Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko te ne sprečava da odeš i novac namenjen za letovanje utrošiš npr na pamučni dečiji veš i to odneseš lično u neki dom za nezbrinutu decu.

Pa naravno da ne,
mada ja i onako neshto ne idem na letovanja puno itd, iako bih mogao realno... eto ove godine nisam hteo nigde da idem, proshle bio u CG, pretproshle o5 nigde i tako... sve u svemu nikada ne bih van ex-yu... a, realno, da hocu mogao bih u Dubai... ne znam, ne vidim letovanja kao neshto posebno i nije mi to prioritet... :) ...pre bih ne letovao recimo 10-20 godina pa kupio dobar automobil ili tkao neshto... :) ...

:zper:

Pomažem, naravno, ali uglavnom bližnjima (mislim da svako od nas ima nekoga u familiji kome je pomoć dobrodošla, ali radije dajemo nekim nepoznatim ljudima, nego svom bližnjem. Kakav paradoks, ali 'ajde) ili učestvujem u akcijama za koje kojim znam da će pare otići onome kome su namenjene. Skoro smo u naselju skupili 20 000 evra za operaciju devojčice koja je imala saobraćajni udes. Eto...npr. to. U akcije poput "dinar za gladne na Kosovu", fond Katarina Rebrača i sl. više ne verujem i neću nikada dati kintu.
Ali i dalje ne hranim pse lutalice.

Jedno ne iskljucuje drugo. :dontunderstand:

Prilozi

• 2akijrn.jpg
    2akijrn.jpg
    39,7 KB · Pregleda: 1
Ne, mislim da bi prvo trebalo raskrinkati borce i borkinje, bilo bi tu materijala za tužioca, a tek nakon toga usvojiti tvoje predloge, ali svakako oba.

ма ко би улазио у глупачке разговоре око фиктивних храњења циганчића, ко више воли децу, ко је шутнуо мачку па ће сад да убије сто људи и ко зна чему све

тема су пси луталице, које треба истребити јер им није место на улицама

једино о чему може да се говори су модалитети тог истребљења

ма ко би улазио у глупачке разговоре око фиктивних храњења циганчића, ко више воли децу, ко је шутнуо мачку па ће сад да убије сто људи и ко зна чему све

тема су пси луталице, које треба истребити јер им није место на улицама

једино о чему може да се говори су модалитети тог истребљења

Hahahaha kako ce sada da popizde neki... :D

Inache, mislim da je bolje ono reshenje sa sterilizacijom i proterivanjem dragi kolega, da ne budemo bash skroz ono kamenog srca. :)

Hahahaha kako ce sada da popizde neki... :D

Inache, mislim da je bolje ono reshenje sa sterilizacijom i proterivanjem dragi kolega, da ne budemo bash skroz ono kamenog srca. :)

које бре протеривање, то нико нормалан не ради... и где да скуће бар пар стотина хиљада луталица из целе србије? са којом кинтом? и зашто?

нема потребе да се ми правимо паметни кад су то паметнији већ све смислили. овако: пса нађеш на улици...

- има чип? власника оглобиш пар стотина евра, пса уништиш ако је агресиван.
- нема чип? у прихватилиште. тамо буде од недељу до две, шанса на усвајање. остале уништиш чим истекне рок.

чему нека дискусија

које бре протеривање, то нико нормалан не ради... и где да скуће бар пар стотина хиљада луталица из целе србије? са којом кинтом? и зашто?

нема потребе да се ми правимо паметни кад су то паметнији већ све смислили. овако: пса нађеш на улици...

- има чип? власника оглобиш пар стотина евра, пса уништиш ако је агресиван.
- нема чип? у прихватилиште. тамо буде од недељу до две, шанса на усвајање. остале уништиш чим истекне рок.

чему нека дискусија

Da ih proteramo medju shipce na Kosmet da budu svoji sa svojima... :mrgreen:

Shalim se, izgleda da si ipak u pravu, iako je ovo prvo meni humanije reshenje, sada kada razmislim to je tehnichki neizvodljivo... :)

ne postaju masovne ubice svi oni koji u detinjstvu maltretiraju životinje - ali SVE masovne ubice su u detinjstvu MALTRETIRALE životinje

Imas li neki dokaz za ovo?

Evo, na primer Adolf Hitler ili John Wayne Gacy.

Hitler ne samo da nije maltretirao zivotinje, vec je bio veliki ljubitelj zivotinja, posebno pasa. Bio je vegetarijanac, doneo je prve zakone o dobrobiti zivotinja, zabranjivao je lov i eksperimente nad zivotinjama (za to su koristili ljude), nije mogao da podnese da vidi maltretiranje zivotinja ni na filmu...

John Wayne Gacy je bio uzoran decak, izvidjac, a kasnije vidjeniji clan zajednice, istaknuti clan stranke, humanitarac-volonter, vlasnik psa... Ubio je najmanje 33 ljudi...

Ja imam jednu bakicu u ulici, srećom podalje od mene, ima u kući jedno 50-ak mačaka. Kad prodješ pored tog dvorišta, oseti se užasan smrad, ali dobro, to je normalno.:mrgreen: Pričaju komšije iznad mene da su išli u opštinu, prijavljivali svim mogućim inspekcijama, pošto ne mogu da se odbrane od mačaka, da je slučaj dospeo na sud, ali nije bakica mutava. Obratila se nekom od društava za zašitu životinja, ovi obezbedili advokata i sad slučaj stagnira u nekoj fioci. Bakica i dalje skuplja mačke po parku, ide na neke pijace, donosi ih i odatle i tako...milina jedna. To je baš cool, a bakica je normalna, 100%.:mrgreen:

Не разумем како инспекција не реагује?! :eek: Законом је дозвољено држање две мачке или два пса, све преко тог броја се санкционише.

Не разумем како инспекција не реагује?! :eek: Законом је дозвољено држање две мачке или два пса, све преко тог броја се санкционише.

Reagovali su, ali su se umešale borkinje i sad je slučaj na sudu. Ne znam kako je to regulisano zakonom, vidim da se broj mačaka ne smanjuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back