- Poruka
- 21.197
Kad oduzmeš moje gubitke ispada minus 310 hiljadaагрегатно стање-носи све![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad oduzmeš moje gubitke ispada minus 310 hiljadaагрегатно стање-носи све![]()
e do krasnog... biznis...Kad oduzmeš moje gubitke ispada minus 310 hiljada
Da u tome je fora: sve što potrošim u toku meseca, ni ne računam u platu.e do krasnog... biznis...
jel ostane za rentu?
odredi Švabi...Ужасна одлука.
Ништа од тога.
eee... ljudi greše kad gledaju u loše primere kao što je Ajron
valja gledati u svetle primere kao što je ****носцев
bar si se ti suva leba najeo na zapadu
![]()
a jel si ti čuo da je Švabo padao s' nogu za trakom? ni za leba sa virtuelnim čvarcima nije imao70'tih u Srbiji, suprotno svim bajkama koje se pricaju, bila je beda. Znam da su radnici u jednom nasem velikom i poznatom industrijskom kombinatu, od sramote da se ne vidi da nemaju, jeli hleb tako da su se pretvarali da je kora od hleba cvarci. Kao, jedu hleb i cvarke, a u stvari u kesi samo hleb. Podsetila me ova tvoja slika...
a jel si ti čuo da je Švabo padao s' nogu za trakom? ni za leba sa virtuelnim čvarcima nije imao
.Ужасна одлука.
Ништа од тога.
to je zato što Švabo nije lupao u šerpe i jeo vnago o lepom životu gde je najvažnije da snajka i svekrva vade oči dok se sin/suprug ne vrati sa posla pa da odluči ko mu bitnijiAl' Svabo ima regularnu pauzu, do u minut. A nasi potomci ovih sto su jeli 'lebac-cvarke sad rade sa pelenom i imaju pauzu 0 minuta.
da, turbo poslovanje je krenulo od 2000-te.
nicht ganz---
odgovaran sam za 218 zaposlenih u Kompaniji koja globalno oko 500 000 osoba zaposljava ... svi zaradjuju po tarifi osim oni kojima sam dao aussertarifliche Zulagen zbog posebnih odgovornosti .... vecina je zainteresovana za taj projekat... u startu... na kraju zakljucuju da ipak naginju ka konzvertavnom razumijevanju radnog odnosa... radi, bori se svaki dan se angaziraj,.. i nakon moje matematicko prosvjetiteljske argumentacije da ako i nadalje po vazecem Entlohnungssystemu (porez, plata, povisica...) budu placani da ce im penzija na egzistecijalnom minimumu biti i eventualno od sistema morati traziti pomoc ostali su im prilazi u vrednovanju Grundsicherung (osnovac) nepromijenjeni. ?!
Nije reprezentativno ali ukazuje ( za mene) na to da novim, putevima idu ili su spremni ici samo osobe koje su vaspitni uticaj sistema: obiteljsko, skolskog, religijskog, opsteg socijalno vazda dovodili u pitanje... (nicht abgerichteten) ...
.-