Pobeda Tomislava Nikolica

Nikolić je stekao prednost zbog

• Tvrdnji o izbornoj krađi

glasova: 20 11,7%
  • Koštunicine podrške

glasova: 33 19,3%
  • Jer se činilo da će opstati ista vlast

glasova: 65 38,0%
  • Zbog antikampanje

glasova: 24 14,0%
  • Ostalo

glasova: 29 17,0%

• Ukupno glasova
    171
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sm771-1.gif

Žutima se "namešta" osmeh, a mi normalni ljudi, smejemo se od srca, kad smo srećni. :cool:

Ja mislim da su glasaci Borisa Tadica (iz drugih krugova) 2004 i 2008 donele pobedu Nikolicu... Vrlo je prosto izracunati... Prva dva puta je Nikolic imao prednost i na kraju pobedjivao Tadic... Dakle vece jezgro glasaca je imao Nikolic a vece dopunsko biracko telo je imao Tadic.Sada je to, Tadic izgubio.... Ja sam na tim proslim izborima glasao za Tadica ali samo u 2 krugu... A ovoga puta nisam,ne ja nego vecina nas.... ali ne glasanjem za Nikolica nego bojkotom...jer su izneverili sve sto su obecali a shvataju da u Nikolicu ne lezi spas..... I ovde sam pisao neki dan da nema veze koja partija podrzava kog kandidata,glasaju ljudi i valjda znaju da misle svojom glavom... I da stranka za koju sam glasao podrzava jednog kandidata a da je nemam nameru da glasam za istog... I ova grupacija ljudi je odlucila pobednika,da je 2-3% vise izasla drugaciji bi bio ishod...Naravno cestitke Nikolicu..i sa srecom... / Ne znam tacan podatak,ali neka je oko 60% ljudi koji nisu izasli na izbore opomena za sve.... ali,takav je ustav,takav je zakon...to je na kraju demokratija..

Nakon pobjede Srpskog Putina mislim da je red da novi Predsjednik odrzi obecanje i da priblizi Srbiju ka Rusiji. Mislim da bi to bilo nesto najbolje za gradjane Srbije. Ne svidja mi se sto se i Nikolic zaklinje u EU jer on bi trebao napraviti korijenite promjene u Srpskoj politici i Srbiju staviti na listi kandidata za ulazak u Euro-azijsku uniju. Mislim d abi to bilo nesto najbolje i Srbi bi stjekli ponos i radost. Srbija se vec dugo gusi od Amerike i EUa i slucaj je da je DOS stalno gurao Srbiju onima koji je ponizavaju. To je bila zalost da se gleda. Rusija je sve vrijeme ukazivala na potrijebu bliskosti sa Srbije sa njenom drzavom ali nekako Srbija se uvijek otimala i zeljela da vodi samostalnu politiku sam protiv svih. Mislim da je tooga bilo dosta i da Srbija vise ne moze sama biti protiv Americkog imperijalzma i da je vrijeme da gradjani odahnu uz zastitu velike Rusije.

Sve moguce - od drzavne TV - koju moramo ocistiti od medijskih terorista i stranackih aktivista DS - , pa preko svih ostalih elektronskih medija sa nacionalnom frekvencijom ,..pa do stampanih medije - ,,Blica ,, , ,,Presa ,, , ,,Politike ,, .. ,,Novosti ,, - dakle novina koje cita minimum 95 % gradjana Srbije ...

Ucesce Nikolica u TV debatama ( isto vazi i za Kostunicu ) je redovno bio nevoljan presedan zbog simulacije demokratije i uvek je bio izlozen nekorektnim ispadima ostrascenih i placenickih kvazi novinara ...

блиц курир и прес се слабо купују, узму их власници кафића и онда кад неко ујутру наиђе на кафу - прелиста шта затекне на столу, политика је јача, новости исто. а од тв треба мало отрести прашину само са ртс, сви остали су у приватном власништву, а за ртс сви плаћамо претплату и николић има право да постави нека питања људима који тренутно воде главну реч у ртс.

Poslednja izmena:
Nakon pobjede Srpskog Putina mislim da je red da novi Predsjednik odrzi obecanje i da priblizi Srbiju ka Rusiji. Mislim da bi to bilo nesto najbolje za gradjane Srbije. Ne svidja mi se sto se i Nikolic zaklinje u EU jer on bi trebao napraviti korijenite promjene u Srpskoj politici i Srbiju staviti na listi kandidata za ulazak u Euro-azijsku uniju. Mislim d abi to bilo nesto najbolje i Srbi bi stjekli ponos i radost. Srbija se vec dugo gusi od Amerike i EUa i slucaj je da je DOS stalno gurao Srbiju onima koji je ponizavaju. To je bila zalost da se gleda. Rusija je sve vrijeme ukazivala na potrijebu bliskosti sa Srbije sa njenom drzavom ali nekako Srbija se uvijek otimala i zeljela da vodi samostalnu politiku sam protiv svih. Mislim da je tooga bilo dosta i da Srbija vise ne moze sama biti protiv Americkog imperijalzma i da je vrijeme da gradjani odahnu uz zastitu velike Rusije.
Koji srpski Putin ? Milosevic se ponasao kao da je predsjednik Rusije , a znamo kako je to zavrsilo .

Nije se MIlosevic ponasao kao predsjednik Rusije nego kao usijana glava koja se uzdavala u JNA. Nikada Srbija nije bila uz Rusiju i nije cudo sto je Rusija morala ostaviti Srbiju za vrijeme bombardiranja NATOa. Nikolic je jedini covjek koji je zagovraao bliskost sa Rusijom i samo zbog isreg broja biraca je morao biti i za EU. Mislim da je vrijeme da se naprave konkretni koraci i da se Srbija zastiti a Srbija se ne stiti Vojskom Srbije nego paktom sa bratskom Rusijom.

Ma to je nista sta o DSu misle SPS ovci .. A ONI CE SE PITATI OKO VLADE .... :manikir:

Od DS nema niko gori - srecom pa odose na smetliste istorije .... sto me neobicno raduje :D ...

Sa SPS-om ce nazalost svi morati u koaliciju ako hoce u vladu, pa i SNS.

A koalicija SNS i NS nije postizborna ;)

Juce je za Velju bio 'cuvar groblja u Kg' a danas predsednik sa dobrom radzom :lol:

Ma nema veze, vazno je da se narod zabavlja i slavi. Kukace sutra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back