peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Ma ja reko' da vidim hoćeš li shvatiti šta pišem, ti kažeš dobro si shvatila...pa kad već jesi, da te ne uznemiravam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo smo se vratile
nismo nikog jurile, ugrizle, ni napale...zamisli...
inace, Lora je ulicni pas...bila
dok je neki..."savjesni" gradjanin nije udario kolima i ostavio da lezi
polomljena i uplasena na plocniku...
usprkos tome, Lora ne mrzi ljude...dapace...
![]()
Ma ja reko' da vidim hoćeš li shvatiti šta pišem, ti kažeš dobro si shvatila...pa kad već jesi, da te ne uznemiravam![]()
A da nije ovo slučajno tvoje deloSad kad sam išao na kafu a ljudi išli u sup i menjali tablice pa stavili daske sa ciglama po automobilimaovo je ozbiljan problem... Nisam za ubijanje tih pasa jer sam i ja proveo 10 dugih godina sa čovekovim najboljim prijateljem ali ovo su zveri pregladnele i ima ih stotine! Treba ih pokupiti i odvoditi negde u prirodu... Uostalom, ne zanima me... Nek država smišlja. Oko Kalenić pijace čopori divljih pasa... Lutaju. Nekoliko ih čuva stražu a ostali nešto kidaju... Jezivo.
A da nije ovo slučajno tvoje delo
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=03&dd=12&nav_category=12&nav_id=417409
Ja sam za to da se svi psi lutalice sklone sa ulica, a kako, to vec nisam siguran...da ne kazem, kako god.
Vragana je postavila sledeća pitanja:
1. zatvaranje...kamo? imas li uopce predodzbu koliko novca bi npr. grad ili gradjani trebali izdvojiti za izgradnju objekta koji moze zbrinuti npr. 100njak pasa?
2. kolikokosta mjesecna ishrana jednog jedinog psa...namirnicama minimalne kvalitete?
3. koliko kostaju vakcine i sterilizacija za jednog psa?
4. koliko pasa trenutno luta beogradskim ulicama? otprilike....
5. koliki postotak tih psa je uopce agresivan?
6. kako se ponasanje sterilisane jedinke mijenja u odnosu na ponasanje nesterilisane jedinke?
7. kako psi dozivljavaju copor i teritoriju?
8. koliki je prosjecni zivotni vijek ulicnog psa?
9. od dokumentiranih napada pasa na ljude u npr. zadnjih 5 godina na teritoriju Srbije za koliko su odgovrni ulicni psi?
10. (dodajem pitanje) Koliko se ljudi bavi ovom problematikom na nivou grada i da li može da se uključi više njih i koliko bi to koštalo i u kom vremnskkom periodu je moguće rešiti taj problem?
Da li neko ima odgovore na ova pitanja da bismo malo više ušli u tematiku koliko to košta, a koliko su prilivi? Vragana, Gospođice 14 znate li nešto o tome? Očito je veliki to posao sagledati i rešiti taj problem.
Vragana, hvala na odgovorima. Ljudi iz veterinarske stanice su izašli na poziv i samo videli psa i nisu mogli da ga jure jer je bilo dota hladno i veliki minus. I ostalo je na tome. Intervenisala sam i preko neke veze da dođu, ali ništa od toga. Za tog psa je intervenisano i prošlo leto jer je ugrizao nekoliko ljudi i pravljena peticija i ništa se nije postiglo. Vidim da ste upućeni u stvari veoma realno. Gospođice 14 hvala i vama na informacijama, ali način komunikacije je potpuno neprimeren i nepotreban i da upotrebim reč koju rado koristite - nije konstruktivan, već izazivački. Srdačan pozdrav od brižne mame.
...qoja glupost ''aqo se ujedanje ponovi!''Nema ponavljanja,treba ga fizichqi odstraniti.