Pobesneli psi lutalice po Beogradu u čoporima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam gledala kako kuja jedna davi mache...nisam stigla da sidjem u dvoriste na vreme
par dana kasnije,drugo mace sam uspela da spasem posto sam bila napolju,a mace smo udomili
to su zivotinje i to je jednostavno tako
to sto su takvi prema mackama ne znaci da su agresivni prema ljudima
ta dva nemaju veze jedno sa drugim

ni ja ne volim pse koji dave macke i nerviraju me stvarno
ali pas je lovac kao i macka koja davi pacove i miseve koje uglavnom ne jede...ali instinktivno ih lovi
to je uzasno ali .........

Jao božeee, i nisi spasila malu macu? :hahaha::rotf::rotf:

Ma ja sam do skora imao nekog ludaka u zgradi koji je razbijao podrumske prozore kako bi mace mogle da se sakriju... Pa kad ideš ventil da zavrnesh a ona ti šišti sa cevi na plafonu a da ne pominjem koliko buva imash kad izadjes iz podruma, ko čarape da obučeš. Mačke treba uništiti, ja sam kao mali imao crveni vetar baš od tih smrdljivih mačaka jer sam se igrao u dvorištu i pipao loptu pa lice.
ako se ne leči pravovremeno, od infekcije sluzokože dete može da se uguši u kratkom roku.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11063772
???

:dontunderstand:

То стварно нема везе са темом. Btw. пре си могла слике "револуционара" да ставиш како пљачкају Народну
скупштину, јер су уметничке слике и патике неупоредиве. Мислим, на овом клипу су ситни лопови пљачкали
крупне лопове, па му дође чак и као нека врста правде....

i ja sam gledala kako kuja jedna davi mache...nisam stigla da sidjem u dvoriste na vreme
par dana kasnije,drugo mace sam uspela da spasem posto sam bila napolju,a mace smo udomili
to su zivotinje i to je jednostavno tako
to sto su takvi prema mackama ne znaci da su agresivni prema ljudima
ta dva nemaju veze jedno sa drugim

ni ja ne volim pse koji dave macke i nerviraju me stvarno
ali pas je lovac kao i macka koja davi pacove i miseve koje uglavnom ne jede...ali instinktivno ih lovi
to je uzasno ali .........

Те две ствари су неупоредиве. Мачка лови глодаре, који су штеточине и преносиоци разних болести, а пас лови
мачку, домаћу животињу, кућног љубимца и не само мачке, већ и остале домаће животиње, кокошке, гуске,
патке, козе, овце, па чак и телад......и наноси огромну штету људима, а зна се, штеточине се уништавају.

• Podržavam
Reactions: O

То стварно нема везе са темом. Btw. пре си могла слике "револуционара" да ставиш како пљачкају Народну
скупштину, јер су уметничке слике и патике неупоредиве. Мислим, на овом клипу су ситни лопови пљачкали
крупне лопове, па му дође чак и као нека врста правде....

Те две ствари су неупоредиве. Мачка лови глодаре, који су штеточине и преносиоци разних болести, а пас лови
мачку, домаћу животињу, кућног љубимца и не само мачке, већ и остале домаће животиње, кокошке, гуске,
патке, козе, овце, па чак и телад......и наноси огромну штету људима, а зна се, штеточине се уништавају.

Robine hude, šta pričaš bre ti? Kakvi lopovi od lopova, kakva telad, koze i ovce? Aj idi vidi dal ti puževi jedu salatu i praziluk pa nam javi :mrgreen:

ok,objasni psu da je macka korisna i da su guske domace zivotinja,blablabla :roll::roll::roll:
pricas o zivotinji kao da je izjednacavas sa covekom i da zivotinja treba da razmislja ko covek...vidi se da o zivotinjama pooooojma nemas

pas je stetocina?
hahahahahah
jao kada ljudi koji unistavaju i shume i okeane i koji su zbrisali ko zna koliko vrsta do sada.....ljudi koji porobljavaju i zivotinje i svoju vrstu,kazu za neku drugu vrstu da je stetocina....
pogotovo za vrstu kao sto je pas
vrstu koja je uz coveka vec koliko hiljada godina?
koja je coveku pomagala u njegovom razvoju....a sada kada se razvio i kada mu pomoc vise ne treba,drznuo se da kaze da mu je bivsi pomocnik i prijatelj,stetocina

jao strasno....znaci strasno

covek nije ni zasluzio da ima prijatelja kao sto je pas
pas nikada gazdu nece napustiti,makar i crko od gladi pored tog gazde
a gazda? pffffff

zna se ko je pravi skot i stetocina na ovoj planeti

Pobesneli psi lutalice divljaju noću po Beogradu i kolju sve na šta naiđu, Noću je najpopasnije izlaziti jer uleću u čoporima od 10 u dvorišta i napadaju sve što mrda! Ovako nije bilo nikada, jednostavno su podivljali! Jedu sve živo, metal, plastiku! Ja nisam mogao da ih oteram lupanjem o roletnu i urlanjem! Pričam o centru Beograda, na samo par minuta od skupštine grada beograda! Danju viđam čopore kako se odmaraju na parkinzima ili u parkovima, zašto niko ne reaguje i ne ukloni ove silne besprizorne mačke i pse? Od drugara majku su napali i iscepali joj torbu i kišobran, jedva je uspela da se spase u haustor zgrade!

Samo je pitanje kada će neko dete biti zaklano! Ovakav bes da ste videli! Obezglavljene mačke na sve strane, creva razvučena po ulici! Iskidani automobili, neki od komšija su plaćali šlep sluzbu i nosili automobile u servis jer su im iskidana creva na motoru! Krila, haube, maske, branici, tablice - sve iskidano!

Ovo se stalno ponavlja po Beogradu, sve je veci broj divljih pasa.
Ko je odgovoran za ovakvu situaciju? Meni dete da prikolju...
Gradonačelnik Beograda?

Da li na teritoriji Beograda ima pojave besnila jer je meni ovo tako delovalo! Uopšte se nisu obazirali na nas!
Da li gradonačelnik Beograda čeka ovo da se desi kako bi reagovao???

Tablica od automobila, kako sam saznao šteta od 2000 dinara.

Čovek je samo prosuo svoju seljačku logiku i ostao živ, po selima ubijaju pse čim vide da ne može da se muze :lol:

:mrgreen:

A zar je bitna podela u zivotinjskom svetu? Ti sad kao branis macke a pljujes pse? Da se razumemo i macka udavi pticu koja cesto zna biti kucni ljubimac jel da... Nije na nama da mi budemo zveri i koljemo pse i macke koji su zaslugom nekih ljudi na ulici.

A zar je bitna podela u zivotinjskom svetu? Ti sad kao branis macke a pljujes pse? Da se razumemo i macka udavi pticu koja cesto zna biti kucni ljubimac jel da... Nije na nama da mi budemo zveri i koljemo pse i macke koji su zaslugom nekih ljudi na ulici.

vrabac je ugrozena vrsta ,a macka ga lovi
ae da smislimo sta cemo po tom pitanju

a da ne pricam o tome sto sam od strane macaka ujedena 4 puta i noktima iskasapljena ko zna koliko puta a od strane psa jednom ujedena :mrgreen: (i to mojom krivicom,ali koga briga,bitno da sam ujedena,spaliti zverine)

zatim tu su macketine koje ulaze u zgrade i pisaju,pa sve smrdi na njih
pa buve

i sama cinjenica da je macka sa tobom zato sto ona tako hoce
ako moze da ode i ako joj odgovara da ode,otici ce,nece gubiti vreme sa nekim ko joj ne odgovara iz bilo kog razloga....znaci sta? backstaber :lol:
macke na lomace
idem da kazem ovom debelom skotu machecem da mora malo da obrati paznju koje insekte lovi...nisu sve bube stetne...moram to da mu pojasnim podhitno...macketina bezobrazna,lovi jadne bubamare ,djubre pokvareno stetocinsko

ok,objasni psu da je macka korisna i da su guske domace zivotinja,blablabla :roll::roll::roll:
pricas o zivotinji kao da je izjednacavas sa covekom i da zivotinja treba da razmislja ko covek...vidi se da o zivotinjama pooooojma nemas

pas je stetocina?
hahahahahah
jao kada ljudi koji unistavaju i shume i okeane i koji su zbrisali ko zna koliko vrsta do sada.....ljudi koji porobljavaju i zivotinje i svoju vrstu,kazu za neku drugu vrstu da je stetocina....
pogotovo za vrstu kao sto je pas
vrstu koja je uz coveka vec koliko hiljada godina?
koja je coveku pomagala u njegovom razvoju....a sada kada se razvio i kada mu pomoc vise ne treba,drznuo se da kaze da mu je bivsi pomocnik i prijatelj,stetocina

jao strasno....znaci strasno

covek nije ni zasluzio da ima prijatelja kao sto je pas
pas nikada gazdu nece napustiti,makar i crko od gladi pored tog gazde
a gazda? pffffff

Ама жено, немам ја шта да објашњавам чопорима паса луталица!
Нити сам ја од њих створила луталице, нити сам ја задужена за решавање тог проблема, јер ЧОПОРИ ПАСА ЛУТАЛИЦА су озбиљан комунални проблем!!! :rtfm:
Праве невероватне штете и опасно угрожавају људе, њихову имовину и друге домаће животиње! :rtfm:

Дакле, надам се да правиш разлику у терминологији. Васпитан пас, који има власника и то власника одговорног, културног човека, који се брине о томе да његов пас не смета и не прави штету другима, не представља никакав проблем, јер културан и одговоран човек, схвата да не може у стан у солитеру, згради да доведе шарпланинца или неку другу велику расу, да не ширим причу овде из којих разлога, већ је за стан највећи пас средње величине, пудла или кокер, рецимо.
Затим културан одговорна власник пса, ће свог љубимца водити на поводнику, а крупније расе на поводнику и са корпом. Културан власник ће за својим псом чистити измет, неће се правити блесав и остављати да други угазе у то.
Културан човек неће остављати свог пса, затовреног на тераси, да завија по целу ноћ....
Културан човек неће причати небулозе о томе каквог је ко пријатеља заслужио (пети основне) и историјат врсте (седми основне), већ ће гледати да ситуацију сагледа реално и да схвати у чему је проблем, а не да причу пребацује на неке десете колосеке о изумирању врста....Btw. пас не спада у угрожене врсте.

zna se ko je pravi skot i stetocina na ovoj planeti

Ко?! :eek: :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back