POBEDISMO I CRNU GORU I SUDIJE U VATERPOLU!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi imamo jednu medalju i nama je to veliki uspjeh s obzirom da smo drzavica manja od milion stanovnika. Mogli smo imati dvije ali sporstka sreca nije bila bas tolika :)

I realno CG se na OI takmicila u svega 5-6 sportova.

a da ste srbi imali bi smo i mi i vi zajedno vise medalja

a i ovu jednu sto imate, su vam srpkinje donele prvenstveno najbolja igracica sveta SRPKINJA Bojana Popovic rodjena Nislijka....

GLAVNE RUKOMETASICE SU VAM SRPKINJE kao na primer vec navedena BOjana Popovic, zatim Katarina Bulatovic rodjena Kragujevcanka a SRPKINJE su i rodjene Beranke Sonja Barjaktarovic, Maja Savic.

Taman vam je falilo jos 2-3 srpske igracice za zlato i nama i vama, ovako ostadoste bez zlatne....

tako je to kad mislis da mozes vise srece da imas kada se odvojis od svoje braace i sestara i sve u zivotu radis sam

a jedna poslovica kaze kad se dva brata sloze i rade zajedno Bog je treci uz njih.

Poslednja izmena:
a da ste srbi imali bi smo i mi i vi zajedno vise medalja

a i ovu jednu sto imate, su vam srpkinje donele prvenstveno najbolja igracica sveta SRPKINJA Bojana Popovic rodjena Nislijka....

GLAVNE RUKOMETASICE SU VAM SRPKINJE kao na primer vec navedena BOjana Popovic, zatim Katarina Bulatovic rodjena Kragujevcanka a SRPKINJE su i rodjene Beranke Sonja Barjaktarovic, Maja Savic.

Taman vam je falilo jos 2-3 srpske igracice za zlato i nama i vama, ovako ostadoste bez zlatne....

tako je to kad mislis da mozes vise srece da imas kada se odvojis od svoje braace i sestara i sve u zivotu radis sam

a jedna poslovica kaze kad se dva brata sloze i rade zajedno Bog je treci uz njih.

:roll: kad su se odcepljivali baš su mislili na vaterpolo i rukomet

Mi imamo jednu medalju i nama je to veliki uspjeh s obzirom da smo drzavica manja od milion stanovnika. Mogli smo imati dvije ali sporstka sreca nije bila bas tolika :)

I realno CG se na OI takmicila u svega 5-6 sportova.

Банана државица. Странци ви управљайу државом, а ви се бусате у груди да сте независни. Чак и граматику такозванога "црногорскога" йезика ви написаше странци.
И то мало становника нѣсте у могућности прехранити.

Poslednja izmena:
Cestitke nasim momcima,zaista su pokazali da su svetska sila u ovom sportu.. Sta smo se osvojili od 2006 na ovamo.. pa to niko nema kao mi.. sa Olimispkih imamo 2 bronze,sa Evropskog imamo 2 zlata,srebo i bronzu,sa Svetskog imamo 1 zlato i 1 srebro.. Pa to je fanzastivno,u roku od 6 godina mi smo uzeli toliko medalja.. Mada sam ja samo naveo od 2006 da ovi sto mrze sve srpsko ne bi rekli da je to crnogrsko.. mada defakto,od 1995 pa na ovamo,sve te medalje pripadaju nama.. Jer CG sem onog zlata nisu nista vise osvojili. Zna se da su 90% u svim tim timovima igrali Srbi,tako da od 1995 na ovamo,ni ne mogu se sve medalje sabrati koliko ih ima.. tako da smo defakto najveca svetska sila u vaterpolu u poslenjih 17 godina..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back