Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ček ček ček da li si do skoo pričao kako je i Toma jedan od putara Evropskog Puta ?

Јесам, али имам неки осећај у стомаку који ми говори да све ово није добро. Борис је био сигуран за Европски пут, а овај је несигуран, што све оставља простор за стрепњу. Уосталом, време пред нама ће отворити карте и показати ко је ко.

У сваком случају нисмо се смели играти, а идиотска ујдурма белих листића је ослабила проЕвропске снаге, и то за битних 5% који увек одлучују ствар.

4508_1.jpg

Јесам, али имам неки осећај у стомаку који ми говори да све ово није добро. Борис је био сигуран за Европски пут, а овај је несигуран, што све оставља простор за стрепњу. Уосталом, време пред нама ће отворити карте и показати ко је ко.

У сваком случају нисмо се смели играти, а идиотска ујдурма белих листића је ослабила проЕвропске снаге, и то за битних 5% који увек одлучују ствар.
I ja, ali samo zbog DS-a.
Nisam prestala da se nadam da ce ljudi u Srbiji moci da odluce da li su za ili protiv EU.

Svaka ti je ka' u Njegosa, osim ovog "gospodin". :lol:

То сад тако мора да се каже да не подлегнемо оштрим санкцијама форумских милиционера.

Председник републике Србије, господин Томислав Николић, а скраћено може и "институција".

Шта је то несигурно? Председник републике, господин Томислав Николић је већ ДАНАС отишао у Москву како би што динамичније наставио корачање европским друмом.

Уједињење са једном великом европском... шта више, евроазијском земљом је сад само питање дана!

Не брини ништа, драги колега. Све је под контролом. Мин њет.

I opet se, po ko zna koji put, mrmot latio posla i zamotao cokoladu...

Nema 'objasnjenja' za kradju, samo dokazi vaze. S objasnjenjima se ispalio onoliko puta.

A predsednik koji bi da blokira Srbiju pozivajuci gradjane da traze ostavku legitimne vlade, jer SNS nije mogao da je sastavi...pa ne formira se vlada po ukusu predsednika, formira je onaj ko ima vecinu. Tako je po ustavu.

p.s. narod sigurno NE obozava Nikolica, a ne mozda. Narod je gutao knedle, sedao na ruke da mu utrnu da bi zaokruzio br.2, zapusavao noseve, stavljao ruku preko ociju....moc takvog predsednika je pre jadna nego ogromna.

No, od diplomca smo svasta navikli, bice ovde sprdacine samo takve. Mozda je negde sacuvao stiropor za nove strajkove na betonu. Ili ce prikacen na infuziju da kmeci o novim izborima. Cim mu nesto ne bude po volji ili natrci na tvrdo.

p.p.s. ne znam ko vas je, pogresno, naucio da drugi krug izbora moze biti legitiman ako prvi krug nije. :lol:

Кад ми кажеш ко је икад у историји доказао изборну крађу, тј. отишао у суд и да је суд пресудио у корист опозиције, онда можемо говорити о ''доказима'' изборне крађе. Сада постоји основана сумња. Имајући у виду да Тадић има у рукама све полуге власти било би наивно веровати да ће суд судити.

Ствар око легитимности је јако комликована. На пример, да су стварно бирачи СПС хтели да они иду у Владу са ДС, Тадић би победио на изборима с 10% гласова разлике. Већ ту долази до нелегитимности када је у питању воља њихових бирача, играње са њиховим гласовима. По Уставу стоји да председник даје мандат НАЈВЕЋОЈ странци, а то није поштовао претходни председник ни 2004. ни 2008. године када није хтео да да мандат СРС-у, чак је изјавио да ако он буде председник уопште неће дати мандат СНС-у...

Мислим да од Милошевића, кога је народ обожавао ће проћи још много деценија док поново народ не почне ''обожавати'' председника...

Па неће понављати први круг председничких избора, само парламентарне, тако да то даје и даље легитимитет другом кругу председничких избора...

Шта је то несигурно? Председник републике, господин Томислав Николић је већ ДАНАС отишао у Москву како би што динамичније наставио корачање европским друмом.

Уједињење са једном великом европском... шта више, евроазијском земљом је сад само питање дана!

Не брини ништа, драги колега. Све је под контролом. Мин њет.

Kad je otišao Toma ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back