daxt
Elita
- Poruka
- 17.081
tadicu nisu bili dovoljni ni glasovi muslimana i madjara da pobedi Nikolica, posle ovog debakla,Tadic treba da ode u penziju, porazen je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija je jedina zemlja koja ima predsednika koji ne govori Engleski i kralja koji ne govori Srpski!
То је због ћириличног фонта,и мени се то често дешава.Иди на измени поруку,па кликни на прегледај измене и види које слово није учитано па целу ту реч преправи у латинични фонт.
pa gde se buni?budi opsirniji malo
Bune se samo ovi sto nisu radili a zgrtali su pare.
Bice mnogih koji ce morati vratiti pare drzavi i narodu.

То је због ћириличног фонта,и мени се то често дешава.Иди на измени поруку,па кликни на прегледај измене и види које слово није учитано па целу ту реч преправи у латинични фонт.
Ccc,
kad koristite to zaostalo neevropsko i necivilizacijsko pismo koga se svaki građanin stidi i gnuša......
I forumasa koji prisvojne prideve pise velikim slovimaSrbija je jedina zemlja koja ima predsednika koji ne govori Engleski i kralja koji ne govori Srpski!

Neće smeniti Tijanića. Nema nikakvih ovlašćenja kao predsednik za tako nešto.
Ali ako SNS uspe da formira vladu onda je to druga priča.
Naravno...sta ima veze, toma treba da prica SRPSKI, tu su prevodioci da prevode
Боли ме дупе за европска писма,српско писмо је сасвим људски и цивилизацијско.
NIKOLIC NECE ISPUNITI NI JEDNO PREDIZBORNO OBECANJE!
Naravno...
Dobar komentar na sajtu Blica, cudi me da su ga objavili:
"Da Tadić ima mozga skonto bi kako su ga sjebale ove naslovnice Blica u proteklih mjesec dana i kolko sad bi im otišo pred redakciju u kamenjem porazbijo sve prozore"!
Sociološkinja Zagorka Golubović smatra da za ovakav rezultata nije kriva politika nego narod.
“Mogu da dam komentar da nije kriva politika, i politička vlast nego narod. Ja sam očajna da naš narod može jednog primitivca da izabere za predsednika republike. Ja mislim da je reč o čoveku koji je falsifikovao diplomu, napravio trik sa falsifikovanjem izbora, sto puta promenio mišljenje, primitivac u najgorem smislu te reči. Ja sam sklona da se iselim iz ove zemlje, meni je mozak stao posle svega ovoga”, kaže Golubović.
Hvala
Kostunici se ima sta zameriti (niko nije bezgresan, nije ni Nikolic, ja, bilo ko...)ali, mogu reci sada iskreno: HVALA mu, mnogo je znacila njegova podrska, mnogo je znacilo sto je licno izasao na biraliste, i sporazum koji su skloopili je izvanredan...
Na muci se poznaju junaci, ovom prilikom je to bio Kostunica i narod koji je birao...
Radujem se saradnjih te dve stranke u Skupstini, da se istrazi kradja koja je evdintno postojala.
Da nisu digli glas svi pokradeni, da se nije diglo toliko prasine iako su mediji skrivali, danas pobednik ne bi bio NIkolic.
Dakle, hvala Kostunici od sveg srca..
![]()
Srbija je jedina zemlja koja ima predsednika koji ne govori Engleski i kralja koji ne govori Srpski!
NIKOLIC NECE ISPUNITI NI JEDNO PREDIZBORNO OBECANJE!