електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Zašto? Hoćeš da kažeš da ne može da se namontira da se otvara ka unutra?![]()
Како, мајке ти?

Код лаика све може, сигурно знаш и како се крајници оперишу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto? Hoćeš da kažeš da ne može da se namontira da se otvara ka unutra?![]()
Pa dobro, ne piše o komarcima, ali piše o skakavcima. Možda je Jovan u svom otkrovenju malo pobrkao insekte... ipak je sve to ista gamad.![]()
По овој врућини имаш затворене прозоре??? Ја их не затварам ни у сред зиме.
Како, мајке ти?
Код лаика све може, сигурно знаш и како се крајници оперишу.
Pa ne znam, zato i kažem da se možda može nakako namontirati da se otvara kako tebi odgovara. Ne vidim zašto ne bi moglo.![]()
Pa ne znam, zato i kažem da se možda može nakako namontirati da se otvara kako tebi odgovara. Ne vidim zašto ne bi moglo.![]()
Izgleda da je vredelo prskanje. Veceras ni jednog komarca na keju nisam ni video ni cuo. A pre neki dan, rojevi.
Izgleda da je vredelo prskanje. Veceras ni jednog komarca na keju nisam ni video ni cuo. A pre neki dan, rojevi.
Mojom ulicom su u dva navrata prolazili oni pikapi sa prskalicama. Dvaput je i avion prosao (mada sumnjam da je prskao posto kada prska onda prodje vise puta).
Ima letecih gnjaveza, ali ne previse.
Pravo da ti kažem, meni je to prskanje avionima bilo sumnjivo jer nije smrdelo na naftalin kao obično![]()
E sad je nova tehnologija. Stavljaju arome, vidis da svuda mirise na lipuJa ih nisam videla, samo sam ih čula ali nije smrdelo kao obično.
A po pitanju smrada, nije tako smrdelo kad prskaju do pre 10ak godina.
Ooooo da
Ali zato muva zunzara na sve strane![]()
Ne znam otkud ovoliko muva ove godine. I kod mene ih ima užas jedan. Od malih do onih najvećih zunzara. Svih vrsta i veličina.
Komančerosa nema, za sad....
Ima stajacih voda koliko hoces - jedan od glavnih uslova za umnozavanje tih gnjaveza.
Где ви налазите толике комарце и муве?
U priobalju
Jes' da je Beograd na 39 brda i brezuljaka, ali postoji jos uvek dobar broj ljudi koji zive u nizim krajevima... gde su komarci k'o rode![]()
И ја живим у нижим крајевима (близу Дунава) па опет немам никакву најезду.
Onda imas srece
Mada iskreno, nisam do sada video takvu neku najezdu... bivalo je i gorih slucajeva.
Meni su licno najvise pcele smetale. U samo dva dana mi je pet pcela uletelo u sobu i to samo kroz nakoso otvoren prozor. Sreca pa sam ih uglavnom lako izbacio napolje.
Ја брате у Миријеву виђам доста ушари и буба-шваба. А буба-швабе виђам и на местима на којим до сада их нисам виђао, не знам одакле их толико, и да ли се и оне прскају нечим, па да их нема.
И ја живим у нижим крајевима (близу Дунава) па опет немам никакву најезду.