Počela je blokada RTS-a

Posebne mere za obezbeđivanje javnog reda i mira

Član 51

Ministar može naredbom da naloži Policiji, radi obezbeđivanja javnog reda i mira ili zaštite zdravlja i života ljudi da:

1) privremeno ograniči ili zabrani kretanje na određenim objektima, određenim područjima ili na javnim mestima;

2) privremeno zabrani nastanjivanje na određenom području ili napuštanje određenog područja;

3) sprovede privremenu zaštitu građana kroz njihovo napuštanje određenog područja ili objekta.

Mere iz stava 1. ovog člana moraju biti oročene, a mogu da traju dok traju razlozi zbog kojih su određene.
Član 1. Dušanov zakonik, ko laže i krade ide u zatvor. Ako je kralj onda je kazna još teža. Tačka. :mrgreen:

Posebne mere za obezbeđivanje javnog reda i mira

Član 51

Ministar može naredbom da naloži Policiji, radi obezbeđivanja javnog reda i mira ili zaštite zdravlja i života ljudi da:

1) privremeno ograniči ili zabrani kretanje na određenim objektima, određenim područjima ili na javnim mestima;

2) privremeno zabrani nastanjivanje na određenom području ili napuštanje određenog područja;

3) sprovede privremenu zaštitu građana kroz njihovo napuštanje određenog područja ili objekta.

Mere iz stava 1. ovog člana moraju biti oročene, a mogu da traju dok traju razlozi zbog kojih su određene.
Ustav Republike Srbije

Član 2

Suverenost potiče od građana koji je vrše referendumom, narodnom inicijativom i preko svojih slobodno izabranih predstavnika.

Nijedan državni organ, politička organizacija, grupa ili pojedinac ne može prisvojiti suverenost od građana, niti uspostaviti vlast mimo slobodno izražene volje građana.

Tačno, ostavke i krivične odgovornosti i da se lepo razilazimo..
Otac žene stradale u padu nadstrešnice podneo prijavu jer smatra da je ta nesreća teroristički čin

Tom prilikom, kako je saopštilo VJT, oštećeni je podneo na zapisnik krivičnu prijavu protiv NN lica zbog krivičnog dela "terorizam", jer smatra da je pad nadstrešnice 1. novembra 2024. godine na Železničkoj stanici u Novom Sadu bio teroristički čin.
Uz krivičnu prijavu, Raca je tužilaštvu dostavio i određene podatke kojima potkrepljuje svoje tvrdnje, nakon čega je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet..

Шта кажеш на ово.

Kako tebe nije sramota da lažeš?
Čovek sa detetom jasno preteći prilazi studentima, upućujući im uvrede.
Nijednim svojim gestom ga nisu uvredili ili iskazali da nameru da ga napadnu.
Gandijevski istrpeli njegovo nasilje. Da sramota bude veća, nasilje koje je želeo izazvati dok nosi dete na ramenima.
Stvarno se ničega ne stidite.
Samo nisu dali da prođe? Da im nosi cveće?!

Овај Режим је на Измаку Снага,он је једоставно ГОТОВ!
НЕМА те Солуције која ће му подари неопходни животни Еликсир.
Који то нзв."Избори под његовим Условима".
Ма не долази у Обзир.
Нагледали смо се тих силних Лоповлука у Прошлости,сијасет.
Ја нисам за Насиље као ни драги Студенти.
Ја само молим Опоненте да избегнете бајкере и таксисте и тако..неке.

Poslednja izmena od moderatora:
Logičko kolo .
Gradjanima ne odgovara rts i rtv , studentima ne odgovara rts i rtv , sns u ne odgovara rts i rtv ,
,opoziciji ne odgovara rts i rtv , 4 I kola .
Koga onda stiti policija u tim ustanovama , obojene evolucionare .
SNS-u ne odgovara, a od svih nabrojanih jedino se Vučić i SNS mafija pojavljuju na RTS-u.
Malo uključiš mozak - pa vidiš ko tu laže i zašto brani RTS.

Otac žene stradale u padu nadstrešnice podneo prijavu jer smatra da je ta nesreća teroristički čin

Tom prilikom, kako je saopštilo VJT, oštećeni je podneo na zapisnik krivičnu prijavu protiv NN lica zbog krivičnog dela "terorizam", jer smatra da je pad nadstrešnice 1. novembra 2024. godine na Železničkoj stanici u Novom Sadu bio teroristički čin.
Uz krivičnu prijavu, Raca je tužilaštvu dostavio i određene podatke kojima potkrepljuje svoje tvrdnje, nakon čega je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet..

Шта кажеш на ово.

Треба сменити БИА и ВОА, кад су дозволили тероризам на најважнијем државном пројекту.

Неспособна власт.

Неопходан је дијалог.

Znas kako se kaze - sa teroristima nema pregovora.

Ja ne pregovaram sa onima koji su me nazvali izdajnikom, placenikom, sa onima koji su mi crtali metu na celo, koji su me psovali, zastrasivali i smejali se svakoj reci ne bi li me omalovazili.

Ja sa njima ne pregovaram i necu glasati za one koji sa njima zele da pregovaraju.

Sa njima samo zakon moze da razgovara. Ja ne zelim.

Sta kaze jos blokadna kuharica i papa Soros ?
1744721723155.jpeg

Kaže: "dobro mi došao, najbolji prijatelju"!.

Back