Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
блиц курир и прес се слабо купују, узму их власници кафића и онда кад неко ујутру наиђе на кафу - прелиста шта затекне на столу, политика је јача, новости исто. а од тв треба мало отрести прашину само са ртс, сви остали су у приватном власништву, а за ртс сви плаћамо претплату и николић има право да постави нека питања људима који тренутно воде главну реч у ртс.

Znam da su ostali u privatnom vlasnistvu DS tajkuna ..... jer se tako najlakse peru od naroda opljackane pare + pod prividom objektivnosti ( ko ceprka po tome iz koje partije je vlasnik takvih medija ) histericno agituje za DS ... dve muve jednim udarcem ....

Sa SPS-om ce nazalost svi morati u koaliciju ako hoce u vladu, pa i SNS.

A koalicija SNS i NS nije postizborna ;)

Juce je za Velju bio 'cuvar groblja u Kg' a danas predsednik sa dobrom radzom :lol:

Ma nema veze, vazno je da se narod zabavlja i slavi. Kukace sutra.

нико од николића не очекује чудо за пар дана ил месеци, зли систем је успостављан преко 10 година и за то време србија има пола милиона људи мање.. и важно је ко ће формирати владу, ако владу буду формирали они који тврде да је нато требао да поубија 1/3 срба - онда нек нам је свима Бог у помоћи.

Ja mislim da su glasaci Borisa Tadica (iz drugih krugova) 2004 i 2008 donele pobedu Nikolicu... Vrlo je prosto izracunati... Prva dva puta je Nikolic imao prednost i na kraju pobedjivao Tadic... Dakle vece jezgro glasaca je imao Nikolic a vece dopunsko biracko telo je imao Tadic.Sada je to, Tadic izgubio.... Ja sam na tim proslim izborima glasao za Tadica ali samo u 2 krugu... A ovoga puta nisam,ne ja nego vecina nas.... ali ne glasanjem za Nikolica nego bojkotom...jer su izneverili sve sto su obecali a shvataju da u Nikolicu ne lezi spas..... I ovde sam pisao neki dan da nema veze koja partija podrzava kog kandidata,glasaju ljudi i valjda znaju da misle svojom glavom... I da stranka za koju sam glasao podrzava jednog kandidata a da je nemam nameru da glasam za istog... I ova grupacija ljudi je odlucila pobednika,da je 2-3% vise izasla drugaciji bi bio ishod...Naravno cestitke Nikolicu..i sa srecom... / Ne znam tacan podatak,ali neka je oko 60% ljudi koji nisu izasli na izbore opomena za sve.... ali,takav je ustav,takav je zakon...to je na kraju demokratija..

Hvala. Uskratio si mi trud da to isto napisem.
Ja na ovo dodajem sledece: Ovaj rezultat je najbolji DOKAZ da su parlamentarni izbori NAMESTENI. Jer, Nikolica je podrzao samo Kostunica od "parlamentarnih" strnaka a SVI ostali Tadica. Dveri nisu dali podrsku nikome jer su 2. krug smatrali besmislenim u uslovima kradje u 1.krugu. Na osnovu toga, smanjeni broj izaslih moze da se pripise, bar u vecem delu, njima.
Znaci, Dveri su u pravu kada tvrde da su i na parlamentarnim izborima pobedile opzicione stranke. Ovim je to dokazano.
Sada insistirati da Nikolic ispuni obecanje da ce, "kada postane Predsednik isterati sve oko kradje na izborima". Da ga vidimo sada koliko drzi do sebe.
Cestitke na skidanju Tadica i nada da ce odrzati rec!

Tezak zivot Tomislava Nikolica:

http://www.nytimes.com/2012/05/21/world/europe/serbian-presidential-elections.html?_r=1&ref=world.+0 / -0 0

Mr. Nikolic is a political survivor who has overcome hardship in his life, including seeing his brother and mother electrocuted in an accident when his brother’s kite got caught in an electric cable and his mother tried to save him....

----------------------------------
Toma je bio svedok smrti svoje majke i brata. Brat je pustao zmaja, koji se upetljao u visokonaponske kablove. Brat je bio pod udarom struje, majka je dotrcala da ga spase. Oboje su poginuli na licu mesta, a Toma je kao dete bio svedok ove tragedije....

Sad je isao prilog na Prvoj: Bajcetina slavi

Sest ili sedam kuca, brdski predeo, predivan i kuca T. NIkolica.

Starac place kao malo dete: Ovo je najsrecniji dan u mome zivotu...

Mladji covek: Toma je dobar covek, samo da se ne okruzi losim ljudima...

Reporter: PRVI PUT na celu drzave covek iz srca SUMADIJE...

Ja na ovo dodajem sledece: Ovaj rezultat je najbolji DOKAZ da su parlamentarni izbori NAMESTENI. Jer, Nikolica je podrzao samo Kostunica od "parlamentarnih" strnaka a SVI ostali Tadica. Dveri nisu dali podrsku nikome jer su 2. krug smatrali besmislenim u uslovima kradje u 1.krugu. Na osnovu toga, smanjeni broj izaslih moze da se pripise, bar u vecem delu, njima.
Znaci, Dveri su u pravu kada tvrde da su i na parlamentarnim izborima pobedile opzicione stranke. Ovim je to dokazano.
Sada insistirati da Nikolic ispuni obecanje da ce, "kada postane Predsednik isterati sve oko kradje na izborima". Da ga vidimo sada koliko drzi do sebe.

i to, ali to sto ona ili ova stranka podrzava nekoga, ne znci da ce glasaci te neke druge stranke podrzati onoga koga im lider stranke kaze da podrze. mozda gresim, ali mislim da su sps- ovi glasaci u vecem broju ipak glasali za tomu.

Која глупа тема!

Какав српски Путко , о чему ти диваниш леба ти ?

Пре свега Том Сојер нема толику власт као президенте.
Као друго нама од Руса требају само кредити , које нећемо добити од Јевропе , а руси се нуде да помогну зарад својега утјецаја на балкан.
Као треће Тома би био дебил када би напустио јевропски пут , и прихватио Коштуницину самоизолацију.
Као четврто сва та нереална очекивања од Томе да окачиш мачку о реп јер ће пре свега влада да одлучује о државнијем интересима , Президент је ту само да кочи глупости и дозвољава добре ствари и евентуално предлаже неке амбасадоре и добре законе.

Значи што се људи трипују око ових државних функција па то је страшно.

Е дерпе који руски шпијуни ти се привиђају на форуму, овде сам само ја руски шпијун, остали су обична сиротиња раја.

Nije se MIlosevic ponasao kao predsjednik Rusije nego kao usijana glava koja se uzdavala u JNA. Nikada Srbija nije bila uz Rusiju i nije cudo sto je Rusija morala ostaviti Srbiju za vrijeme bombardiranja NATOa. Nikolic je jedini covjek koji je zagovraao bliskost sa Rusijom i samo zbog isreg broja biraca je morao biti i za EU. Mislim da je vrijeme da se naprave konkretni koraci i da se Srbija zastiti a Srbija se ne stiti Vojskom Srbije nego paktom sa bratskom Rusijom.

A da svi Srbi zatraze rusko drzavljanstvo?

Srbi vole majcicu Rusiju, a da li majcica voli njih?

Nije se MIlosevic ponasao kao predsjednik Rusije nego kao usijana glava koja se uzdavala u JNA. Nikada Srbija nije bila uz Rusiju i nije cudo sto je Rusija morala ostaviti Srbiju za vrijeme bombardiranja NATOa. Nikolic je jedini covjek koji je zagovraao bliskost sa Rusijom i samo zbog isreg broja biraca je morao biti i za EU. Mislim da je vrijeme da se naprave konkretni koraci i da se Srbija zastiti a Srbija se ne stiti Vojskom Srbije nego paktom sa bratskom Rusijom.

Ne slazem se... Svaka zemlja se stiti vojskom,zato vojska i postoji-da zastiti drzavu. Ne ulazu dzabe sve zemlje na svetu novac u vojsku i naoruzanje. To sto smo mi nase naoruzanje prodali i raspustili vojsku je druga stvar i jos jedan dokaz koliko smo glup narod. Postoje situacije gde ces ili koristiti silu ili ces gledati kako nestajes. Nekada smo mi imali naoruzanje na kakvom su mogli da nam pozavide. Nikolic bi trebao malo da se pozabavi ovim pitanjem. Novi avioni, tenkovi, naoruzanje, vece plate za profesionalne vojnike... Pakt sa Rusijom bi bio samo polisa osiguranja u slucaju da vojska posustane.

Jasno . Bolji dokaz o kradji parlamentarih izbora nije potreban ...... :ok:

Nakon pobjede Srpskog Putina mislim da je red da novi Predsjednik odrzi obecanje i da priblizi Srbiju ka Rusiji. Mislim da bi to bilo nesto najbolje za gradjane Srbije. Ne svidja mi se sto se i Nikolic zaklinje u EU jer on bi trebao napraviti korijenite promjene u Srpskoj politici i Srbiju staviti na listi kandidata za ulazak u Euro-azijsku uniju. Mislim d abi to bilo nesto najbolje i Srbi bi stjekli ponos i radost. Srbija se vec dugo gusi od Amerike i EUa i slucaj je da je DOS stalno gurao Srbiju onima koji je ponizavaju. To je bila zalost da se gleda. Rusija je sve vrijeme ukazivala na potrijebu bliskosti sa Srbije sa njenom drzavom ali nekako Srbija se uvijek otimala i zeljela da vodi samostalnu politiku sam protiv svih. Mislim da je tooga bilo dosta i da Srbija vise ne moze sama biti protiv Americkog imperijalzma i da je vrijeme da gradjani odahnu uz zastitu velike Rusije.

Srpski Putin???? :hahaha::hahaha::hahaha:

Tebe treba pod hitno poslati na godišnji u Sibir zbog poređenja Njegovog Imperatorskog Visočanstva sa ovim novoizabranim srpskim Iznogudom.

РУСИ ВОЛЕ СРБИЈУ !!!!

01.gif

Očekivana pobeda Nikolića , glasači SPS-a su većinom za Nikolića glasali iako je Dačić podržao Tadića pred drugi krug , to nije dovoljno , nemoguće je za tako kratko vreme nagovoriti glasače SPS- da glasaju za Tadića!

Za Nikolića su najverovatnije glasali:

SPS(većina glasača)

DSS

Dveri

Pokret radnika i seljaka

Za Tadića su možda glasali

LDP

URS

Savez vojvođanskih Mađara

i to je to , nedovoljno za pobedu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.