Vidella sam Milunkinu sliku u novinama kojima verujem na svako slovo.
Herojina. A za tužakanje sam ja uprskala. Izvini, nećem više....:telefon:

Navijam za Vas ljudi tj Žene :D

Вучић ће изгледа да се запосли на "Ружичастој ТВ" ...
Ево га опет ...

Не би он, ал' зове га Митровић ...

Да обори рејтинг Тијанићу ...

Уколико се не варам, г-ђа Вучић и даље шљака на Пинку а то ваљда има везе са његовим гостовањима. Какав политичар, таква и телевизија.

[

Вучић ће изгледа да се запосли на "Ружичастој ТВ" ...
Ево га опет ...

Не би он, ал' зове га Митровић ...

Да обори рејтинг Тијанићу ...

Хоће мученик да помогне килавом Томи,...па се...:hahaha:

Podrzavam gospodina Nikolica u raskrinkavanju lika i dela debelog vojvode.

Seselj je maligni klovn i egoisticni psihopata i vrlo je dobro za proces lustracije i denacifikacije Srbije da se sazna puna istina o njemu.

Vash poglavica debeli Seseljuga nije uspeo da ubedi ni najbolje prijatelje Vucica i Nikolica u svoje bolesne, fasisticke ideje..

Алооооо, бре
2.gif

.
Тема је Тома,..ако нешто желиш о њему,..па пиши,
о Шешељу имаш друге теме или сам отвори,..па ето и нас тамо!

Ajde ne budi providna, pa jasno je da drzis Seseljevu sliku kao wallpaper na kompu, verovatno onu sa subarom, kokardom i kalasnjikovim i dozivljavas orgazme pri pogledu na tu kreaturu od vojvode. Zato si i otvorila ovu temu.

...који ПРОМАШАЈ!

У мојој кући, може да се види само ова слика,

smtc1.jpg

.

Куку леле, па Томислав је одлепио више него што сам ја то очекивала! Знам да је причао да зна како је тешко бити мајка али ово су за мене нови моменти. А ова Табаковићева дроби о деци горе него Јадранка из Конатица, само још да заплаче и исте су (и ниво културе је ту негде).

И цитат за памћење :
Da je Tomislav Nikolić prekinuo tada da se bavi politikom verovatno bih to učinila i ja, ne zato što je moja sudbina pupčanom vrpcom vezana za njega, većzato što je moj način bavljenja politikom identičan njegovom. Toma je za mene uvek bio ne samo šef poslaničke grupe, kolega, pouzdan prijatelj, veći u najplemenitijem smislu moja prava i iskrena drugarica“, kaže Tabakovićeva.

Куку леле, па Томислав је одлепио више него што сам ја то очекивала! Знам да је причао да зна како је тешко бити мајка али ово су за мене нови моменти. А ова Табаковићева дроби о деци горе него Јадранка из Конатица, само још да заплаче и исте су (и ниво културе је ту негде).

И цитат за памћење :
Da je Tomislav Nikolić prekinuo tada da se bavi politikom verovatno bih to učinila i ja, ne zato što je moja sudbina pupčanom vrpcom vezana za njega, većzato što je moj način bavljenja politikom identičan njegovom. Toma je za mene uvek bio ne samo šef poslaničke grupe, kolega, pouzdan prijatelj, veći u najplemenitijem smislu moja prava i iskrena drugarica“, kaže Tabakovićeva.

...ма видела сам то...:hahaha:

Замисли кад крену да трачају "добре другарице"..:tajna::tajna:,
и то о оном мушкарцу што понекад зна да удари руком о сто!!!

.

А шта би значило то У НАЈПЛЕМЕНИТИЈЕМ СМИСЛУ? :rotf:
Вероватно заједно јуре типове или тако нешто :think: :super: :dontunderstand:

Их, сад.............ти си буквалиста!
Тома.:?:

Пре ми изгледа да заједно траже "искрене другарице":hahaha:

.

Их, сад.............ти си буквалиста!
Тома.:?:

Пре ми изгледа да заједно траже "искрене другарице":hahaha:

.

Па нисам ја рекла да сам имала "специфично пријатељство" са Ђинђићем и да знам како је тешко бити мајка - рекао је Николић. :lol: А и видиш како се упиње да се по сваку цену прикачи уз Тадића за ког се већ свашта нешто прича. :think:

Мада - ово друго звучи реалније само што не знам да ли траже нове другарице или су се међусобно нашли. Не знам да ли си видела, пре Нове године је давао неке изјаве типа како је по његовом мишљењу Јоргованка најбоља риба у Скупштини јер поред доброг изгледа (:eek:) има и нешто у глави, за разлику од "неких". :dash: Мени је то нешто сумњиво. Јоргованка ми не делује тако очајно али знајући Томине навике не би ме чудило да је наговорио. :whistling:

А вероватно им је и Вучић другарица :mrgreen: Фали им још једна па да имамо Секс и град. Ето може генерал Делић да буде она што је у друштву увек задужена да кука и плаче и да се над њом увек дешавају неке неправде.

Па нисам ја рекла да сам имала "специфично пријатељство" са Ђинђићем и да знам како је тешко бити мајка - рекао је Николић. :lol: А и видиш како се упиње да се по сваку цену прикачи уз Тадића за ког се већ свашта нешто прича. :think:

Мада - ово друго звучи реалније само што не знам да ли траже нове другарице или су се међусобно нашли. Не знам да ли си видела, пре Нове године је давао неке изјаве типа како је по његовом мишљењу Јоргованка најбоља риба у Скупштини јер поред доброг изгледа (:eek:) има и нешто у глави, за разлику од "неких". :dash: Мени је то нешто сумњиво. Јоргованка ми не делује тако очајно али знајући Томине навике не би ме чудило да је наговорио. :whistling:

А вероватно им је и Вучић другарица :mrgreen: Фали им још једна па да имамо Секс и град. Ето може генерал Делић да буде она што је у друштву увек задужена да кука и плаче и да се над њом увек дешавају неке неправде.

Јооој,
...................не знам, али ја не бих ту мешала генерала.:think:
Мислим да је он ту "колатерална" штета!...:confused:
Наће се већ, та четврта,.. "искрена другарица"

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back