Vanila7
Veoma poznat
- Poruka
- 10.599
Žutima se "namešta" osmeh, a mi normalni ljudi, smejemo se od srca, kad smo srećni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Žutima se "namešta" osmeh, a mi normalni ljudi, smejemo se od srca, kad smo srećni.![]()
Polako sa smejanjem...
Budim(te)o strpljivi.

A ne može to tako, po direktivi. Radost je naprosto pokuljala, kao vulkan...![]()
Ma bravo,ne zelim da shvatim,opusti se ti...mislim,namontiraj osmehNema veze, shvatićeš pre ili kasnije. Opusti se.![]()

(Ako ih Nikolic ne uhapsi (a nema muda za to))A ne može to tako, po direktivi. Radost je naprosto pokuljala, kao vulkan...![]()
Evo sta o Tomi misle koalicioni partneri.
Sve ista fela, trulez do truleza.
![]()

Sve moguce - od drzavne TV - koju moramo ocistiti od medijskih terorista i stranackih aktivista DS - , pa preko svih ostalih elektronskih medija sa nacionalnom frekvencijom ,..pa do stampanih medije - ,,Blica ,, , ,,Presa ,, , ,,Politike ,, .. ,,Novosti ,, - dakle novina koje cita minimum 95 % gradjana Srbije ...
Ucesce Nikolica u TV debatama ( isto vazi i za Kostunicu ) je redovno bio nevoljan presedan zbog simulacije demokratije i uvek je bio izlozen nekorektnim ispadima ostrascenih i placenickih kvazi novinara ...
Koji srpski Putin ? Milosevic se ponasao kao da je predsjednik Rusije , a znamo kako je to zavrsilo .Nakon pobjede Srpskog Putina mislim da je red da novi Predsjednik odrzi obecanje i da priblizi Srbiju ka Rusiji. Mislim da bi to bilo nesto najbolje za gradjane Srbije. Ne svidja mi se sto se i Nikolic zaklinje u EU jer on bi trebao napraviti korijenite promjene u Srpskoj politici i Srbiju staviti na listi kandidata za ulazak u Euro-azijsku uniju. Mislim d abi to bilo nesto najbolje i Srbi bi stjekli ponos i radost. Srbija se vec dugo gusi od Amerike i EUa i slucaj je da je DOS stalno gurao Srbiju onima koji je ponizavaju. To je bila zalost da se gleda. Rusija je sve vrijeme ukazivala na potrijebu bliskosti sa Srbije sa njenom drzavom ali nekako Srbija se uvijek otimala i zeljela da vodi samostalnu politiku sam protiv svih. Mislim da je tooga bilo dosta i da Srbija vise ne moze sama biti protiv Americkog imperijalzma i da je vrijeme da gradjani odahnu uz zastitu velike Rusije.

----> Cudo 
Au bre, pa ni plazme nemaju a svi kazu da su lopovi![]()
Ma to je nista sta o DSu misle SPS ovci .. A ONI CE SE PITATI OKO VLADE ....
Od DS nema niko gori - srecom pa odose na smetliste istorije .... sto me neobicno raduje...