Побуна Вагнера против Русије! Ка Москви маршира 25.000 војника - "борци и ја уништићемо свакога ко нам стане на пут"

Sine
To je Ukrajinska istorija
Komad zemlje severno od danasnjeg Krima na koji su Ruski Carevi kacili nesto zemlje
A neprijatelji Rusa poput Lenjina i Adolfa podrzavali i sirili politicki
Dakle znam zasto se indetificras sa njima
Al razlika je kako na vas gledaju Srbi /Rusi ...

Koji ruski carevi, Rusi su bili skandinavski vikinzi koji su nametnuli ime slovenskim plemenima na Dnijeper. Rusi nikad nijesu imali vladare slovenske krvi. Aj obnovi gradivo unuče

Kremlj: Krivični postupak protiv Prigožina biće ukinut​

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da će krivični postupak protiv šefa Vagnera Evgenija Prigožina biti ukinut.

Takođe, je kazao i da će Prigožin otići u Belorusiju. Peskov, međutim, nije precizirao čime će se Prigožin baviti u Belorusiji.

Peskov je, takođe, kazao i da svi borci Vagnera mogu ubuduće da potpišu ugovor sa Ministarstvom odbrane Rusije

########
ma nije moguće, ne verujem šta se dešava :lol:

Једно је сигурно, Пригожин је највећи трол од истакнутих личности из војног света у историји. :)
Zaboravljas Kadirova ...njegova slika sa bojnog polja u Ukrajini pored benzijske pumpe u Sibiru ce ostat klasik zauvjek

Сад је идеална прилика да се Шојгу и сличне штеточине почисте из руске војске.
oligarsi, izgleda i dalje rade biznis...nema ih u javnosti nesto previse

Ja sam Srbin nesoju ali sam castan cojski Srbin ka Njegos i Marko Miljanov a ne zlo ka ti. Spustas IQ cijelog foruma odje
1687644498210.png

Били једном Герасимов и Шојгу, да додам и њих у јутрошњу објаву. Суровикин ће убудуће да се пита, ускаче на место Герасимова, Пригожин је већ емигрирао 😁 у Белорусију, Вагнер постаје део армије РФ, а Шормаз је на лекићима, али хоспитализоваћемо и њега. Само полако. За ово је требало имати мошње до земље. Лукашенко три пута Цар. Онда кад је једини обишао српске рањенике 1999. Онда кад је коментарисао хапшење Лунета на КиМ и сад кад је објаснио правим речима Пригожину да уопште није важно то што је у потпуности у праву. Јер, једноставно су важније потпуно друге ствари, па је Пригожин пристао да се насели у Белорусију.

Čestitke za Gospodina Prigožina. Najzad neko u Rusiji ima čelična muda i spremnost da se bori protiv staljinizma.
Đeš većeg staljinistu od njega? On je postavio domaći zadatak nama komunistima.

rekoh ja

E sad svi u glas da vas čujem:

HVALA BOSI ŠTO SI NAM REKAO I IZVINI ŠTO NISMO HTELI DA TE SLUŠAMO
Na cmu da ti zahvalimo (iako je deo nas isto pomislio)? Sto ce rat da se produzi jos 5 godina a i to sa neizvesnim ishodom?

Jedino ako Putin priprema mir, onda bih ti zahvalila. Sve ima vise smisla od ovog mrcvarenja.
Čestitke za Gospodina Prigožina. Najzad neko u Rusiji ima čelična muda i spremnost da se bori protiv staljinizma.
Mozda ne toliko protiv staljinizma, ali protiv lazi svakako.

U svakom slucaju bolje je i ovako, tj. dobro je, nego da se jos dogodio i gradjnski rat. Ili ratuj kako treba, ili odustaj.

Na cmu da ti zahvalimo (iako je deo nas isto pomislio)? Sto ce rat da se produzi jos 5 godina a i to sa neizvesnim ishodom?

Jedino ako Putin priprema mir, onda bih ti zahvalila. Sve ima vise smisla od ovog mrcvarenja.
Ubacuje se dejstvovanje na frontu u petu brzinu, samo da izmrcvare Ukrajince i njihovu "kontraofanzivu", koja evidentno propada

Neće rat trajati više od još godinu dana

Ubacuje se dejstvovanje na frontu u petu brzinu, samo da izmrcvare Ukrajince i njihovu "kontraofanzivu", koja evidentno propada

Izvini ali i to je mnogo, kao i ovo do sad, za jednu Rusiju kao ako ne prvu a ono drugu vojnu silu.

Nacin vodjenja ovog rata, bez obzira na ishod, je cista bruka za Rusiju.

Toliko od mene.

Rat se zavrsava polako.

Back