Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је због ћириличног фонта,и мени се то често дешава.Иди на измени поруку,па кликни на прегледај измене и види које слово није учитано па целу ту реч преправи у латинични фонт.

Ccc,
kad koristite to zaostalo neevropsko i necivilizacijsko pismo koga se svaki građanin stidi i gnuša......

Dobar komentar na sajtu Blica, cudi me da su ga objavili:

"Da Tadić ima mozga skonto bi kako su ga sjebale ove naslovnice Blica u proteklih mjesec dana i kolko sad bi im otišo pred redakciju u kamenjem porazbijo sve prozore"!

Sinoc sam gledao onog jadnicka Simonovica iz blica...Toliko zlobe u tako malo coveka ja u zivotu nisa video.....Nadam se da ce ga Toma da ih sudski goni dok to smece od novine ne bankrotira.

Пази ти који су то осиони, охоли скотови... у Тадићевој Србији "Краљ Иби" никад не би био написан, код нас је то све стварност.

Елем, за Тадићев слом крив је искључиво - народ.

Sociološkinja Zagorka Golubović smatra da za ovakav rezultata nije kriva politika nego narod.

“Mogu da dam komentar da nije kriva politika, i politička vlast nego narod. Ja sam očajna da naš narod može jednog primitivca da izabere za predsednika republike. Ja mislim da je reč o čoveku koji je falsifikovao diplomu, napravio trik sa falsifikovanjem izbora, sto puta promenio mišljenje, primitivac u najgorem smislu te reči. Ja sam sklona da se iselim iz ove zemlje, meni je mozak stao posle svega ovoga”, kaže Golubović.

http://www.slobodnaevropa.org/content/podeljene_reakcije_na_pobedu_nikolica/24587294.html

Па распустите већ једном тај народ па изаберите нови, неки који ће бити достојан вашег политичког вођства.

Hvala:)
Kostunici se ima sta zameriti (niko nije bezgresan, nije ni Nikolic, ja, bilo ko...)ali, mogu reci sada iskreno: HVALA mu, mnogo je znacila njegova podrska, mnogo je znacilo sto je licno izasao na biraliste, i sporazum koji su skloopili je izvanredan...

Na muci se poznaju junaci, ovom prilikom je to bio Kostunica i narod koji je birao...

Radujem se saradnjih te dve stranke u Skupstini, da se istrazi kradja koja je evdintno postojala.

Da nisu digli glas svi pokradeni, da se nije diglo toliko prasine iako su mediji skrivali, danas pobednik ne bi bio NIkolic.

Dakle, hvala Kostunici od sveg srca..
:cmok2:

Drago mi je da smo se razumeli. I ja sam govorio da se Kostunici moze sto-sta zameriti ali ne i postenje, principijelnost i stavljanje drzavnog i nacionalnog iznad licnog i stranackog.
Nadam se da ces shvatiti da ste bili u krivu i sto se tice Dveri.
Valjda je sada definitivno jasno da nisu "Djilasove pudlice".
Procitaj ovo:
Јавно обраћање Двери Томиславу Николићу

Надамо се да ће Тадићев пад са власти донети и пад Тадићеве политике, и у том светлу грађани Србије мериће све Ваше будуће потезе.
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/na.../javno-obracanje-dveri-tomislavu-nikolicu.php

Ма неће ништа да се промени само што ће онима који су сада на власти да буде још боље и то ће народ ускоро да види ,ВЕОМА УСКОРО!

И тада ће бити кристално јасно да је ЈЕДИНИ ПРОБЛЕМ у земљи Србији КАПИТАЛИЗАМ и капиталистички председници ,живи били па видели.

Капиталиста неће на капиталисту али ће наравно опет за зајаше народ.

svaki zakon koji skupstina izglasa MORA DA POTPISE PREDSEDNIK kako bi bio validan, tako da, koja je logika u pravljenju vlade sa DS-om ukoliko bez Nikolica NIJEDAN zakon ne mogu da izglasaju? Neka mi samo neko to objasni. Jasno da od toga nema nista, i da SPS mora sa naprednjacima, hteo - ne-hteo. U suprotnom, ici ce DS sa naprednjacima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back