bobanjov
Iskusan
- Poruka
- 6.181
вид' фацу ... изгубљен у свемиру
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne, vec pocetak demokratije
Neko je zaista to morao da vam kaze kad vec vi to po savesti ne osecate.

![]()
вид' фацу ... изгубљен у свемиру
Nije to svemir, to je Krunska ulica.![]()
Крунска улица је микро космосNije to svemir, to je Krunska ulica.![]()

Brzo si promenila svoju poruku i obrisala onaj deo o oduzimanju prava glasa.
Ta brzina fali Kostunici.![]()

Ja izasla i ponela flomastere u boji.Mislim da nemaju "pravo glasa" oni koji nisu izasli na glasanje, to jest nemaju pravo da se sad zale i komentarisu.Taj jezik pokazi mamijer njen deo posla oko vaspitanja ja sad ovde "moram" da obavljam

Ja izasla i ponela flomastere u boji.![]()

Kame se oštre, pripremite vratove
Sam dolazak Nikolića u priliku da bude opcija, a kamoli prihvatljiva, a kamoli predsjednik Srbije, govori više nego dovoljno o stanju svijesti biračkog tijela koje ga bira i pored činjenice da u neposrednom komšiluku ima toliko evidentnih smrtonosnih rezultata svega što Nikolić Tomislav otvoreno predstavlja.

Da, Rusi će nam ponovo pokloniti par gradskih autobusa. (ili to bejahu Japanci...?)Сад следи један јако важан проглас из Москве. ЧУЋЕ СЕ.
Da, Rusi će nam ponovo pokloniti par gradskih autobusa. (ili to bejahu Japanci...?)
Ako ne to, onda će nam Rusi platiti osvetljenje mosta i dati nam nekoliko vozila hitne pomoći.... ovaj neeeee... to ipak behu Amerikanci.
E da... daće nam besplatan gas, ili barem u pola cene. Sigurno, baćuške će biti široke ruke, baš kao i do sada.
ne vredi pričati žutim patuljcima![]()
Da, Rusi će nam ponovo pokloniti par gradskih autobusa. (ili to bejahu Japanci...?)
Ako ne to, onda će nam Rusi platiti osvetljenje mosta i dati nam nekoliko vozila hitne pomoći.... ovaj neeeee... to ipak behu Amerikanci.
E da... daće nam besplatan gas, ili barem u pola cene. Sigurno, baćuške će biti široke ruke, baš kao i do sada.
To je dobra vest za Kosovo.Rusi redovno salju humanitarnu pomoc za Kosovo preko novootvorenog vojnog centra za vanredne situacije u Nisu.