Mi pobedjujemo.
Zasto da rashujemo sad?
Treba ih stiskati non-stop sto vise. Ne dozvoliti im nikakav predah, nikakvu sansu da smisljaju sta ce i kako ce.
Ne sme im se dozvoliti da pobegnu.
Da li neko zna gde je Vesic? Nebojsa Slina Stefanovic? I ko zna ko jos, ne pratim ih na licnom planu ovih sam se setio jer ne cujem nista za njih, recimo.
Pretpostavicu zbrisali. I jos mnogi ce ako im se da sansa. Osim toga mi uopste ne dobijamo protokom vremena, mozda sto se tice pada samog rezima, ali desavaju se paralelno mnoge druge stvari.
Oni grade li grade, kad uzmu parcelu posle mozemo ili da ostavimo te objekte ili da ih rusimo, ali parcele su u principu unistene.
Migrante su poceli da nam vracaju po Dablinskom sporazumu, i bice ih sve vise i vise. Ko ce posle sve da ih nalovi, i po kom zakonu da ih izbaci?
O pljacki i zaduzivanju necu ni da pricam.
Rio Tinto - ako krenu da buse, to je to - gotovo, posle toga voda je zatrovana i bez da zavrse ceo projekt i rudnik. Da, nece biti kiseline i ko zna cega jos u jalovini, ali kazu ljudi da su im vec zatrovali izvore tamo.
Kinezi u Boru kopaju li kopaju, i sve nose sto iskopaju.
Narode, nemamo mi vremena, ne znam gde vi to umisljate da mi mozemo da cekamo. Cak i da cekamo neko konacno resenje, mora da se ozbiljno radi na padu ove bande.
Ima ona molio covek Boga da postane bogat, i jednog dana mu Bog zagrmi "Uplati vise loto, kako mislis da ti posaljem lovu?", ili tako nekako ide vic. Znaci mi moramo svakog dana da ih rusimo svom snagom, da bi na kraju i Bog pomogao da padnu.
Ovo beskonacno protestvovanje na 1000 mesta u isto vreme je glupo i neefikasno, to se radi tako sto se pozove cela Srbija da svako pocisti svoje mesto, nema potrebe da se dolazi u Beograd, a mi iz Beograda poseban zadatak da pocistimo nasa g0vn@. I to se ne radi tako sto se ode ispred Predsednistva ili RTS-a, nego se ide SVUDA PARALELNO + blokada svih bitnih saobracajnica u BG + Aerodrom + granicni prelazi + policijske stanice + BIA. Ultimatum 24h da drzavni ograni hapse, ako necei onda idemo mi u hapsenje ali onda se krece od tuzilastva i policije prvo.
I tako se problem resava za 7 dana, par da se dogovori i taj dan blokade ili generalnog strajka, kako ko voli da ga zove. Ali mora ultimatum sta ko se ne ispune zahtevi, i konkretni zahtevi. Posto nisam pravnik, mozda treba prvo tuzbe podneti, neka malo i oni mucnu glavom sta i kako.