- Poruka
- 239.038
Gde sam to napisao?sada je teško proceniti, a malo pre ti bilo očito da Putin pada?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde sam to napisao?sada je teško proceniti, a malo pre ti bilo očito da Putin pada?![]()
UŽIVO Prigožin: Okrećemo kolone da bismo izbjegli krvoproliće
Šef Vagnera je rekao da su njegovi borci napredovali 200 kilometara ka Moskvi u posljednja 24 sata
https://www.vijesti.me/svijet/evrop...okrecemo-kolone-da-bismo-izbjegli-krvoprolice
Јел пада Русија?
Pada, idemo Nezavisni Dagestan i Jakutija![]()
А када Америка пада ето слободе на Балкану и целој ЕУ...
Идемо, независне земље Европе...![]()
A ko je verovao da će uopšte uspeti da dođu do Moskve...UŽIVO Prigožin: Okrećemo kolone da bismo izbjegli krvoproliće
Šef Vagnera je rekao da su njegovi borci napredovali 200 kilometara ka Moskvi u posljednja 24 sata
https://www.vijesti.me/svijet/evrop...okrecemo-kolone-da-bismo-izbjegli-krvoprolice
A ko je verovao da će uopšte uspeti da dođu do Moskve...
Da, daUspjeli bi ali Priganica ima milosti
E, sada će Ukrajinci tek najebati !!! Prigožin je kilavim generalima zadrmao kavez, sada mora jače i odlučnije....
E, sada će Ukrajinci tek najebati !!! Prigožin je kilavim generalima zadrmao kavez, sada mora jače i odlučnije....
E vala se tresu ka kruske....
То јесте порука..."дајте нам радикалнијег путина"
...
I takooo...
Prodje jos jedan dan...
Rusi su jbg strastven narod...
To kad pije to skrene flajku votke na ex...
A kad se posvadja u rovu to izbije vojni udar...
Ali na kraju to sve legne kako treba...
Na kapijama Berlina...
Živeli
...
Njihovom predsedniku ne može da pomogne ni da se popenje uz stepenice, jbg.Bog pomaze SAD![]()
Njihovom predsedniku ne može da pomogne nindža se pope je uz stepenice, jbg.
Bog pomaze SAD![]()
Sunce na Zapadu zalazi...a na Istoku izlazi...
Bog i Veliki satana tj USA nisu u istom timu...
...
Na kapijama Berlina...
Živeli
...
Uvijek je na kraju uspio.![]()