Pobio porodicu, pobio pola sela a tako je bio divani i dobar čovek.

@aeternum @Indigo3
Извините на доцњи, имао сам нека неодложна посла.
Елем, моје запажање је да је данас велики број (нарочито младих) особа које би могли подвести под асоцијалне, социопате, нарцисе итд...
Већина тих особина нису дијагнозе, нити је на основу њих предвиђено лечење. Уз индивидуализам који нам је донео глобализам (све мања веза индивидуе са породицом, фамилијом, локалном заједницом, КУД-ом, хекларским удружењем, било чим друштвеним), драстично расте вероватноћа да индивидуа, без икакве клиничке историје и дијиагнозе, почини окрутан злочин.

Ne moze normalan covek to da uradi... nego mora doci do nekih psiholoskih poremecaja...
Drugo je iz nehata nekoga ubiti a drugo je ovo...
to je potisnuti bes i puno jos toga...
Mozda i sizofrenija...
na te psihicke bolesnike takodje demoni mogu delovati - na njihovu psihu
to je plus razlog...
kao i kada je covek pod uticajem droge pa ne zna sta radi...
nece da moze sizofrenija

Niko nije svestan,niti moze da zamisli da mu kvrcne nesto u glavi i uradi takav zlocin.Mozda i jeste bio dobar,ali je trpeo neke probleme i kada je prelilo.Ne daj boze nikom.Nije mi jasno kako ne ubiju sebe i prekrate muke,a ne krenuti redom koga sretnes.
Nemaju snage da povrede sebe i onda povređuju druge dok sebe psihički ne ubiju ili ih neko drugi ubije fizički.

A što se tiče teme, previše naivno ljudi imaju poverenja u one koji su naoružani a da to nije organ reda. Kao i ovo iznad što sam napisao, kukavice su, umesto da se suoče sa problemima oni prave još veći.

Uglavnom nevini stradaju. Surova karma...

Samo neka nam Bog sačuva svima zdravu pamet!
Ljudsko biće je u stanju da uradi najgnusnije i najstrašnije stvari kojima kroz istoriju i svakodnevnicu svedočimo, naročito kad od njega Bog odustane.
Bog kad bi prekinuo lance na kojima me drži, možda, ne znam, bih bila gora od svih do sad poznatih i nepoznatih zločinaca, pa je u mojoj moći da pazim na korake svoje i da Ga molim da me ne nikako napušta.
Bog(vera) čini ljude poniznim. Kao i dobro vaspitanje. Poštuj druge da bi i oni tebe.
Zavezana si dobrim stavom.

Nebog ili đavo kad preuzme kontrolu, oholim, nadmenim i zlim, prvo namerama a onda i delima.

Ali pomenula si istoriju, u ime tih bogova činili su se najgnusniji zločini. Klali se ljudi na ratištima, sad se pucaju i bombarduju...
I poslednjih 30tak godina i raketiraju izdaleka...
Zlo nije ponizno...samo interesno.

Rat, rat se nikada ne menja.
Dok se mi ne promenimo. Iznutra najviše...

Poslednja izmena:
mogu ali im onda ne 'kvrcne' iz cista mira, nego imaju istorijat 'kvrcanja'
ili ne-uzimanja lekova.
Pa moze kao onaj sizo teoreticar zavera sto je pobio decu misleci da su od vanzemaljaca, skoro bilo na forumu...
Sizo ce da otkine iz tripa, ali to nije pomracenje uma nakon gubitka u zivotu, sto je cesci razlog...
eto majka se bacila sa detetom zbog gubtika drugog deteta, potom lik izvrsio samoubistvo pred
decom zbog duga, sve to skoro bilo...

Pa moze kao onaj sizo teoreticar zavera sto je pobio decu misleci da su od vanzemaljaca, skoro bilo na forumu...
Sizo ce da otkine iz tripa, ali to nije pomracenje uma nakon gubitka u zivotu, sto je cesci razlog...
eto majka se bacila sa detetom zbog gubtika drugog deteta, potom lik izvrsio samoubistvo pred
decom zbog duga, sve to skoro bilo...
prvi slučaj jeste poremećaj uma
drugi slučaj je posledica društvene dogme
treći slučaj je egzistencijalni

Back