Počela je blokada RTS-a

Ukoliko država odluči da je vreme za primenu zakona,mnogi od onih koji blokiraju RTS će biti u ozbiljnom problemu.Zakon je jasan po tom pitanju.
Zakon je jasan po mnogim pitanjima.
Mogao bi biti u problemu i onaj što je naredio ubistvo Slavka Ćuruvije - ali nije.
Mogao bi biti u problemu i stvarni vlasnik najveće plantaže marihuane u eUropi - ali nije.
Mogao bi biti u problemu i nalogodavac ubistva Vladimira Cvijana - ali nije.
Mogao bi biti u problemu i ubica Stanike Gligorijević - ali nije.
Mogao bi biti u problemu i klinac koji divlja u svom Lamborginiju i napušava beogradsku policiju - ali nije.
I mnogo toga nije i nije i nije...

Поново нам убијају новинаре РТС и понбово га бомбардују ДОС и НАТО ПАКТ .

Сутра је 23 Април дана када је НАТО убио наше новинаре а данас ради исто , црта им мету на челу , прети да ће пуцати на њих исти тај ДОС

Сутра је 23 Април дана када је НАТО убио наше новинаре а данас ради исто , црта им мету на челу , прети да ће пуцати на њих исти тај ДОС
Studenti nijesu ubili nijednog novinara, dok vi iz SPS-SRS-SNS-NATO Alijanse imate nadimak Krvave Šape.

Poznat naredni korak opozicije u vezi sa studentskom blokadom RTS

Zajedno sa kolegama i poslaničkim grupama koje imaju članove u Odboru za kulturu i informisanje sutra ujutru podnosimo zahtev za sednicu odbora na kojoj se mora pokrenuti novi proces za izbor nezavisnih članova REM-a. Studenti svih univerziteta u Srbiji organizovani u plenume već osam dana blokiraju rad Radio-televizije Srbije sa ovim zahtevom, a mi ćemo institucionalno pokušati da nateramo režim da se o ovom studentskom zahtevu izasni – kaže za Danas Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta i član skupštinskog nadležnog odbora.

Nisu ubijeni novinari, svi novinari u izasli iz zgrade PAR MINUTA PRE NEGO STO JE PALA BOMBA, ukljucujuci MAJKU ALEKSANDRA VUCICA, koji je tada bio MINISTAR INFORMISANJA.

Poginuli su samo i jedino radnici TEHNIKE, koji su OSTAVLJENI U ZGRADI iako je bila dojava da ce zgrada biti BOMBARDOVANA, i zato su SVI NOVINARI IZ NJE I IZASLI.

Da se znalo da ce biti bombardovana znam 100% jer znam lika koji je cekao ispred RTS-a da bombe padnu da bi mogao da se "pokaze" u spasavanju nesrecnih zrtava. Isti bolesnik kao Aleksandar Vucic - covek sa dijagnozom. Na zalost ga znam, hvala Bogu vise nismo u kontaktu...

Moram da se slozim sa kolegom Schrodinger-om, koji iako je SNS botina ima pravo - ove blokade mogu ovako beskonacno.

NEMA NISTA BEZ ULTIMATUMA, tj VREMENSKI OGRANICENOG ROKA SA JASNO DEFINISANIM ZAHTEVIMA i onog "UKOLIKO ZAHTEVI NE BUDU ISPUNJENI DO TADA, SLEDI..."

Bez toga svi protesti i zahtevi su besmisleni. Mora uvek da stoji ROK i sta ako ne budu ispunjeni.

Ako to ne moze da se zada, ne ide se u nikakve blokade i proteste. Drugim recima ne ulazis u tucu ako ne mozes da pobedis.

Ovo sad vec postaje besmisleno, trci na ove proteste, pa na ove, pa ove, a ima ih 1000 jer imamo teroristicko-kriminalnu organizovanu grupu koja je uzurpirala vlast i pravi 1001 kriminalnu aktivnost - mi jednostavno ne mozemo da im pariramo u tome i da "zapusimo" sve rupe na buretu sa dve ruke i 10 prstiju.

Zato mora da se menja bure!

Moram da se slozim sa kolegom Schrodinger-om, koji iako je SNS botina ima pravo - ove blokade mogu ovako beskonacno.

NEMA NISTA BEZ ULTIMATUMA, tj VREMENSKI OGRANICENOG ROKA SA JASNO DEFINISANIM ZAHTEVIMA i onog "UKOLIKO ZAHTEVI NE BUDU ISPUNJENI DO TADA, SLEDI..."

Bez toga svi protesti i zahtevi su besmisleni. Mora uvek da stoji ROK i sta ako ne budu ispunjeni.

Ako to ne moze da se zada, ne ide se u nikakve blokade i proteste. Drugim recima ne ulazis u tucu ako ne mozes da pobedis.

Ovo sad vec postaje besmisleno, trci na ove proteste, pa na ove, pa ove, a ima ih 1000 jer imamo teroristicko-kriminalnu organizovanu grupu koja je uzurpirala vlast i pravi 1001 kriminalnu aktivnost - mi jednostavno ne mozemo da im pariramo u tome i da "zapusimo" sve rupe na buretu sa dve ruke i 10 prstiju.

Zato mora da se menja bure!
Mi pobedjujemo.
Zasto da rashujemo sad?

1745353805840.png

1745355034741.jpeg

1745355117197.jpeg

Back