skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.844
Dosadašnji rezultat:
AV vs narod: 78:0
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda VOA ne radi nista ako su svi ti teroristi na slobodiSta planirate? Teroristicki oruzani napad i nasilno preuzimanje RTSa?
Ne opravdava vandalizam niti haos bilo koje vrste.Mito don't
Država je vandalizovana 12 ipo ljeta
Dvorski park je postao deponija i parking za traktore
Da ne nastavljam
Narod više nije maloumno sklon ućutkivanju
Korupcija spada u neunistenje imovine, nego u kradju , a to je po srpskom pozeljno ne samo dozvoljeno...Ne opravdava vandalizam niti haos bilo koje vrste.
Vandalizam, namerno uništavanje ili oštećenje javne ili privatne imovine nikada nije bio niti će biti dopušten. Namerno prosipanje farbe je vandalizam.
Opet lažeš.15.3 smo videli da se demonstranti olaše vetra pa me strah da se ne poplaše i ovaj put.Inače,čemu blokada,šta nisu izvestili o biciklistima kako bi vi voleli? Hoćete vi da uređujete program RTS?
Ovo i jeste pritisak na REM.Ja bih veći pritisak pravila na REM,jer su oni odgovorni za stanje u medijima.
Naravno RTS svi plaćamo i imamo prava da tražimo promenu uređivačke politike
Korupcija je kažnjiva svugde, pa i u Srbiji. Vidim da je sudstvo podnelo tužbe za one traktore što su blokirali park ispred skupštine. Dakle, tužilaštvo radi.Korupcija spada u neunistenje imovine, nego u kradju , a to je po srpskom pozeljno ne samo dozvoljeno...
Ko se lača mati...
А шта једу Динкови сведоци илити тзв."студенти"?
Капитализам рађа корупцију, то је саставни део тог система.Илузуја је да ће неке "институције" зауставити корупцију, то су буржујске фантазмагорије.Korupcija spada u neunistenje imovine, nego u kradju , a to je po srpskom pozeljno ne samo dozvoljeno...
Taj deo mentaliteta smeta meni...
Bulevar valjda nece jos jednom da renoviraju, ali oko skupstine bi moglo da bude svake godine renoviranja...a moze i cesce , dok se studenti ne smire...
I ja se pitam.
Pa to skoro kao protiv kurtijaDosadašnji rezultat:
Ne opravdava vandalizam niti haos bilo koje vrste.
Vandalizam, namerno uništavanje ili oštećenje javne ili privatne imovine nikada nije bio niti će biti dopušten. Namerno prosipanje farbe je vandalizam.
Не видим неку суштинску разлику у односу на исхрану Вучићевих присталица.Исто је то,жваће се, вари и на крају избаци из тела.
Ti znas da nije moja zvaka ni ovo ni ono , ja znam sta moze i sta je verovatno , samo sto nije lepo kad to i predvidim jer se i obistini...Капитализам рађа корупцију, то је саставни део тог система.Илузуја је да ће неке "институције" зауставити корупцију, то су буржујске фантазмагорије.
Malo ih je.
U toj blokadi nisu ni svi studenti, a kamoli jos gradjani. I ko da dodje u pon uvece, kad nije proglasen generalni strajk?
Не видим неку суштинску разлику у односу на исхрану Вучићевих присталица.Исто је то,жваће се, вари и на крају избаци из тела.
I ja se pitam.
Da je radila svoj posao i hapsila bagru koja vec decenijama krade, svega ovoga ne bi bilo.