Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Protest je verovatno u cilju da se sklone ti migranti jer prave problem lokalnom stanovnistvu.Po pitanju migranata mislim da je to još jedan način destabilizacije društva i mućenja vode koja vodi da se populacija kreće u željenom pravcu
Nisam preterani ljubitelj tih mikseva kultura , u ograničenim količinama da , ali neograničeno nikako , tačno se zna ko koliko može da se uklopi i do koje granice
Sećam se da mi je pre 5-6 godina smetalo kada odem u neku EU državu i tamo vidim neku zabrađenu koja "konzumira" državu blagostanja , dok ja koja sem deo te civilizacije sedim na obodu
No sada se i moje mišljenje o toj državi blagostanja promenilo , no nije ni bitno za ovu temu
Poenta je sledeća da je pitanje migranata pitanje EU , a da ih oni koriste kako bi ove balkanske nesretnike , koje su razvalili, još više držali u stanju straha i manipulisali
Pitanje je i za sve te incidente ko je zaista odgovoran i kome odgovara da su oni na prvom mestu politički materijal
Ako je protest uperen u smeru EU - primite one čije ste resurse trošili onda ok, ako je uperen i u cilju pritiska na vlast da ne popusti pred nalozima EU ok , ali ako je uperen da se šire dezinformacije i najobičniji spinovi i za tuđ interes onda zaista ne mogi podržati nikakvu priču u vezi toga
Ako ih EU ne pusta kod sebe onda i mi trebamo zatvoriti granice za iste. Ako ih EU zeli onda je najbolje da se organizuju carter letovi i prebace u Nemacku.