Kataphraktoi
Domaćin
- Poruka
- 4.356
Jesi li čuo sinoć govor jednog od veterana?
Poručio ljudima iz Novog Pazara da ne brinu za svoju decu. Sve su to naša deca.
Ako je sve ovo san, stvarno ne želim da se probudim. Toliko smo lepi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li čuo sinoć govor jednog od veterana?
Kako god, nije to tek tako kako je Srki najavio. Eno Dačić i ekipa su juče otvoreno kod zapada agitovali za dozvolu pa da to odrade u narednom periodu. Svakako ne idu im na ruku Strazbur, maraton do Brisela i Vučićev odlazak u Moskvu pa možda i neće dobiti zeleno svetlo za amsterdamski scenario. Što bi Jovo rekao 1 maj je ključan.![]()
vama cacijima nikad nista nije jasno, glumatate samo i kopirate studente, ali vam znanje slabo ulazi u glavu

pa cekaj, objasni nam, zasto bi av da protestuje i on protiv rts-a [ako ne kopira studente kako rekoh], kada rts sprovodi njegovu politiku pljuvanja i sejanja mrznje, samo sad studenti vise nisu ustase, nego nacisti? vec je najavio i da ce drzavni univerzitet da zameni sa pribatnim, verovatno misli da ce pokret da upravlja i deli pare svojimaEvo jos jednog koji cim nisi za jedne odmah te svrstava u one protiv kojih su a nikakav smislen odgovor da da![]()
zato sto im je pticica javila da onih 200 naoruzanih krece u gradjanski rat, on svira kraj sa topom, i pocinje krvoprolice;Sto nisu blokirali skupstinu to ti meni reci golube![]()
znam, ti si od neutralnih, imate i temu vama posvecenu, tu je negdeNiti me zanima srpska napredna stranka niti studenstka napredna stranka
Valjda je sve ovo uvod u jedno blokiranje skupstine, i kad to krene nema prekida blokade....Evo jos jednog koji cim nisi za jedne odmah te svrstava u one protiv kojih su a nikakav smislen odgovor da da
Sto nisu blokirali skupstinu to ti meni reci golube
Niti me zanima srpska napredna stranka niti studenstka napredna stranka
Policijska istraga zbog grafita u Aleksincu, saslušano 11 ljudi: „Ovo je izgleda došao kraj“
Ladno istrazuju pisanje grafita![]()
Aha, kažeš da nema veze što prvi put u istoriji nema RTS Dnevnika 2 ?Evo jos jednog koji cim nisi za jedne odmah te svrstava u one protiv kojih su a nikakav smislen odgovor da da
Sto nisu blokirali skupstinu to ti meni reci golube
Niti me zanima srpska napredna stranka niti studenstka napredna stranka

koferce je preslo na patetiku. ali u principu on razmatra sta ce svet da uradi ako se drzne da udari na studenteMinistarstvo spoljnih poslova pozvalo međunarodne institucije da osude blokadu RTS-a
oglasila se ona i o hapsenju rektora, ovde vidimo da trazi isto sto i studenti, i cak im cuva ledja dok ona licno ne dodjeMarta Kos se oglasila o blokadi RTS-a
a ja planiram da posetim Srbiju kasnije ovog meseca da razgovaramo o tome“, zaključila je Marta Kos.
Novi konkurs za izbor Saveta REM je uslov za prestanak studentske blokade RTS, koja traje već pet dana.