Побуна Вагнера против Русије! Ка Москви маршира 25.000 војника - "борци и ја уништићемо свакога ко нам стане на пут"

Pa? Činjenica je da je plan postojao kao suština obezbeđivanja Lebensrauma na Istoku.
Али лебензраум се обезбеђивао овде...
1687999979400.png

Lebensraum je podrazumevao prostor do Urala, gde bi se nemačke armije zaustavile i podigle odbrambeni pojas naseljen Wehrbauerima. Iza toga, u Sibiru, preostali Rusi bi bili ostavljeni da umru.
Не вреди.

Па она карта фамозна коју на википедији користе да покажу "будућа немачка насељења на истоку" приказује супротно, приказује повратак немаца за истока ка западу.
Максимална граница лебензраума је била овде, маркирана у црном.
1688000789784.png

Pa kako sad to? Ja sam cuo kako Rusija trijumfuje, kako Putin rastura ove druge ne buljuke? Kako je pitanje trenutka sloma necsamo Ukrajine nego i celog Zapada?
Zasto sad Vagner ide na Putina umesto da nastavi da rasturi tu zapadnu olos?
Ili ipak Rusi dugotrajno gube rat u Ukrajini, nemaju snage da se nosesa celim Zapadom i sad gledaju kako dase izvuku iz ukrajinskog blata, pa su mozda resili da puste Vagner niz vodu a ovi besni oce da uklone Putina?

Nzm, sta kazu gosti emisije Aktulnosti na sve ovo?
Kad tamo, revolucija, al u Parizu.

Jel to vagner stigo do pariza? 🤔
Мене само чуди како тај Париз и даље опстаје после милијарду тих паљевина,рушевина у протеклих 10 година,
сваки други дан-Лудила:D
Јел имају они извршитеље? :hahaha:

Francuzi odma pale po ulicama, poskupi im struja 3% oni odma na ulicu šibanje paljenje nema cile mile kao kod nas. Vučić najavi poskupljenje 100% a poskupi samo 50% srbalj srećni ko kučići

Francuzi odma pale po ulicama, poskupi im struja 3% oni odma na ulicu šibanje paljenje nema cile mile kao kod nas. Vučić najavi poskupljenje 100% a poskupi samo 50% srbalj srećni ko kučići
Зато је и Орбан полудео,типа- ГДЕ СУ ПАРЕ-??
ЈЕР СВЕ паре оде на Немачку(која штампа лову) и на санирање Француске :hahaha:

а ова беда типа Италије(имали су 3 клуба у полуфиналу Лиге Шампиона..) ко их беје :hahaha:

Ето,то је та европска унија којом ми тежимо??

Зато је и Орбан полудео,типа- ГДЕ СУ ПАРЕ-??
ЈЕР СВЕ паре оде на Немачку(која штампа лову) и на санирање Француске :hahaha:
ne štampa mađarima, oni ne koriste euro već forintu

svakako zbog zajedničkog tržišta Šengena skoro da jednako ispaštaju

Службена бројка од Хрушчова је 27 милиона, као што сам рекао методологија је била намерно измењена да би се измислио холокауст совјетских грађана

Тоталан број совјетских грађана који је страдао у рату није било више од 15,000,000

И ово много пере Немце у мојим очима
Nema potrebe prati Nemce. Niti ne moguće niti vredi, gledaj samo Zelenu.

Ama Generalplan Ost je rekonstruisan na osnovu svedočenja u Nirnbergu, onih ljudi koji su učestvovali u njegovom formulisanju i dokumenta koji je sastavio i potpisao Wetzel.
Kakav imunitet, osuđen na 25 godina, pušten posle 5 na osnovu opšteg pomilovanja.
Nije uopšte “rekonstruisan”. Ne foliraj.

Lebensraum je podrazumevao prostor do Urala, gde bi se nemačke armije zaustavile i podigle odbrambeni pojas naseljen Wehrbauerima. Iza toga, u Sibiru, preostali Rusi bi bili ostavljeni da umru.
Ti bi to ponovo, sad je red na drugu stranu gos’n Nedić.

За Путина гласају претежно пензионери који су под утицајем државне пропаганде, остали гласови се дописују и тако се намештају избори.
Ми кукамо на Вучића и његову крезубу сендвичарску екипу, али они су царство демократије у поређењу са руским режимом.

Пензионери гласају и подржавају Путина, јер знају да их овај не може послати у рат, а постоји ту и генерацијски јаз, када они размишљају у фазону ''треба ову омладину послати у ровове, уместо што се наливају пивом сваки дан''.

Да би успешно ратовао мораш завести диктатуру и то пре самог рата, то су рецимо успели Стаљин и Хитлер.
Путин са својом дво-деценијском полу-диктатуром, може бити само делимично успешан, а Вучић би тек прошао у рату ко бос по трњу, јер чак и Слоба који је за њега био озбиљан играч, чак и он је имао побуду дела војске за време бомбардовања.

Vučić je diktator u pokušaju. On je wanna be Putin.

Ma kakva demokratija u Rusiju, kakvi izbori. To se tamo praktikuje tako samo da se zadovolji narod kome se servira iluzija demokratije naspram vremena komunističke diktature. Izbori pa idemokratske vrednosti u Rusiji su mnogo besmisleniji i obezvređeniji nego izbori u Srbiji. Ali opet je to mnogo više nego što su imali decenijama pre raspada Sovjetskog saveza.

Putina je doveo ruski jevrejski lobi. Isti onaj lobi koji je doveo Jeljcina i onda skinuo Jeljcina i postavio Putina. To je isti onaj internacionalni jevrejski lobi koji je u sred Moskve tenkovima tukao granatama po ruskom parlamentu gde su bili ruski nacionalisti, političari koji su zastupali rusku nacionalnu politiku... te ih tako na silu naterali da prihvate ustav koji je opet omogućavao diktaturu koji je ustvari bio planiran za Putina. Bio je planiran za nekoga ko će se pkazati kao dostojan te uloge.

To je ono kad je Jeljcin slavio sa viskijem. Izgledalo je kao da je on taj koji sve drži pod kontrolom. A onda se pokazalo da je Jeljcin takođe bio samo čovek na određeno vreme, a da kontrolu drži neko drugi. Tajna vlast u Aziji.

Piramida moći u Sovjetskom savezu su bili Politbiro na vrhu, KGB i vojno-industrijski kompleks. Nakon turbulentnih promena u vreme gašenja Sovjetske imperije, većina KGB je prešla u politiku (kao i sam Putin koji je bio KGB kancelarija za Nemačku) koji sada čine ono što je nekad bio politbiro, a druga dva stuba moći u Rusiji, nastali iz prethodnih u periodu otimačke privatizacije su privredni tajkuni i mafija.

Ovo što sad Putin radi i ovaj njegov režim, poslednjih 5 godina, posebno ovo sa invazijom na Ukrajnu. Vreme će pokazati, ali mislim da sve to radi sa ciljem da oslabi Rusiju. Cilj je da Rusiju na rangu svetskih sila spusti na treće mesto, da bude ispod Kine. A Kina da zauzme drugo mesto, mesto koje je zadnjih 30 godina imala Rusija.

Ovo nisu ruski nacionalni interesi. To bi bili njihovi interesi kao kada bi srpski nacionalni interesi bili da Srbija izvrši invaziju na Crnugoru. Ovo što oni rade su internacionalni interesi.

A ovo što se tiče Vagnera, već sam napomenuo, mislim da je to lažna uzbuna.

To je praksa veoma dobro poznata u vojnoj doktrini, kada se isecenira napad ili se formira iluzija napada ili velike opasnosti, obično tako što napadneš samog sebe a optužiš željenog neprijatelja. Ta vojna doktrina se kroz istoriju pokazala veoma efektivna posebno u cilju ujedinjenja naroda i javnosti protiv prstom uperene pretnje ili neprijatelja.

Vagnerova pobuna načelno nema nikakvog smisla, ali se veoma dobro uklapa u ono što se zove "lažna uzbuna" ili "lažni napad" ili na engleskom "false flag operation / attack".

To nije nikakva teorija zavere. To je poznato još iz Drugog svetskog rata, incident kod Glajvica koji je bio povod invazije na Poljsku. To se radilo mnogo puta kroz istoriju. Iz novijeg vremena isto je urađeno u Americi. Teroristički napad 9/11 je "false flag operation". CIlj je da tvoje stanovništvo, tvoj narod podrži rat, da bude spreman na žrtvovanje i da aktivno podržava rat. To je ono što Putinu treba sada jer jednostavno ljudi u Rusiji ne podržavaju rat u Ukrajni tako kako bi to trebalo ili kako bi bilo poželjno, pogotvu sada posle godinu dana neuspeha relativno govoreći. Putinu ne treba povod sada, ali mu u situaciji poljuljane narodne lojalnosti treba novi neprijatelj koji seje teror i na sav glas maršira ka Moskvi.

Pa kako sad to? Ja sam cuo kako Rusija trijumfuje, kako Putin rastura ove druge ne buljuke? Kako je pitanje trenutka sloma necsamo Ukrajine nego i celog Zapada?
Zasto sad Vagner ide na Putina umesto da nastavi da rasturi tu zapadnu olos?
Ili ipak Rusi dugotrajno gube rat u Ukrajini, nemaju snage da se nosesa celim Zapadom i sad gledaju kako dase izvuku iz ukrajinskog blata, pa su mozda resili da puste Vagner niz vodu a ovi besni oce da uklone Putina?

Nzm, sta kazu gosti emisije Aktulnosti na sve ovo?
Kako si se ponadao, jeli, kaži? Puč, građanski rat, revolucija? Slom Rusije! Kad ja tamo a ono međutim.

:hahaha: :rotf:

A ti si se baš ponadao, jel da? Pa kad ja tamo a ono međutim. :lol:

Šta međutim? Nisu oborili i pobili pilote? Ne veruješ Putinu i Kremlju? Jak si mi ti rus...gus :lol:

Još puno takvih "razočarenja" želim sebi i svetu uopšte. Samo davaj.

Poslednja izmena:
Šta međutim? Nisu oborili i pobili pilote? Ne veruješ Putinu i Kremlju? Jak si mi ti rus...gus :lol:

Još puno takvih "razočarenja" želim sebi i svetu uopšte. Samo davaj.
Kom svetu? Onome što se vidi na N1? Nije to svet, ma uopšte.

Back