Počela je blokada RTS-a

Mito don't
Država je vandalizovana 12 ipo ljeta
Dvorski park je postao deponija i parking za traktore
Da ne nastavljam
Narod više nije maloumno sklon ućutkivanju
Ne opravdava vandalizam niti haos bilo koje vrste.
Vandalizam, namerno uništavanje ili oštećenje javne ili privatne imovine nikada nije bio niti će biti dopušten. Namerno prosipanje farbe je vandalizam.

Vandalizam, namerno uništavanje ili oštećenje javne ili privatne imovine nikada nije bio niti će biti dopušten. Namerno prosipanje farbe je vandalizam.
Korupcija spada u neunistenje imovine, nego u kradju , a to je po srpskom pozeljno ne samo dozvoljeno...
Taj deo mentaliteta smeta meni...

Bulevar valjda nece jos jednom da renoviraju, ali oko skupstine bi moglo da bude svake godine renoviranja...a moze i cesce , dok se studenti ne smire...

Ja bih veći pritisak pravila na REM,jer su oni odgovorni za stanje u medijima.
Naravno RTS svi plaćamo i imamo prava da tražimo promenu uređivačke politike
Ovo i jeste pritisak na REM.

1000023373.jpg

Korupcija spada u neunistenje imovine, nego u kradju , a to je po srpskom pozeljno ne samo dozvoljeno...
Korupcija je kažnjiva svugde, pa i u Srbiji. Vidim da je sudstvo podnelo tužbe za one traktore što su blokirali park ispred skupštine. Dakle, tužilaštvo radi.

Nije mi jasno ko to brani da rade svoj posao ali zato im ne brani da štrajkuju? Pa štrajkuj kad ti nešto naredi što nije po zakonu, ili kada ti ne da da podneseš tužbu.

Ovo što se sada radi je smejurija. Ništa od toga neće biti. Samo se kmeči kao hor razmaženih derišta.

Ja lepo rekoh da su tu studenti pogresili REM ne treba da postoji , to je leglo Gomore....ili kako to vi zovete duboke drzave..pa nisam ja sisao vesla pa da ne znam ko je i kako se komunicira sa REM i RATEL....to je u dodiru sa mojom strukom..

Smesno je i pomisliti da neko radi svoj posao u Srbiji....

To su im uvalili politicki infiltrirani u studentariji....jasno kao dan...ali bar ce studenti znati ko im je uvalio...
Svi znamo da postoje uvek oni koji su tu da zaebu...ne bi bila Srbija da nije tako ...ali se treba iskoristiti prilika i kad se pokazu , a ovo pitanje REM je jedno od tih gde ce da se pokazu, tad ih treba skrajnuti....sve i da su bili bogovi pre ovoga...

Taj deo mentaliteta smeta meni...

Bulevar valjda nece jos jednom da renoviraju, ali oko skupstine bi moglo da bude svake godine renoviranja...a moze i cesce , dok se studenti ne smire...
Капитализам рађа корупцију, то је саставни део тог система.Илузуја је да ће неке "институције" зауставити корупцију, то су буржујске фантазмагорије.

A kako se zove kad za posao vredan 6 miliona politicari potrose 60 miliona?

Da nije mozda pljacka SVIH građana? :D

Prosipanje frabe je njemu problem :D
LOL :D

Капитализам рађа корупцију, то је саставни део тог система.Илузуја је да ће неке "институције" зауставити корупцију, то су буржујске фантазмагорије.
Ti znas da nije moja zvaka ni ovo ni ono , ja znam sta moze i sta je verovatno , samo sto nije lepo kad to i predvidim jer se i obistini...
Pozeraj je jos jedna velika rak rana foruma i Srbije, pored te sklonosti ka oportunizmu , koji je nnormalna pojava, i ka licemerju koji je mnogo stetan i porodicno i narodno....

A korupcija je trenutno trend rec, tj ne moze se narodu govoriti o licemerju to im je prihvatljivo i ugodno , ne primecuju to kao nesto stetno , samo im je strah uterao nezgodaciju oko korupcije..

Inace bi bili spremni da gutaju i gore stvari....i spremni su...

ciat terorizam

Sorosevi i Dinkovi placenici bi da protivustavno preuzimaju medije i da ih uredjuju a za to im na izborima niko nije dao jedan glas
Izadjite
Malo ih je.

U toj blokadi nisu ni svi studenti, a kamoli jos gradjani. I ko da dodje u pon uvece, kad nije proglasen generalni strajk?

sveje to izgorelo za motiku

poterao bi ja to bajo moj sve na njivu

Не видим неку суштинску разлику у односу на исхрану Вучићевих присталица.Исто је то,жваће се, вари и на крају избаци из тела.

Студентска храна има састојак који ваша храна нема.

Састојак студентске хране је срце, а то је оно што ваша храна нема.

Baka-Aleksandrovac.jpg

Back