Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zar je bitna podela u zivotinjskom svetu? Ti sad kao branis macke a pljujes pse? Da se razumemo i macka udavi pticu koja cesto zna biti kucni ljubimac jel da... Nije na nama da mi budemo zveri i koljemo pse i macke koji su zaslugom nekih ljudi na ulici.

Не шири причу на будалаштине.

Пси ме уопште не би занимали да није ЧОПОРА ПАСА ЛУТАЛИЦА, као и неодговорних, примитивних власника паса, који ме угрожавају! :rtfm:

Јасно или треба да цртам?

Пси ме уопште не би занимали да није ЧОПОРА ПАСА ЛУТАЛИЦА, као и неодговорних, примитивних власника паса, који ме угрожавају! :rtfm:

Jasno sefe :zcepanje:. To da te ne mucim oko crtanja, ipak ako budes zelela ti slobodno, meni ne smeta. Ja sam ovde samo za to da kazem da pas nije zasluzio da se zove pobesneli i bude mucen zato sto seta ulicama grada...

Pobesneli psi lutalice divljaju noću po Beogradu i kolju sve na šta naiđu, Noću je najpopasnije izlaziti jer uleću u čoporima od 10 u dvorišta i napadaju sve što mrda! Ovako nije bilo nikada, jednostavno su podivljali! Jedu sve živo, metal, plastiku! Ja nisam mogao da ih oteram lupanjem o roletnu i urlanjem! Pričam o centru Beograda, na samo par minuta od skupštine grada beograda! Danju viđam čopore kako se odmaraju na parkinzima ili u parkovima, zašto niko ne reaguje i ne ukloni ove silne besprizorne mačke i pse? Od drugara majku su napali i iscepali joj torbu i kišobran, jedva je uspela da se spase u haustor zgrade!

Samo je pitanje kada će neko dete biti zaklano! Ovakav bes da ste videli! Obezglavljene mačke na sve strane, creva razvučena po ulici! Iskidani automobili, neki od komšija su plaćali šlep sluzbu i nosili automobile u servis jer su im iskidana creva na motoru! Krila, haube, maske, branici, tablice - sve iskidano!

Ovo se stalno ponavlja po Beogradu, sve je veci broj divljih pasa.
Ko je odgovoran za ovakvu situaciju? Meni dete da prikolju...
Gradonačelnik Beograda?

Da li na teritoriji Beograda ima pojave besnila jer je meni ovo tako delovalo! Uopšte se nisu obazirali na nas!
Da li gradonačelnik Beograda čeka ovo da se desi kako bi reagovao???

Tablica od automobila, kako sam saznao šteta od 2000 dinara.

Jasno sefe :zcepanje:. To da te ne mucim oko crtanja, ipak ako budes zelela ti slobodno, meni ne smeta. Ja sam ovde samo za to da kazem da pas nije zasluzio da se zove pobesneli i bude mucen zato sto seta ulicama grada...

За наслов теме (и уводни пост) обрати се постављачу. Мислим да ћете се одлично разумети. :mrgreen:

Ma sta Beograd, pa ima ih u svakom gradu, evo u mom malom gradicu danas setala sa mojom decicom i u samom centru grada kucici se sakupili , pa kao da su podeljeni u taborima, mada vise su mi licili na bande krvolocnika, :roll: i poceli medjusobno da napadaju,laju, reze, dvoje troje se zaskakivali:mrgreen: , ljudi prisli nekim motkama da ih udalje jer se to desavalao u samoj basti jednog kafica.Ma uzas, i kada su ih napokon oterali otisli su toliko daleko, da su samo produzili niz ulicu dvadesetak metara :lol: i tamo nastavili ono kavgu zapocetu da je zavrse do kraja .:roll:

Ma sta Beograd, pa ima ih u svakom gradu, evo u mom malom gradicu danas setala sa mojom decicom i u samom centru grada kucici se sakupili , pa kao da su podeljeni u taborima, mada vise su mi licili na bande krvolocnika, :roll: i poceli medjusobno da napadaju,laju, reze, dvoje troje se zaskakivali:mrgreen: , ljudi prisli nekim motkama da ih udalje jer se to desavalao u samoj basti jednog kafica.Ma uzas, i kada su ih napokon oterali otisli su toliko daleko, da su samo produzili niz ulicu dvadesetak metara :lol: i tamo nastavili ono kavgu zapocetu da je zavrse do kraja .:roll:

dobro,a koga su napali ili ujeli?
P.S. kuja je u teranju pa se oformio copor
ne zanimaju njih prolaznici :lol:

P.S.
ti njega motkom on tebe posle zubima,pa se ti pitaj zasto

naravno,ne znaci da treba da ih ima po ulici
ali ni ljudi nisu cvecke:roll:

Nisu nikog napali to stoji, ali se deca poplasila zbog njihovog ne tako tihog lajanja, rezanja .
I ipak si u strahu da ne zaskoci slucajno tvoje dete , koje si jel poveo u grad i pustio ispred tebe da veselo trcakra , jer tu je nama korzo i nema saobracaja, sto znaci jedino mesto gde dete ne drzis za ruku vec ga pustis da ima malo slobodu, kad on nije tako, moras ga i tu drzati bas zbog njih.

Koliko puta su te ujeli psi ili tebe ili nekog koga znas?

Nisu nikog napali to stoji, ali se deca poplasila zbog njihovog ne tako tihog lajanja, rezanja .
I ipak si u strahu da ne zaskoci slucajno tvoje dete , koje si jel poveo u grad i pustio ispred tebe da veselo trcakra , jer tu je nama korzo i nema saobracaja, sto znaci jedino mesto gde dete ne drzis za ruku vec ga pustis da ima malo slobodu, kad on nije tako, moras ga i tu drzati bas zbog njih.

A u kom je to gradu? U mom gradu se već 4 godine sprovodi CNR i nemamo više takve scene. Imamo scene u kojima lokalni čopor sterilisanih proteruje nesterilisane pridošloce, na ljude ne reaguju ako ih ne diraju, ako ih i diraju, uglavnom se sklone, a i vlasničke pse iz kraja, koji tuda šetaju, brzo upoznaju i ostave na miru.

:

Те две ствари су неупоредиве. Мачка лови глодаре, који су штеточине и преносиоци разних болести, а пас лови
мачку, домаћу животињу, кућног љубимца и не само мачке, већ и остале домаће животиње, кокошке, гуске,
патке, козе, овце, па чак и телад......и наноси огромну штету људима, а зна се, штеточине се уништавају.

logika-14020.jpg

eh ta logika :mrgreen:

dobro,a koga su napali ili ujeli?

Mene je ugrizao ker zimus .U stvari više me je izgrebao nego što me je ujeo,ali opet se bio pojavio otok.Najteže mi je palo što sam morao da se cimam po domu zdravlja zbog seruma i AT zaštite. Doktor mi je rekao da sam u zadnjih mesec dana bio 20-ti koji je došao zbog ugriza i da se nenormalno povećao broj napada. Što je najtužnije svi su se dešavali maltene na istom mestu verovatno od istog čopora,međutim niko se nije potrudio da ih ukloni odatle. Evo ih još uvek se šetkaju po kraju,ista ekipa dodžova :D

P.S. Ker me je ujeo iz čista mira dok sam prolazio pored njega a onda je zbrisao.Meni je prilično izgledalo smešno i nadrealno, praktično nisam ni osetio da mi je dohvatio nogu,mislio sam samo da me je ćapio za farmerke. Tek par sati kasnije kada sam osetio da me zateže koža,video sam ogrebotinu,masnicu i otok i onda sam otišao kod lekara. U pitanju je bio manji ker srećom, valjda se dokazivao pred ekipom ili šta već :hahaha:
Ostatak čopora nije se mešao...srećom ;)

Ima copor kod nas, rekli bi neki pobesneli... znaju nekad da zalaju, idu za ljudima, okrenes se ili stanes i oni isto stanu i cekaju... cak i masu repom. Zalaju kad vide da nesto jedes pa sve trckaraju oko tebe, bacis im malo hrane zamisli ne diraju te nego jedu ono malo mrvica. A bude mene nekad strah ne znas da li je zarazen, da li ga je ciko koji ga bacio ucio teroru.... ipak drzim se da su to samo pobesnele lutalice, zovnem po koje da ga slucajno auto ne udari, odlomim koru hleba i nastavim svojim putem. Do sutrasnjeg obroka.

Ima copor kod nas, rekli bi neki pobesneli... znaju nekad da zalaju, idu za ljudima, okrenes se ili stanes i oni isto stanu i cekaju... cak i masu repom. Zalaju kad vide da nesto jedes pa sve trckaraju oko tebe, bacis im malo hrane zamisli ne diraju te nego jedu ono malo mrvica. A bude mene nekad strah ne znas da li je zarazen, da li ga je ciko koji ga bacio ucio teroru.... ipak drzim se da su to samo pobesnele lutalice, zovnem po koje da ga slucajno auto ne udari, odlomim koru hleba i nastavim svojim putem. Do sutrasnjeg obroka.

Дакле, пси рекеташи, којима нико не може...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back