Počelo je: Prevrnut prvi neregistrovan Vučićev traktor koji štiti ćace pa se ćaci razbežali

Ovi studenti i građani što ih podržavaju su prave gleperde. Vučić je strana marioneta, lutka na koncu. Sada je prema planu cilj izazvati građanski rat i rasparčati Srbiju. U tome svoje uloge prema nalozima iz inostranstva igraju i AV i "opozicija". Studenti su izmapulisani.
ako si ti u pravu, vojska i policija onda da ne gone studente, nego veleizdajnike, stranu marionetu, neka svrgnu i kraj price, resen problem

Ćaci su sami srušili te trkaktore, sad dezinformeri razni mogu da pišu o nasilju studenata...

i onda vucic i vucevic kazu "i ja sam caci", pa sta policija ceka zasto ne uhapsi nalogodavce, njih dvojicu? vucevic je ranije angazovao da se onoj devojci polomi vilica isto neke svoje cacije

zasto bivsi premijer nije uhapsen vec? jos ima imunitet? on na dusi nosi i onih 15, koliko jos zrtava treba da padne da bi njih dvojica bili uhapseni kao nalogodavci ovih kriminalnih aktivnosti?
1742034371581.png

Možda je uzrok nešto sasvim drugo?Recimo NEpriznavanje lažne države Kosovo i neprestana borba u UN da se vrati u sastav Srbije?Ili NEuvođenje sankcija Rusiji iako je to gotovo čitav zapad učinio?M?Ili NEpopuštanje zahtevima zapada da pustimo da rade sa RS šta žele?Šta misliš o ovome što sam napisao a što je istina i to lako proverljiva istina?

Njakali ste o kosovu i kada je Tadić bio na vlasti. Pa je dao ostavku, jer nije hteo da prizna Kosovo i navuče bas ovakav gnev naroda na sebe . I onda su nam uvalili ove ofarbane smradikale , da priznaju Kosovo natenane , bez žurbe, da dovlace neke silne " strane investitore " posle kojih drvo nije ostalo u Beogradu , bukvalno zbog njihovih silnih investicija, grad nam je sivilo od betona i zagađenja, za rs , iskreno , bole me patka . Nije država u kojoj ja zovim, niti žive moja deca i ne znam zašto bih se potresala sta ce biti sa dodikom i njegovim podanicima. Dosta mi naših problema. Za Rusiju i Ukrajinu svako igra takticki, tako da.tu valjda zna sta radi.
Mene zanima ko radi u državnim institucijama u Srbiji, zanima me nepotizam na svakom ćošku, korupcija , veliki racuni za struju,što je infostan otisao sa 1200 na 2500, što mi treba 2000 din za jedan normalan rucak, a ne spoljna politika I neki veliki šahovski potezi. Zanima me kako živim ja, moja decai ljudi oko mene, kako žive ti studenti koji šetaju , a ne šta je vucic trubio sa putinom

Back