KiZo
Poznat
- Poruka
- 9.858
da ,mnogo je lakse plivati u slanoj vodi jer je gusca ,nego u slatkoj , a kroz Srbiju prolazi najveca Evropska reka -Dunav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vodili crnogorci 3 razlike do 2 minuta pre kraja i damo im mi u zadnja 2.5 minuta 4 gola i pobedimo
12-11

Gde mogu da se procitaju komentari, bas me zanima sta kazu....

Sad ce neko da odvali da ova bronza sija kao zlato i da je vrednija od zlatne medalje![]()

Sad ce neko da odvali da ova bronza sija kao zlato i da je vrednija od zlatne medalje![]()

da ,mnogo je lakse plivati u slanoj vodi jer je gusca ,nego u slatkoj , a kroz Srbiju prolazi najveca Evropska reka -Dunav!

Ваљда је Волга највећа?
Честитке момцима, мада нисам гледао.
ahahhaha kakva tishina u podgorici hahahaha
mozhda je samo u tirani veca tishina![]()

Mi imamo jednu medalju i nama je to veliki uspjeh s obzirom da smo drzavica manja od milion stanovnika. Mogli smo imati dvije ali sporstka sreca nije bila bas tolika
I realno CG se na OI takmicila u svega 5-6 sportova.
Mi imamo jednu medalju i nama je to veliki uspjeh s obzirom da smo drzavica manja od milion stanovnika. Mogli smo imati dvije ali sporstka sreca nije bila bas tolika
Ако те чују "Дукљо" и "ЈевремПодгорички".
a da ste srbi imali bi smo i mi i vi zajedno vise medalja
a i ovu jednu sto imate, su vam srpkinje donele prvenstveno najbolja igracica sveta SRPKINJA Bojana Popovic rodjena Nislijka....
GLAVNE RUKOMETASICE SU VAM SRPKINJE kao na primer vec navedena BOjana Popovic, zatim Katarina Bulatovic rodjena Kragujevcanka a SRPKINJE su i rodjene Beranke Sonja Barjaktarovic, Maja Savic.
Taman vam je falilo jos 2-3 srpske igracice za zlato i nama i vama, ovako ostadoste bez zlatne....
tako je to kad mislis da mozes vise srece da imas kada se odvojis od svoje braace i sestara i sve u zivotu radis sam
a jedna poslovica kaze kad se dva brata sloze i rade zajedno Bog je treci uz njih.
SVAKA CAST MOMCI!
Pokazali smo im ko je ko
dzabe im kradje i sudije
.... тако ми Срби *ебемо.........
............
.........БРАВО ЗА НАШЕ МОМКЕ !!!!!!!!!
cestitke nasim momcima,cestitke i crnogoricima na osvojenom cetvrtom mjestu.
:Today, 16:49 #1276
Albatros
Senior Member
Join Date Jun 2008
Location Niksic
Posts 3,065
Rep Power 324
Molim rukometašice da pozajme vaterpolistima malo testisa.
Hvala.
jaka stvar---pobediti srnu goru...
ne sija kao zlato ali sija... njen sjaj je jos veci s obzirom da smo igrali i protiv poritvnicke ekipe i sudija