Mogu da pišu samo za neprijatelje Srba.Većina Srba znaju ko to radi.Ćaci su sami srušili te trkaktore, sad dezinformeri razni mogu da pišu o nasilju studenata...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da pišu samo za neprijatelje Srba.Većina Srba znaju ko to radi.Ćaci su sami srušili te trkaktore, sad dezinformeri razni mogu da pišu o nasilju studenata...
ako si ti u pravu, vojska i policija onda da ne gone studente, nego veleizdajnike, stranu marionetu, neka svrgnu i kraj price, resen problemOvi studenti i građani što ih podržavaju su prave gleperde. Vučić je strana marioneta, lutka na koncu. Sada je prema planu cilj izazvati građanski rat i rasparčati Srbiju. U tome svoje uloge prema nalozima iz inostranstva igraju i AV i "opozicija". Studenti su izmapulisani.
То је борба за КиМ! Ал у саставу Албаније. Медаља Скендербега му не би требала измаћи. Толико је учинио за албанску националну ствар, да му Рама није до колена.
Ne razumeš,inače ne bi napisao tu poruku.Ti mozes da negiras ocigledne stvari
Razumem te, kako da priznas da ti je predsednik najveci poklanjivac Kosova ikad
Kmeci Udbo, kmeci.Pa ono...Milanović je OK lik,prilično je realan.
i onda vucic i vucevic kazu "i ja sam caci", pa sta policija ceka zasto ne uhapsi nalogodavce, njih dvojicu? vucevic je ranije angazovao da se onoj devojci polomi vilica isto neke svoje cacijeĆaci su sami srušili te trkaktore, sad dezinformeri razni mogu da pišu o nasilju studenata...
Kurti je samo pomogao u zloj nameri Vučića.Kurti?
Ne razumeš,inače ne bi napisao tu poruku.
Gledaj niko ti ne brani samo nemoj na glas da razmišljaš.Ovo je već koji put da gledam demonstracije u Beogradu, još od Vuka Draškovića...
Možda je uzrok nešto sasvim drugo?Recimo NEpriznavanje lažne države Kosovo i neprestana borba u UN da se vrati u sastav Srbije?Ili NEuvođenje sankcija Rusiji iako je to gotovo čitav zapad učinio?M?Ili NEpopuštanje zahtevima zapada da pustimo da rade sa RS šta žele?Šta misliš o ovome što sam napisao a što je istina i to lako proverljiva istina?
Takoe ako preveliki vođa kaže da je tako onda je tako šta ima da se pametuje bezveze, kaki dokazi kake mile materneMogu da pišu samo za neprijatelje Srba.Većina Srba znaju ko to radi.
Ma da, a zašto forum služi nego da se razmenjuju mišljenja. Oj, Srbijo vječnaja ti pamjat. Rest in Peace!Gledaj niko ti ne brani samo nemoj na glas da razmišljaš.
hahahahah..20k evra? Pa na onom snimku kad ulazi u crkvu, neko mu daje 1000 din da priloži na ikonu, on priđe ikoni i desnom rukom stavi u levi džep.
Stvarno postoji snimak i video sam.hahahahah..
бачи дер тај Снимак?![]()
Izvolte uz prigodnu sinhronizaciju i Šojića na krajuhahahahah..
бачи дер тај Снимак?![]()
Ne to.Da ti ne objašnjavam sada šta,kako,zašto...Uglavnom,projekat zapada pod nazivom Kosovo je propao.Reci sta nije tacno
Da Kosovo ima pozivni broj?
Da nemamo sudstvo i policiju na Kosovu?