Počelo prskanje komaraca

Pa dobro, ne piše o komarcima, ali piše o skakavcima. Možda je Jovan u svom otkrovenju malo pobrkao insekte... ipak je sve to ista gamad. :lol:

Da li su skakavci ili komarci, zavisi od podneblja, ali sudnju dan je sudnji dan :deda:

- - - - - - - - - -

По овој врућини имаш затворене прозоре??? Ја их не затварам ни у сред зиме.

Haha, zimi ih i ja drzim otvorene :lol: Na suncanoj sam strani, tako da mi ne pravi razliku, cak mi je bolje sa zatvorenim. Onda ukljucim klimu pa rashladim stan.

Pa ne znam, zato i kažem da se možda može nakako namontirati da se otvara kako tebi odgovara. Ne vidim zašto ne bi moglo. :roll:

Sve može, samo je pitanje količine novca kojeg si spremna da izdvojiš. Sve što ima svrhu uradiće se i koristiće se.

- - - - - - - - - -

Inače, čuo sam da kod kineza ima da se kupre jeftine mrežice protiv komaraca.

- - - - - - - - - -

Ne znam da li je iko primetio da postoje komarci koji lete brzo i po putanji slično manjim mušicama. I kada slete na čoveka ne traže pogodno mesto za ujed kao većina komaraca već odmah zabadaju žaoku.

И ја живим у нижим крајевима (близу Дунава) па опет немам никакву најезду.

Onda imas srece :aha2:

Mada iskreno, nisam do sada video takvu neku najezdu... bivalo je i gorih slucajeva.

Meni su licno najvise pcele smetale. U samo dva dana mi je pet pcela uletelo u sobu i to samo kroz nakoso otvoren prozor. Sreca pa sam ih uglavnom lako izbacio napolje.

Ја брате у Миријеву виђам доста ушари и буба-шваба. А буба-швабе виђам и на местима на којим до сада их нисам виђао, не знам одакле их толико, и да ли се и оне прскају нечим, па да их нема.

Ја брате у Миријеву виђам доста ушари и буба-шваба. А буба-швабе виђам и на местима на којим до сада их нисам виђао, не знам одакле их толико, и да ли се и оне прскају нечим, па да их нема.

Prskaju se nego sta.
Moj sin radi u firmi za dezinfekciju i deratizaciju i ovih dana ima posla preko glave.
Ode ujutru u 7 h i dodje oko ponoci.
Buba svabe se kote samo tako........

Back